Kronicxesadullah ın verdiği cvp aynı konuyu merandada açtım ve yazdıkları...
1- arkadaşımın hesabı ile yazıyorum
2- senin gibi namussuzlara vallahide billahide küfür ederim
3- kimseye küfür etmem ama senın gibileri hak ediyor. hem peygamber efendimizi kabul etmezsin, hem tübanlı kadınlara küfür ederisin, hem yalan, iftira ve küfür edersin o zaman sana küfür etmek ve seni zedelemek boynumun borcudur.
EVET DALCAXGÖRKEM YANİ KUZEYXFIRTINA'YA KÜFÜR ETTİM, ÇÜNKÜ HAK ETTİ. HER DAİM KÜFÜR EDER SONRA ÖZÜR DİLER SONRA YİNE KÜFÜR VE İFTİRALAR ATTI DAYANAMADIM KÜFÜR ETTİM. BİRDE URFAYA GELSE
bunu yazanda sensın aynı konuda merak eden varsa meran sunucusundan su adrese girsin baksın aynı konuyu ortada açtım verdıgı cvp
viewtopic.php?f=28&t=25722 2 yüzlü olurda bi insan bu kadarda olmazki
xXx KORNİC LONCASI xXx
Re: xXx KORNİC LONCASI xXx
savunulacak bir yanı kalmadı artık konunun M.ali kardeşim arkadaşın verdiği msn adresi bendede var

adam gibi suçunu kabullenmiyoki kabullense özrünü dilese bişey demicez yalan atarak kendini küçük düşürüyobariareos yazdı:savunulacak bir yanı kalmadı artık konunun M.ali kardeşim arkadaşın verdiği msn adresi bendede var
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Ben mert oyun düzelene kadar oyunu bırakıyorum arkadaşlarım,abilerim kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın
Kronicxhemşire (MERT)
Kronicxhemşire (MERT)
istkvxmunise yazdı:Ben mert oyun düzelene kadar oyunu bırakıyorum arkadaşlarım,abilerim kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın
Kronicxhemşire (MERT)
ya nereye dönüşüm yakın kaçmayın ya
Чa qєς ''кaяşıмa'' σятaLıqı iηLєт ...γada ćєкiL ''кєηaяa'' ßєη^i Sєγяєт
EVLİYİM MUTLUYUM VE İNŞALLAH İLERDE ÇOCUKLU OLUCAM
Sunucu: TILSIM Klan: LODOS
Rapkoliqq yazdı:Kronicxesadullah ın verdiği cvp aynı konuyu merandada açtım ve yazdıkları...
1- arkadaşımın hesabı ile yazıyorum
2- senin gibi namussuzlara vallahide billahide küfür ederim
3- kimseye küfür etmem ama senın gibileri hak ediyor. hem peygamber efendimizi kabul etmezsin, hem tübanlı kadınlara küfür ederisin, hem yalan, iftira ve küfür edersin o zaman sana küfür etmek ve seni zedelemek boynumun borcudur.
EVET DALCAXGÖRKEM YANİ KUZEYXFIRTINA'YA KÜFÜR ETTİM, ÇÜNKÜ HAK ETTİ. HER DAİM KÜFÜR EDER SONRA ÖZÜR DİLER SONRA YİNE KÜFÜR VE İFTİRALAR ATTI DAYANAMADIM KÜFÜR ETTİM. BİRDE URFAYA GELSE
bunu yazanda sensın aynı konuda merak eden varsa meran sunucusundan su adrese girsin baksın aynı konuyu ortada açtım verdıgı cvp
viewtopic.php?f=28&t=25722 2 yüzlü olurda bi insan bu kadarda olmazki
rap arkadaşım kimsin nesin bilmem ama bak burası lonca sayfası ve sen bu güzel sayfayı kirletiyosun git başka yerden başka şekillerde yazacağını yaz. sana tavsiyem eğer böyle bir şey varsa lütfen savcılığa gidip suç duıyurusunda bulunman neden mi çünkü hiç bir kimsse ne olursa olsun din dil ırk meshep ayrımı yapmaz yapamaz yapanlar hakkında yasal işlem yaılmak üzere takibi şikayete bağlıdır. lütfen artık lonca sayfamdan eli,ni ve arkja ayaklarını çek.
Ya ben yokken neler oluyo biri bana anlatsın lütfen. bu arada artık çok sık yanınıza gelemiyicem Sizleri çok Özledim Canlarım. Ablanız.........
- kronicxsewda
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Arkadaşım adamın msn den ettiği küfürden bize ne söylermisin ? Çok rahatsız olduysan Sinemin dediği gibi git suç duyurusunda bulun olsun bitsin. O küfretti diye tüm forumu o fotolarla meşgul etmek zorundamısın ? Oyunda etse anlıcam ama msndeki konuşmalar özeldir bizi bağlamaz. Bi daha bu sayfaya bu konuyla ilgili mesaj atmazsan sevinirim.
KaLpTeki heR yaRa akıLdaki binLeRce iHaneTin eSeridiR..
kRoniCxLady
Kronic Lonca Kurucusu.
kRoniCxLady
Kronic Lonca Kurucusu.
Selamlar,
Bakınız tekrar tekrar belirtiyorum benim Rap ile hiç bir alakam yok ve hiç sevmem! ***@seyen.net adresinden başka hiç bir Msn adresim yoktur.
Meran sunucusunda çektiği acıları buraya taşıyor. Kuyruk acısı var kuyruk! ayrıca özür falan dilemem, hakkı olandan özür dilerim ama senin gibi çakma karakter ve çakma Msn adresleri açarak milleti kirletenlere ancak /nah derim.
İyi Akşamlar,
Esadullah
Bakınız tekrar tekrar belirtiyorum benim Rap ile hiç bir alakam yok ve hiç sevmem! ***@seyen.net adresinden başka hiç bir Msn adresim yoktur.
Meran sunucusunda çektiği acıları buraya taşıyor. Kuyruk acısı var kuyruk! ayrıca özür falan dilemem, hakkı olandan özür dilerim ama senin gibi çakma karakter ve çakma Msn adresleri açarak milleti kirletenlere ancak /nah derim.
İyi Akşamlar,
Esadullah
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN