http://imageshack.us/ buraya gir abi ordan browse ye tıkla neyin videosunu fotosunu koycağını seç sonra şimdi yükleye bas yüklendikden sonra bir sayfa acılcak orda yazlar var sol köşede ve orda doğrudan link yazıyor o linki kopyala sonra konu ya da cevab yazarken metinin üst köşesinde Img yazıyor ona tıkla " " böyle bir şey cıkcak tam ordasına yapıştır
" [img].....[/img] " ..... yere doğrudan linki yapıştırcan sonra gönderde tamam foto acılcak
foto we wıdeodan anlayan içerı
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: foto we wıdeodan anlayan içerı
kasaphasan06 yazdı:Ben yardımcı olayım sana :
Öncelikle
1) İmageshack ( veya buna benzer foto koyma siteleri ) nden birisini açıyorsun ben imageshackı öneririm
2 İmageshackın sayfasına girdiğin zaman zaten önünde direkt Browse ve şimdi yükle butonu var
3 Browseye Basıp istediğin fotorafı seçip yükleyeceksin
4 Yüklenen Resmin altında ''RESMİN LİNKİ''ni göreceksin Örnhttp://img42.imageshack.us/img42/574/10 ... 160750.jpg şeklinde
5 Buradaki Linki Kopyalayacaksın
6 Kopyaladığın bu linki .. Quato Code List İmg Normal Yazı rengi işaretle Dailymotion Vimeo gibi seçenekler varya mesaj atılan yerde oradakiImg butonna basacaksın
7 Açılanşu şeklin arasına az önce kopyaladığın Linki yapıştıracaksın

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
ya motorını 4 kışı kesdık fotoyu koyamadık
şimdıkenana gıtcez barı fotomuz olsun aslında wıdeo da olur bora ozaman sengelcen wıdeo çekcen artık ben kafam takıldı wıdeo işine
şimdıkenana gıtcez barı fotomuz olsun aslında wıdeo da olur bora ozaman sengelcen wıdeo çekcen artık ben kafam takıldı wıdeo işine
kanunixxbaşkan
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
izhar yazdı:ya motorını 4 kışı kesdık fotoyu koyamadık![]()
tamam abi ben gelir cekerim siz bana yeri ve zamanı söyleyin
<)