dedım gıbı olum oralarda gelırız derdınız var ıse sımdı trası kes cocuk dıyorsunzuda ınanmıyorsunuz ıste yas 20 özgün yalnız ısmımı bıle verdım lale ne ayaksınızkı sız alemı rajonu bılen kısıye kafa tutyonlan sen cakal mod yok ıste olum yedıremıyorsunuz kendınızde cağirında dağitın kosku bız dağittık kosku herkezz gordu kılıt yerse yesın ulan kral sanıyorsunzu kendınızı sız kımsınız ulan benım takıldım yerlerdexXpLaYbOyXx yazdı:Godfatherx yazdı:ha buralara abı bız gelemıyoruz dıyorsanız sızın ıcın compex fuarına geleyım reeldekı dostlarımlada farketmezantre yazdı:İŞsizmisiniz siz ya oyundan başka işiniz yok. Saçma sapan şeyler yapıyorsunuz. Çocuk aklınızla
Godfatherr Ergenekonx
Gerçek hayatta bile kendisine güveni olmayan bi düşünce işte. Delikanlısın madem çevrendekilere deil kendine güven..
Team burda yancılar nerde Mod yok!!!!
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Team burda yancılar nerde Mod yok!!!!
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

sanamı sorucamlan ıstedım kısıyı koyarım daha cok kısı vardı koymadım sıgmadı neyse oyun otursun tekrar gorusucez alayınızla bızım gucumuzun ustune guc kabul etmıyoruz bu oyunda yok kralmıssınız 50 ksııymıs hepğsı laf laf laf uzayınlan kral bızı reeldede oyundada ÜMRANIYE MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ HERSEYI VERDIM BIRINIZ GELSENIZE ULAN UMRANIYUEYE DAYAK VIDEONUZDA KOYIMpacanforum55 yazdı:bide backloup u koymuşlar orayasadfgasdgafsdgdfsagasd
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı

Element setlemi kesecen beni puhahah
gel gel 
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

haha aga sana dıyorumkı oyun otursun bana dekı suan vs ıcın en ıyı ıtem ney tam bılmeden dızmek ıstemıyorum sude kralını dızıyım cıkım vs atım tek gelıcem farkemtez suan element ardenen tabıkı kesemem param var eveallahxXpLaYbOyXx yazdı:Element setlemi kesecen beni puhahahgel gel
Yücelen arden set diz ful eksiksiz karşıma cık seni bekliyecem 24 saat oyundayım
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Ya birşey sorucam Ergeni neden bu kadar çok takıyorsunuzki xD Bırakın kendi halinde çabalasın demekki adam köşkte güzel işler başarmış yorumlara bakılırsa bu tez doğrulanıyor 
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht
FianxLeewoht
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

vs ıcın en ıyısı omu sımdı oysa dızıyım cıkıyım karsına herseyı satın alacak akdar yeterlı sayıda param var ama yıne değişir dıye sımdılık ıtem almıyorum yucenel ardnenmı yucelen halıtmı ıyı vs ıcın senınle vs atıcamBybekoLy yazdı:Yücelen arden set diz ful eksiksiz karşıma cık seni bekliyecem 24 saat oyundayım
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

lan lale benmı dıyorum sana buraya yorum yaz dıye adamalr yedıremıyor bır ısde edemıyor ancak yok sen kımsın al ıste vıdeo koyulmus bız buyuz sen kımsın anten ben senın lonca sayfana gelıp sızın loncanızı takmıyoruz ezıksınız dıyormuyum ama bundan sonra demek gerekıyormus lewotum herseyınde bır sabrı var eveallahFianxLeewoht yazdı:Ya birşey sorucam Ergeni neden bu kadar çok takıyorsunuzki xD Bırakın kendi halinde çabalasın demekki adam köşkte güzel işler başarmış yorumlara bakılırsa bu tez doğrulanıyor
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Ata
*Zararın neresinden dönersen dön, dönek derler
*Ayağımda ayakkabım yok diye üzülürdüm hep,yolda giderken ayağı olmayan bir adam gördüm ve onun için bu haldeyim
*Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim
*Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam
bunlar benim felsefemdir dahda bişey söylemiyecem oke haddinizi bilin Ergenekonx Godfather çekildi piyasadan ben hala buralardayım dün gece Görgülülere iyi bi ders verdik çakal herifler millete durduk yere dlamak neymiş anladılar burdanda Örgülüxörgülüye sesleniyom akıllı dursun arkadaşlarınız yoksa daha çok dayak yerler millet vs yaparken sizin ne haddinize 3 kişi dalıpta milleti kesmek kim çocukmuş öğrenin Örgülüxilker Örgülüxilkannn akıllı durmazlarda daha çok kesilirler
*Ayağımda ayakkabım yok diye üzülürdüm hep,yolda giderken ayağı olmayan bir adam gördüm ve onun için bu haldeyim
*Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim
*Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam
bunlar benim felsefemdir dahda bişey söylemiyecem oke haddinizi bilin Ergenekonx Godfather çekildi piyasadan ben hala buralardayım dün gece Görgülülere iyi bi ders verdik çakal herifler millete durduk yere dlamak neymiş anladılar burdanda Örgülüxörgülüye sesleniyom akıllı dursun arkadaşlarınız yoksa daha çok dayak yerler millet vs yaparken sizin ne haddinize 3 kişi dalıpta milleti kesmek kim çocukmuş öğrenin Örgülüxilker Örgülüxilkannn akıllı durmazlarda daha çok kesilirler

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Ata
bu arada çocukmuyum deyilmiyim siz kara verin lan

“Kadınlar ve çocuklar dikkatsiz olabilir; ancak erkekler olamaz!” (Don Vito Corleone)

“Kadınlar ve çocuklar dikkatsiz olabilir; ancak erkekler olamaz!” (Don Vito Corleone)