Kısa Bir Güncelleme Sebebiyle Kenan'dan--Mısır Çarşısına
Kısa Bir Güncelleme Sebebiyle Kenan'dan--Mısır Çarşısına
Soruyorum.2 saat boşa mı harcadık :?: Tam Kenan'a vardık.Altta bir yazı."Kısa bir güncelleme için oyun kapanacak."Tam Kenan'ı keseriz item düşer diye umut ederken kendimizi mısırda bulduk.Bu mu olacaktı :?: Her neyse bunları geçtim madem lagı önlemek için yeterli donanım yok ne için ikv kuruldu veya güncelleme geldi :?: Oyuna başladığımdan beri plus alıyorum.İkv'ye bir katkımız olsun diye.Karşılığı bu muydu :?: Bir daha plus alırsam şerefsizim.Hiçbir katkım olmayacak oynayıp geçerim.Konunun silineceğini biliyorum.Ben yine de yazdım.Çünkü verecek cevap yok.Hatta "Hesabınız 7 gün veya süresiz kapatıldı yazısıda alırız belki."

-
- İri Fare Avcısı
Re: Kısa Bir Güncelleme Sebebiyle Kenan'dan--Mısır Çarşısına
aİnen katıLıyorum o kadar uqrasdık oraya kadar geldik ve sonun da olan ne aL başa olmaz böyle ya

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !
Sedat olan ne :?: Resmen rezillik abidesi.10dk içinde bu konu silinecek eminim.Tkxxmanyak yazdı:aİnen katıLıyorum o kadar uqrasdık oraya kadar geldik ve sonun da olan ne aL başa olmaz böyle ya![]()

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Tam kenan kavrulacaksınız dediği anda bir lag girseydi ne olcaktı 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
dün lag da kestik yine denicektik
ama güncelleme baya cıldırttı

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Dünde lag varken kesmiştik.Lagın sorun olacağını düşünmüyorum.Şuan için tek gerçek var diğer konulara cevap verilemediği gibi bu konudada cevap yok.Melankolik yazdı:Tam kenan kavrulacaksınız dediği anda bir lag girseydi ne olcaktı