SABRIMIZ TUKENDİ YETER ARTIK

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Lathanders
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: SABRIMIZ TUKENDİ YETER ARTIK

Mesaj gönderen Lathanders »

secret96 yazdı:
xFEROox yazdı:
Oguzhannn yazdı:kardeşim sen ne ayaksın ben halada çözemedim gidion orda velet oyunlarını oynuorsn buga gelip alim gibi yorum yapıyorsun.Senın ikv oynayıp oynamadığın bile belli deüil git oynadığın oyunun forumunu kıtlet bura gelip bilmişlik taslama kendini rezil ediyorsun

/katıl ;)
arkadaşım konuyla alakasızda bari fotomontagı dogru yap 49 seviye adamda 4 ex ne arar la:D:D
ex 100 e yakınsa (95-96 vs.) görev yapınca o görev lvl atlatınca artan exide 49 lvle veriyo oyunun açığı :)
Kullanıcı avatarı
Oguzhannn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Oguzhannn »

Anubis bebesi bunu diğer konularada yazdım burayada yazıyorum...

Abubis sözüm sana ve senini gibi oyunu oynamadan bilip bilmeden kari gibi yorum yapanlara "Biliyorsan konuş alim sansınlar ,Bilmiyorsan sus adam sansınlar."

"ben bilirim, ben bilirim"cilere, "nah" bilirsin tarzında söylenmiş en güzel sözdür.
Resim
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen secret96 »

Lathanders yazdı:
secret96 yazdı:
xFEROox yazdı:
Oguzhannn yazdı:kardeşim sen ne ayaksın ben halada çözemedim gidion orda velet oyunlarını oynuorsn buga gelip alim gibi yorum yapıyorsun.Senın ikv oynayıp oynamadığın bile belli deüil git oynadığın oyunun forumunu kıtlet bura gelip bilmişlik taslama kendini rezil ediyorsun

/katıl ;)
arkadaşım konuyla alakasızda bari fotomontagı dogru yap 49 seviye adamda 4 ex ne arar la:D:D
ex 100 e yakınsa (95-96 vs.) görev yapınca o görev lvl atlatınca artan exide 49 lvle veriyo oyunun açığı :)

yeni levellarda kolay olur :D
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Aynı konu zaten forumlarda mevcut, farklı konular açmanıza gerek yok. Konu kilitlenmiştir.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön