şifaların üstü full ibni sina olsun 550 bin basıyor ...
Tskxdxforward
Şifacıların şifa basması
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şifacıların şifa basması
Forward yazdı:şifaların üstü full ibni sina olsun 550 bin basıyor ...
Tskxdxforward
bir oyun hatası var ama tam olarak nerde olduğunu bulamadım uzun süre araştırsam da normalde 4 binden aşağı inmeyen iyileştirme baı durumlarda 500-600 basıyor bundan bahsediyorsan böyle birşey var .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
kanama veya asit yediğin durumlar olabilirmi1EngiN1 yazdı:Forward yazdı:şifaların üstü full ibni sina olsun 550 bin basıyor ...
Tskxdxforward
bir oyun hatası var ama tam olarak nerde olduğunu bulamadım uzun süre araştırsam da normalde 4 binden aşağı inmeyen iyileştirme baı durumlarda 500-600 basıyor bundan bahsediyorsan böyle birşey var .
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Petcarar yazdı:kanama veya asit yediğin durumlar olabilirmi1EngiN1 yazdı:Forward yazdı:şifaların üstü full ibni sina olsun 550 bin basıyor ...
Tskxdxforward
Hayır er meydanında asit ya da kanatma yeteneklerinin olmadığı durumlarda
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
arkadaşlar bilmem farkındamısınız 550 bin diyor bu kadar şifa basılması imkansız arkadaşımız ya matamatiği bilmiyr yad aşifayı

Arkadaşın bılgısızlıgıne verelım.Ayrıca 550 bin yerine 550 demek istemistir. Bunu sıfacıyı az cok bılen bırı anlar.Etolford'a o konuda katılıyorum .Acaba bellı bır canın ustunde olunca canın % sine goremı basıyor .Mesela;
49 lvl bır savascı canı %75 lerde krıtık olmadan bu karektere 4000-5000 can basabılıyoruz. Ama canı %95 ve daha yukseklerde olunca bazen 400 500 basıyor ama genede tam bır bılgım yok..
49 lvl bır savascı canı %75 lerde krıtık olmadan bu karektere 4000-5000 can basabılıyoruz. Ama canı %95 ve daha yukseklerde olunca bazen 400 500 basıyor ama genede tam bır bılgım yok..

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
daha önce hiç başıma öle bişi gelmedi :? en aşa 3500 basıo hep dikkat ediyorum
...