ex 100 e yakınsa (95-96 vs.) görev yapınca o görev lvl atlatınca artan exide 49 lvle veriyo oyunun açığısecret96 yazdı:arkadaşım konuyla alakasızda bari fotomontagı dogru yap 49 seviye adamda 4 ex ne arar la:D:DxFEROox yazdı:Oguzhannn yazdı:kardeşim sen ne ayaksın ben halada çözemedim gidion orda velet oyunlarını oynuorsn buga gelip alim gibi yorum yapıyorsun.Senın ikv oynayıp oynamadığın bile belli deüil git oynadığın oyunun forumunu kıtlet bura gelip bilmişlik taslama kendini rezil ediyorsun
/katıl
SABRIMIZ TUKENDİ YETER ARTIK
-
Lathanders
- Acemi Savaşçı

Re: SABRIMIZ TUKENDİ YETER ARTIK
Anubis bebesi bunu diğer konularada yazdım burayada yazıyorum...
Abubis sözüm sana ve senini gibi oyunu oynamadan bilip bilmeden kari gibi yorum yapanlara "Biliyorsan konuş alim sansınlar ,Bilmiyorsan sus adam sansınlar."
"ben bilirim, ben bilirim"cilere, "nah" bilirsin tarzında söylenmiş en güzel sözdür.
Abubis sözüm sana ve senini gibi oyunu oynamadan bilip bilmeden kari gibi yorum yapanlara "Biliyorsan konuş alim sansınlar ,Bilmiyorsan sus adam sansınlar."
"ben bilirim, ben bilirim"cilere, "nah" bilirsin tarzında söylenmiş en güzel sözdür.

Lathanders yazdı:ex 100 e yakınsa (95-96 vs.) görev yapınca o görev lvl atlatınca artan exide 49 lvle veriyo oyunun açığısecret96 yazdı:arkadaşım konuyla alakasızda bari fotomontagı dogru yap 49 seviye adamda 4 ex ne arar la:D:DxFEROox yazdı:Oguzhannn yazdı:kardeşim sen ne ayaksın ben halada çözemedim gidion orda velet oyunlarını oynuorsn buga gelip alim gibi yorum yapıyorsun.Senın ikv oynayıp oynamadığın bile belli deüil git oynadığın oyunun forumunu kıtlet bura gelip bilmişlik taslama kendini rezil ediyorsun
/katıl
yeni levellarda kolay olur
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

Aynı konu zaten forumlarda mevcut, farklı konular açmanıza gerek yok. Konu kilitlenmiştir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]