Team burda yancılar nerde Mod yok!!!!
- antre
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Team burda yancılar nerde Mod yok!!!!
İŞsizmisiniz siz ya oyundan başka işiniz yok. Saçma sapan şeyler yapıyorsunuz. Çocuk aklınızla
Antre,antrepomania,antrepolitan,antrepoIII Fianxartuğ

- Yigithann
- FareAdam Düşmanı

Carismatixlyder yazdı:Vay terör örgütümüz mola vermiş Veli Küçük kardeşim yine mi yorgunsun
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Mehmet la valla Godfatherr carımız varken kanka cekıyordun senı kesmıyorduk bıle hatırlasın fıkoda vardı yanı senın yapmıs oldugun buyuk saygısızlık suan her neyse senınde vıdeonu alırız mehmetım rahat olgercı suanlık eglenın bolgelerle ısımız olmaz oralarlaTskxgenelkrmay yazdı:Allah akıll fıkır versın ben mehmettt ve memett ve mehmettttttttttttt tanırsınız siz ıstıyosanız eskı handan gerı doneyımbenımde vıdeo mu alın:D
Godfatherr Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

sana gelınce evlat dıyorum 14 yaslarında bır cocuksun bırde utanmadan senden 6yas buyuk bırısıne cocuk dıyorsun fırlama haddını bıl sen ılk once senınde sıran gelıcek neyse...bız ıcraatları koyarız sızler bıdı bıdı baska bır ısınız yok zaten gel işyerımıde beklıyorum mekanada beklerım istanbul/ümranıye/igdaş özgün yalnız yas 20 hade klavyeden paso yazıyorsunuz cocuk kımmıs gorelım ha buralara abı bız gelemıyoruz dıyorsanız sızın ıcın compex fuarına geleyım reeldekı dostlarımlada farketmezantre yazdı:İŞsizmisiniz siz ya oyundan başka işiniz yok. Saçma sapan şeyler yapıyorsunuz. Çocuk aklınızla
Godfatherr Ergenekonx
Ben oyuna başladıgım zaman eminönü tek sunucuydu 10 seviye oldum ve teşkilat acılınca oraya geçtim BeKo BerKoo die charlarım vardı hala bir beta charım duruyor Bybekoly die ama diceksinki büyük küçük deil admin yardımcı olursa karakterin açılış tarihinede bakarsın ama aksiliklerden dolayı teşkilatı bırakıp buraya geçtim ve 0 dan başladım 1 haftada 49 oldum yücelen seti 1 ayda dizdim ben sizin gibi beyazköşkde oynamıordum önceden ve işim olmaz yücelen arden halit le bana gerek yok onlardan her türlü giderim sizi bekliyecem...
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı

Millet birbirine hakaret ediyor ve hala konu kilitlenmemiş
GM'ler tatil yapıyo sanırım 
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı

Yaşı 14ü geçmeyen adamlar ekran arkasında kendini 20 yaşında sanıyo. Örgülüleri koymuşlar bide. Orda bende vardım ve o yerde yatan 3ününde canı az kalkıp geldiniz öyle kestiniz. Hava attığınız şey bumu yani. O gün meteor sancakta Ergenekon artık oyundan çıkmak zorunda kaldı ve dahası kesilmekten bıktığı için bölgeye klana size mod yok bilmem ne yazdı. Çocuksu işleri bırakın adam gibi ekmeğinize bakın. Sizin teşkilat bilmem ne dediğiniz şey 3 5 kişi toplamı. Sadece benim loncamda 50nin üstünde adam var. Bu kadar adam 3 5 kişiyimi kesemicek. Akıl var mantık var. Şuan ise yeni gelen bölgelerle siz artık bizi hiç kesemezsiniz. Tek item element setle artık max setlere kafa tutamazsınız. Ha nasıl kesersiniz 1 adama 3 5 kişi dalarak. Buda sizin yapınızda. Teke tek kestiğiniz adamların lafını yapın. 1 adama o kadar kişi dalıp kesince yok kralına rest bilmem ne ayağı çekmeyin. Forum kirliliği yapmayın..
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- pacanforum55
- Salgın Koruyucusu

bide backloup u koymuşlar oraya
sadfgasdgafsdgdfsagasd
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı

Godfatherx yazdı:ha buralara abı bız gelemıyoruz dıyorsanız sızın ıcın compex fuarına geleyım reeldekı dostlarımlada farketmezantre yazdı:İŞsizmisiniz siz ya oyundan başka işiniz yok. Saçma sapan şeyler yapıyorsunuz. Çocuk aklınızla
Godfatherr Ergenekonx
Gerçek hayatta bile kendisine güveni olmayan bi düşünce işte. Delikanlısın madem çevrendekilere deil kendine güven..
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

kes trası evlat canınız falan az değildı sallama vıdeo koyulmus konu kılıt yerse yesın ne mal oldu gorulsun kendını kra klsnanların sımdılık takılın benı bılen bılır zaten en kral ıtemlerı tekrar dızeceğimi sımdı yol alınxXpLaYbOyXx yazdı:Yaşı 14ü geçmeyen adamlar ekran arkasında kendini 20 yaşında sanıyo. Örgülüleri koymuşlar bide. Orda bende vardım ve o yerde yatan 3ününde canı az kalkıp geldiniz öyle kestiniz. Hava attığınız şey bumu yani. O gün meteor sancakta Ergenekon artık oyundan çıkmak zorunda kaldı ve dahası kesilmekten bıktığı için bölgeye klana size mod yok bilmem ne yazdı. Çocuksu işleri bırakın adam gibi ekmeğinize bakın. Sizin teşkilat bilmem ne dediğiniz şey 3 5 kişi toplamı. Sadece benim loncamda 50nin üstünde adam var. Bu kadar adam 3 5 kişiyimi kesemicek. Akıl var mantık var. Şuan ise yeni gelen bölgelerle siz artık bizi hiç kesemezsiniz. Tek item element setle artık max setlere kafa tutamazsınız. Ha nasıl kesersiniz 1 adama 3 5 kişi dalarak. Buda sizin yapınızda. Teke tek kestiğiniz adamların lafını yapın. 1 adama o kadar kişi dalıp kesince yok kralına rest bilmem ne ayağı çekmeyin. Forum kirliliği yapmayın..