yetkilileer bir baksın

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
keskin18
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

yetkilileer bir baksın

Mesaj gönderen keskin18 »

ben ceza aldım ama sobee üyesiyim ikv desteğe de başvurdum ama bana hiç bir bilgi gelmiyor neden susturulduğum hakkında oysa 2 kere başvurdum kimse kusrabakmasın yetkili arkadaşlar çok yavaş kaç kere e mailimi yazdım buraya gönderin neden ceza aldım die ama yok ve oyunda saçma sapan şeyler oluyor belki de bu yüzden susturuldum oyun hataları mesela ben normal yürüyorum durduk eyrde hiç bişi yazmadan lütfen sık yazı yazarak kirletmeyin diyor ama ben yazı fln yazmıom ki bu oyun oyun olmaktan çıktı artık belki de bu yüzden ceza aldımm!!!!!!!!!!!
dodoruh4343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: yetkilileer bir baksın

Mesaj gönderen dodoruh4343 »

keskin18 yazdı:ben ceza aldım ama sobee üyesiyim ikv desteğe de başvurdum ama bana hiç bir bilgi gelmiyor neden susturulduğum hakkında oysa 2 kere başvurdum kimse kusrabakmasın yetkili arkadaşlar çok yavaş kaç kere e mailimi yazdım buraya gönderin neden ceza aldım die ama yok ve oyunda saçma sapan şeyler oluyor belki de bu yüzden susturuldum oyun hataları mesela ben normal yürüyorum durduk eyrde hiç bişi yazmadan lütfen sık yazı yazarak kirletmeyin diyor ama ben yazı fln yazmıom ki bu oyun oyun olmaktan çıktı artık belki de bu yüzden ceza aldımm!!!!!!!!!!!
flood dan mı bahsediosun
Kullanıcı avatarı
kocaseyid
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: yetkilileer bir baksın

Mesaj gönderen kocaseyid »

bende pazar gununden beri açılacak bi ara açıldı hemen gırdım cıktım yıne susturuldu :D yav nasıl bısı bende anlmadım bakalım yarında açılmassaa bende bı el atcam.
Kocaseyid

“Genel Sohbet” sayfasına dön