ALIŞ VERİŞ' Kanalının Zararı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Xmaximusxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ALIŞ VERİŞ' Kanalının Zararı !

Mesaj gönderen Xmaximusxx »

Alış Veriş Kanalı' nı kötü amaçlarla kullanan Bazı Haysiyetsiz (Ixfbahmet.. Vb.) Kişiler Yüzünden Örneğin; E.ö' den Metoara Geçmerken kendini Bilmez Adi insnalar uyguladığı, Çıkışa Yaklaşınca Alış Veriş Acıp kişinin Çıkmasını engelleme Amacı Güden, Bu Haysiyetsizler Yüzünden Çarım Susturuldu.. Acil bir İşim Olduğu İçin E.ö' deki Çarımı Metora indirmem Gerekıyordu.. Fakat arz arkdaşlarım Kesip Durdular Buna Eyw.. Klandayız Tabiki kesicez.. 1, kestiler 2, Kesitler Sabaha kadar Kesseler Sorun yok.. Ama Ben Tam metora Geçerken Ixfbahmet' İsimli Karekterin Alış veriş Açaması Ve onca Cabamın Boşa Gitmesi Beni Deli Etti, bunun Sonucundan Bölgeden Ağır Hitamlar kullandım.. Kendime hakim Olmadım Her Ne kadar oyunda Da olsa Her insanın SAbrı.. Ve Her insanın Şerefi Vardır.. Şerefsizliği Yapıp insanların SAbırını Taşıranlar Yüzünden Bizlerin Ceza alması Çok üzücüdür.. Bölgeden Ettiğim Hitamlar Sonucu Edilen Şikayetlerle Beraber Susturulan Çarmın hakksızlığa Uğradığına inanıyorum.. Alış Veriş Olayına Bir Çözüm Üretilsin !!!!

XmaximusX
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Re: ALIŞ VERİŞ' Kanalının Zararı !

Mesaj gönderen Auril »

orada alısverisi engelle diye bir buton var ona bas :D
auril & DoubleLift
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Alışveriş'i kapatabilirsin...
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bymamisho »

Xmaximusxx yazdı:Alış Veriş Kanalı' nı kötü amaçlarla kullanan Bazı Haysiyetsiz (Ixfbahmet.. Vb.) Kişiler Yüzünden Örneğin; E.ö' den Metoara Geçmerken kendini Bilmez Adi insnalar uyguladığı, Çıkışa Yaklaşınca Alış Veriş Acıp kişinin Çıkmasını engelleme Amacı Güden, Bu Haysiyetsizler Yüzünden Çarım Susturuldu.. Acil bir İşim Olduğu İçin E.ö' deki Çarımı Metora indirmem Gerekıyordu.. Fakat arz arkdaşlarım Kesip Durdular Buna Eyw.. Klandayız Tabiki kesicez.. 1, kestiler 2, Kesitler Sabaha kadar Kesseler Sorun yok.. Ama Ben Tam metora Geçerken Ixfbahmet' İsimli Karekterin Alış veriş Açaması Ve onca Cabamın Boşa Gitmesi Beni Deli Etti, bunun Sonucundan Bölgeden Ağır Hitamlar kullandım.. Kendime hakim Olmadım Her Ne kadar oyunda Da olsa Her insanın SAbrı.. Ve Her insanın Şerefi Vardır.. Şerefsizliği Yapıp insanların SAbırını Taşıranlar Yüzünden Bizlerin Ceza alması Çok üzücüdür.. Bölgeden Ettiğim Hitamlar Sonucu Edilen Şikayetlerle Beraber Susturulan Çarmın hakksızlığa Uğradığına inanıyorum.. Alış Veriş Olayına Bir Çözüm Üretilsin !!!!

XmaximusX
Öncelikle Gökhan geçmiş olsun bu dediklerine % 100 katılıyorum. Lütfen Yönetim Bu alışveriş açma olayına çözüm bulsun.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Alışverişi kapat diyorsunuz da o insanlar (!) haklarıyla geçmeye çalışsalar!
Vaktinde Bab-ı Ali'den Yeraltı'na geçerken kapıda tam sarsılmaz açacağım ezikler alışveriş açıyorlar...
Bu insanlık değil...
Bu arada bu sabah arkadaşın aktarımını yapacağız veledin teki gelmiş durmadan alışveriş açıyor!
Ya dikkat etmeden ona verseydik itemleri?
Denemedim ama yasaklılara eklerssen adamı alışveriş açabiliyor mu?
Bir de şu grup meselesi...
Arkadaş gruba alacak diye bekliyorum veledin teki geliyor 10larca kez grup atıyor...
Diyeceksiniz grubu kapat e arkadaş alamıyor...
Özellikle emlerde çok sorun oluyor yarım saat grup atıyorlar unutuyorum ben de grubun kapalı olduğunu birgün adım em alıcısına çıkacak diye korkuyorum 10 sn arayla filan grup atılsın veletler çok karaktersizlik yapıyorlar...
Bir de grup davetleri reddedilince karşıya reddetti diye kırmızı renk yazı yazılsın...
Grup bölgeleri girişlerinde onlarca grup atıyorlar o yüzden atma da yazamıyorum yazınca da inadına atıyorlar yasaklılar da dolu adam ekleyemiyorum bölgeye yazınca da küfür müfür ediyorlar şikayete basıyorum takan yok...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön