Mushta yazdı:Bence şçyle bir çözüm bulunabilir. Mısır çarşısının ortasındaki bahçede 2 adet daha giriş bulunsun ve bu girişlerin başında klan muhafızları olsun. Böylece kimse kimsenin girişini tutamaz.
ama kimse ismetin yanına meteor girişi koymadı
Senin dediğin çok mu mantıklı şimdi? Taa kalenin içinde bir kapı olcak ordan da meteora mı ineceğiz? Mısır çarşısının birçok girişi var bunlarda birini lodoslar, birini arzlar kullanması için başlarına muhafız dikmenin neresi kötü ? Yok ismetin yanında bir tünel olcak atlıcaz içine ordan hooooop meteor lodos sancağa böyle çok mu mantıklı olur?
ismetin yanını lafın gelişi söledim
bizde 3 yıldır meteora geçemiyoruz ama kimse 2. meteor girişi yapıp lodos muhafızı koymadı
eğer şimdi mısır çarşısına böle bişe yapılırsa haksızlık olmazmı bence siz saçmalıyosunuz
Mushta yazdı:Bence şçyle bir çözüm bulunabilir. Mısır çarşısının ortasındaki bahçede 2 adet daha giriş bulunsun ve bu girişlerin başında klan muhafızları olsun. Böylece kimse kimsenin girişini tutamaz.
Senin dediğin çok mu mantıklı şimdi? Taa kalenin içinde bir kapı olcak ordan da meteora mı ineceğiz? Mısır çarşısının birçok girişi var bunlarda birini lodoslar, birini arzlar kullanması için başlarına muhafız dikmenin neresi kötü ? Yok ismetin yanında bir tünel olcak atlıcaz içine ordan hooooop meteor lodos sancağa böyle çok mu mantıklı olur?
bizde 3 yıldır meteora geçemiyoruz ama kimse 2. meteor girişi yapıp lodos muhafızı koymadı
eğer şimdi mısır çarşısına böle bişe yapılırsa haksızlık olmazmı bence siz saçmalıyosunuz
Yaw allah allah tamam kardeşim her yere tek giriş olsun her gün katliam olsun küfürler dökülsün bunu istiyorsanız söyleyin Ben şimdi böyle dedim diye yok sivri adaya 2 giriş olsun, yeraltına 2 giriş olsun hatta antreponun arkası arz, önü lodos girişi olsun başlarında muhafız beklesin gibi öneriler gelcekse hiç olmasın daha iyi. Tek giriş iyidir nasıl olsa grup toplanıp gidildiği zaman orda karşı klan dayanmaz. vazgeçtim fikrimden .
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
Yaw allah allah tamam kardeşim her yere tek giriş olsun her gün katliam olsun küfürler dökülsün bunu istiyorsanız söyleyin Ben şimdi böyle dedim diye yok sivri adaya 2 giriş olsun, yeraltına 2 giriş olsun hatta antreponun arkası arz, önü lodos girişi olsun başlarında muhafız beklesin gibi öneriler gelcekse hiç olmasın daha iyi. Tek giriş iyidir nasıl olsa grup toplanıp gidildiği zaman orda karşı klan dayanmaz. vazgeçtim fikrimden .
Şimdi bizmi kan döküyoruz Siz 3 yıl eteor girişince kan döktünüz bişe olmadı biz 2 güm sığnaklara sokmayınca kyamet koptu
evet evet biz komutanın orayı 3 4 kişi tutuyoz siz 20 30 kişi mısırda nasılbi mertlik bu ws diyince kaçarsınız girersiniz bir deliğe sonra buraya geldimi meteora geçemeiyoz felan falan ikincisi biz hiçbir zaman 20 30 kişi komutana gitibde 1 kişi cıksada kessek diye medetummadık ve ne ilgincdirki bu meteor geçişlerinde anlaşılan bir tek seni kesiyorlarmış gibi birde gelmiş ceavb veriyorsun mademki hoşlanmıyosun klandan cık mal mal gezin e.öde farelerle oyna rahatız oluyorsan !
XSAZOBALiX yazdı:Meteor girişe Kumutan' da atılan pusular ne çabuk unutulmuş...Hiç bir LODOS gelipte foruma; "Meteor'a bir giriş daha istiyoruz!" gibisinden konu açtı mı? Açtısa bile isteği yerine getirildi mi ? Olmuyacak duaya amin demeyin boşa zamanınızı kaybetmeyin.
Engin İlk olarak sana açıklayam
1.si senden nefret ediorum
2.si gene senden nefret ediorum
3.sü sizin tarafınızda olmaayn tek bölge meteor yer altıda sizde mısırda sizde ayriyeten miğrat ve sığnak girişleride sizde