LAN GMLER AZIMIZI AÇTIRTMAYIN..
LAN GMLER AZIMIZI AÇTIRTMAYIN..
UlAN SİZİN yabacagınız işe bu oyuna para veriyoruz ne karsılık alıyoruz mevlüt dinç sen iflas etmiştin biz olmasak varya ayda 1 milyar plustan cıkıyor zaten oyuna para verdigimiz taktirde sizden güzel bir oyun istiyoruz Lag acayip fazla süreli görev var vuruyorum vuruyorum lag oluyor sonra lag açılıyor bi bakıyorum ölmüşüm adam gibi işinizi yapın :!:
[*][*]Darkstar[*][*][/color]
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
- Ataturkcuxbuyucu
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LAN GMLER AZIMIZI AÇTIRTMAYIN..
katılıorum ama lan lı lunlu konuşmasan
Atatürkçüxbüyücü Şukimiye Şukixbüyü
Ne mutlu Türküm diyene !!!
Ne mutlu Türküm diyene !!!
Arkadasım saçma sapan konular açma lütfen bu ücretsiz bir oyun ALLah Razı Olsun Tüm İkv Camiasından hoşuna gitmiyorsa oyun bırakırsın olur biter.

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
Hep saçma konular açan aynı kişi hep saçma cevap yazan aynı kişi bağımlı gibi plus oynayanda aynı kişi yazık....

HakLısınızda sizde artık sıkıldık adam gibi işlerini yapsınlar
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Sıkıntın varsa oynamayacaksın.Tüm herkes bu konuda yoğunlaşmış araştırıyor.1 ay ara ver 1 ay sonra gel o zaman.Senin mevlüt dinçe veya dieğr yapımcılara laf sokmayada atmayada hakkın yok.Sen veb tabanlı oyun kur.Şu kraloyundakilerden sonra anlarsın.Tabi kurabilirsin...DaRkxsTaR yazdı:UlAN SİZİN yabacagınız işe bu oyuna para veriyoruz ne karsılık alıyoruz mevlüt dinç sen iflas etmiştin biz olmasak varya ayda 1 milyar plustan cıkıyor zaten oyuna para verdigimiz taktirde sizden güzel bir oyun istiyoruz Lag acayip fazla süreli görev var vuruyorum vuruyorum lag oluyor sonra lag açılıyor bi bakıyorum ölmüşüm adam gibi işinizi yapın :!:

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
SonerSecil yazdı:Sıkıntın varsa oynamayacaksın.Tüm herkes bu konuda yoğunlaşmış araştırıyor.1 ay ara ver 1 ay sonra gel o zaman.Senin mevlüt dinçe veya dieğr yapımcılara laf sokmayada atmayada hakkın yok.Sen veb tabanlı oyun kur.Şu kraloyundakilerden sonra anlarsın.Tabi kurabilirsin...DaRkxsTaR yazdı:UlAN SİZİN yabacagınız işe bu oyuna para veriyoruz ne karsılık alıyoruz mevlüt dinç sen iflas etmiştin biz olmasak varya ayda 1 milyar plustan cıkıyor zaten oyuna para verdigimiz taktirde sizden güzel bir oyun istiyoruz Lag acayip fazla süreli görev var vuruyorum vuruyorum lag oluyor sonra lag açılıyor bi bakıyorum ölmüşüm adam gibi işinizi yapın :!:
Bişey demiyorumda biz bu oyuna ((Para veriyoruz))) karşılıgındada zevkli bir oyun istyirouz sende diyorsunki sen yap kolaysa ben yapabilrimmi diyorum
Dark sen harbı kafayı yemışsın Mevlüt dinç bizim verdiğimiz plus paralarıylamı geçıniyor o ona sadece kuçuk bi ek gelir o parayı bu oyuna yapmakla kırmış zaten.

- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
İstemeyen oynamaz bu kadar basit
Kimse kimseyi oyunda zorla tutmuyo
Plus alacaksın diye kimse kimsenin kafasına silah tutmuyo
Kimse kimseyi oyunda zorla tutmuyo
Plus alacaksın diye kimse kimsenin kafasına silah tutmuyo
- Marshall
- Sahaf Yardımcısı
Herkes de yönetici yalakası kesilmiş. Özellikle bakıyorum da şu krizantem midir nedir, nirvanasında işin. Plus alıyorum, çatır çatır parasıyla. Para verdiğim şeyden hak talep etmek en doğal hakkım. Tabi bunun üslubu da böyle olmamalı. Yok ücretsizmiş de yok bilmem neymiş de... Benden sana destek, tabi üsübunu düzeltmelisin, her işin bir yolu yordamı var.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Nazım Hikmet.
Nazım Hikmet.