FiaNNa / ANCRYA Lonca üyelerinin Dikkatine...
- Ancyraxyavuz
- İskele Babası
Re: FiaNNa / ANCRYA Lonca üyelerinin Dikkatine...
Değerli arkadaşlar kardeşim orhan saol sen ve senin kardeşlerin benim kardeşlerimdir .Fianlardan kardeşimiz yok herhaldeki bir yazı yazılmadı.
Alemin Hava Attığı yerde Bizim rüzgarımız eser Can Dostum.
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bu kardeşlikte her zaman olmak isterim (isteriz)...
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Ancyraxyavuz yazdı:Değerli arkadaşlar kardeşim orhan saol sen ve senin kardeşlerin benim kardeşlerimdir .Fianlardan kardeşimiz yok herhaldeki bir yazı yazılmadı.
Öncelikle Merhaba bu kardeşlik sağlam temellere atılmış sanar idim meğerse değilmiş bir soruya cvp verilmedi diye kardeşlik bozulmaz . Eğer bu tarz kendi hırsınıza yenilecekseniz bozalım kardeşliği olsun bitsin . Oyunda görüşelim .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Birleşen bu loncaların , isimler başları aynı kalıyor sanırım.Birleşme sadece kural yönünde mi :?: Yani bir gün üye alımı olsa , "ya şundadır ya bunda" ile üç isimden birine mi yerleşecekler? Ben pek gündemden geri kaldığım için bilmiyorum...
Hayırlı Olsun , Herkese O zaman ; ben de Atatürk çiçekleriyle donatayım sayfanızı o halde...
İyi Oyunlar dilerim :!:![]()
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
-
- Acemi Savaşçı
Kod: Tümünü seç
[list][list=][/list][/list]
- Ancyraxyavuz
- İskele Babası
FianxLeewoht yazdı:Ancyraxyavuz yazdı:Değerli arkadaşlar kardeşim orhan saol sen ve senin kardeşlerin benim kardeşlerimdir .Fianlardan kardeşimiz yok herhaldeki bir yazı yazılmadı.
Öncelikle Merhaba bu kardeşlik sağlam temellere atılmış sanar idim meğerse değilmiş bir soruya cvp verilmedi diye kardeşlik bozulmaz . Eğer bu tarz kendi hırsınıza yenilecekseniz bozalım kardeşliği olsun bitsin . Oyunda görüşelim .
Öncelikle selamına selam alarak karşılık veririm zıra bazıları sızde sElamı bıle almaktan aciz onlar kendılerını bilir evet bende iyi bir kardeşlik ortamı oluyor dıyordum ama siz karşınızdakini kardeş olarak göremsseniz kayle almassanız zaten kardeşliğin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz demektir öncelikle bunu iyi bilin öncelikle ben bu kardeşliğin bitmesi taraftarı deyilim ve konu olarak yazdım benim kardeşlerim benim loncamın kardeşleri kim diye zahmet edip yazmadınız bile bizizz diye ve çıkmışsın halen yorum yapıyorsun.Hırs olayına gelince o gün bana yapılan o lakayit hareketleri bizim loncadan birisi sizin lonca üyelerine yapsaydı ben onu kovardım siz kardeşliği yalnızca serax hamza ve yasin 3 lüsüyle yürütmeye çalışıyorsunuz şunu unUtmayın bu kardeşlik lonca liderleri ve elemanları arasında olur ben lonca lideriyim yasini lonca liderliğinden aldım ee pekii ŞİMDİ NEOLDU MUHTEŞEM ÜÇLÜ
sen ona buna hırs felan demeden kendine bir sor ben bu kardeşlik için ne yaptım peki bu kardeşliği yavuz neden kızdıda bozmaya kalktı fıanlar ne dedı de yavuz kızdı bu güne kadar herkes beni bilirki dosluga onem veren kişyim lakayit soytarıca hareketlerden hoşlanmam yaşar yakışanı yaptı helal olsun ben bu kardeşliği gene devam etmesi tarafındayım ama zahmet edipte bana mualefet olacagınıza kardeş lonca lıderının yaptıgı gıbı bızde KARDEŞ LONCANIZIZ Deseniz devam eder ama halen lolololo dasınız bakın işinize sen fıan lar adına konusuyorsan fıanlar artık benım kardeş loncam deyılldir.benim kardeşim bana ve benim lonca üyelerime artislik deyil kardeşlik yapandır.
ANKARANIN RESMİ LONCASI
ANCYRAX LONCASI BASKANI
ANCYRAXYAVUZ
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Şimdi yanlış anlaşılma var evet süper üçlü gibi görünebiliriz dostluğumuz var lo lo lo yaptığım yok artislik yaptığımda benide bilen bilirki bende dostluğa önem veririm bu birlik kurulduğunda loncamız yeni yeni şahlanmaya başlamışidi ne yaptığımıza gelirsek evet hiç birşey yalnız şunu gözlemledim 3 loncaının üyeleri her konuda dayanışma için bak demekki bunun temellerini atarak birşeyler yapmış olduk gelelim asıl konuya benim demek isteiğim şu musait değildir cvp veremez özeline yazan çoktur cevap veremez fısıldaması kapalıdır cevap veremez oyunda değildir cevap veremez bu yazdımlarımın hepsini ben yaşamaktayım insanlık hali dalgındır ama bir cevap verilmedi birlik bozuldu bu yapılmaz Yavuz abi haksızmıyım neyse fazla uzatmaya gerek yok Loncada lider yok ama ben Fianna loncası Kurucusu olarak
GÜNCEL LİSTE
Fianxambulans
Fianxaspendos---------------------Fianxaspendoss
Fianxaspirin
Fianxartuğ-------------------------Fianxantrem
Fianxbdrobere
Fianxbeyazatlı
Fianxdaybreaker
Fianxdewel---------------------------Fianxcrystal
Fianxecel
Fianxerrian
Fianxhokkabazsın
Fianxıncam
Fianxınvarıable
Fianxİphigeneia
Fianxkable----------------------------Fianxkablex
Fianxkeremo/Dederuhi
Fianxlazkopatt
Fianxleewoht
Fianxmafyaiso----------Fianxbmafyaiso
Fianxmassacre
Fianxmgg
Fianxnenya
Fianxpatron
Fianxserisavaşçı------------------------Fianxserişifacı
Fianxsessizliman
Fianxsnwmurderer
Birliğin devam edilmesi ve bu konuda çalışmalara başlanmasından yanayım hatta genişletilmesi .
GÜNCEL LİSTE
Fianxambulans
Fianxaspendos---------------------Fianxaspendoss
Fianxaspirin
Fianxartuğ-------------------------Fianxantrem
Fianxbdrobere
Fianxbeyazatlı
Fianxdaybreaker
Fianxdewel---------------------------Fianxcrystal
Fianxecel
Fianxerrian
Fianxhokkabazsın
Fianxıncam
Fianxınvarıable
Fianxİphigeneia
Fianxkable----------------------------Fianxkablex
Fianxkeremo/Dederuhi
Fianxlazkopatt
Fianxleewoht
Fianxmafyaiso----------Fianxbmafyaiso
Fianxmassacre
Fianxmgg
Fianxnenya
Fianxpatron
Fianxserisavaşçı------------------------Fianxserişifacı
Fianxsessizliman
Fianxsnwmurderer
Birliğin devam edilmesi ve bu konuda çalışmalara başlanmasından yanayım hatta genişletilmesi .

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- Ancyraxyavuz
- İskele Babası
Kardeşim o gün bir cevap vermedi diye yapılan bir hareket yok olayı sen yanlış anlamışşsın bana yapılan hareketi ben loncama yapılmış sayarım bu söylenen ler yapılan hareketler evde benim bilgisayarda fotoları var yanlız bende bu konuyu uzatmak tan yana deyildim ve yazı yazdım benim kardeşlerim bunlardır başka kim kardeşlerim diye Kardeş loncasından cevaben kardeşlerin kardeşimdir cevabı geldi eywallah fian loncasına baktımki ne bir cevap ne bir haber gelmedi bu gün bir baktım ki cevaben bana karşı yazılan bir yazı bunlar iyi şeyler deyil neyse kardeşimizseniz kardeşimizsinizdir deyilseniz deyilsinizdir
ANKARA NIN RESMİ LONCASI
ANCYRAX LONCASI LİDERİ
ANCYRAXYAVUZ
ANKARA NIN RESMİ LONCASI
ANCYRAX LONCASI LİDERİ
ANCYRAXYAVUZ
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Ancyraxyavuz yazdı:Kardeşim o gün bir cevap vermedi diye yapılan bir hareket yok olayı sen yanlış anlamışşsın bana yapılan hareketi ben loncama yapılmış sayarım bu söylenen ler yapılan hareketler evde benim bilgisayarda fotoları var yanlız bende bu konuyu uzatmak tan yana deyildim ve yazı yazdım benim kardeşlerim bunlardır başka kim kardeşlerim diye Kardeş loncasından cevaben kardeşlerin kardeşimdir cevabı geldi eywallah fian loncasına baktımki ne bir cevap ne bir haber gelmedi bu gün bir baktım ki cevaben bana karşı yazılan bir yazı bunlar iyi şeyler deyil neyse kardeşimizseniz kardeşimizsinizdir deyilseniz deyilsinizdir
ANKARA NIN RESMİ LONCASI
ANCYRAX LONCASI LİDERİ
ANCYRAXYAVUZ
KARDEŞ ANCYRA FİANNA ARZ KLANI BİRLİK (KARDEŞLİK) ÜYESİDİR . Yanılmıyorum ?

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- oguzhan
- İri Fare Avcısı
FianxLeewoht yazdı:Ancyraxyavuz yazdı:Kardeşim o gün bir cevap vermedi diye yapılan bir hareket yok olayı sen yanlış anlamışşsın bana yapılan hareketi ben loncama yapılmış sayarım bu söylenen ler yapılan hareketler evde benim bilgisayarda fotoları var yanlız bende bu konuyu uzatmak tan yana deyildim ve yazı yazdım benim kardeşlerim bunlardır başka kim kardeşlerim diye Kardeş loncasından cevaben kardeşlerin kardeşimdir cevabı geldi eywallah fian loncasına baktımki ne bir cevap ne bir haber gelmedi bu gün bir baktım ki cevaben bana karşı yazılan bir yazı bunlar iyi şeyler deyil neyse kardeşimizseniz kardeşimizsinizdir deyilseniz deyilsinizdir
ANKARA NIN RESMİ LONCASI
ANCYRAX LONCASI LİDERİ
ANCYRAXYAVUZ
Katılıyorum Yaşar Tam üstüne bastın
KARDEŞ ANCYRA FİANNA ARZ KLANI BİRLİK (KARDEŞLİK) ÜYESİDİR . Yanılmıyorum ?
Oğuzz, Darkpoy