..::..:::::::::......::.::::::..:.::.Xbatuhan..:..:::..::......::.:..::..:...::::.:
İkv'ye Neden Başladınız ?
Re: İkv'ye Neden Başladınız ?
Ben Oyuna Başlama sebebim...;Yaz tatiLLerinde qittiĞimizde Hep İstanbuL kıyamet Vakti' ni oynarLardı ben dE bu Oyuna Meraklanmaya başLadIm..İşte Oyuna Başladım Falan Filan 30 lwl iken Tabii daha kuzenimin Kimin oLduğunu biLmiyorum Nick in..Sonra Yaz TatiLi qirdi Araya ...Görüştük derken oyundan açıLdı konu...Dedim ben işte böle böle ....ŞİMDİDE OYUNDAYIM....Klanda durmayı 31 lwl deyken başlamıştım sevdaya(lodos).Hep bana Derler kas sana olum diye ama nafile ...
Sonra Yer altı açıldı kasmaya başladık ezük olarak kalmayam diyekastım.. şimdi 46 lwl im adetimi sürdürüyorum yinede söylüyorlar kas olum diye
:mrgreen: :mrgreen:
..::..:::::::::......::.::::::..:.::.Xbatuhan..:..:::..::......::.:..::..:...::::.:
Mynet Müdavimi idim beta sürümünün reklamları vardı mynet arayüzlerinde merak ettim başladım 3,5 sene oldu hala bırakamadım bırakmayıda düşünmüyorum.İkv bir yaşam tarzı diyenlerdenim herzmaanda destekçisiyim.ikv içinde 1 sene okul uzattım bunuda burdan itiraf ediyorum 
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...

Eminönü Efeleri /Servane

Eminönü Efeleri /Servane
Her şey Mynet ile başladı. Bir gün dolanırken... Neyse pek uzatmaya gerek yok. 
Arkadaşlarımın çoğu diğer online oyunları oynarken, ben İKV'yi tercih ettim. Türk emeğinin olması oyuna başlamamdaki en büyük sebeptir.
TaRuMuRaT
Arkadaşlarımın çoğu diğer online oyunları oynarken, ben İKV'yi tercih ettim. Türk emeğinin olması oyuna başlamamdaki en büyük sebeptir.
TaRuMuRaT
Düşünerek yazarım, yazarak söylerim.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvayi Milliye
oyunun çıkacagını ögrendikten sonra beklemeye başladım ve çıkar çıkmaz kurdum , ancak berbat geldi bana o günkü psikolojime göre
hemen çıktım tabi. 1 ay sonra dedim yer işgal etmesin sileyim şunu , silmeden önce de bi girip bakayım dedim
giriş o giriş 
zeus
Kardeşim Sana katılıyorum. Senide tanıyorum. hatta sanırım nickinle alay ediliyordu .
ZOR TÜRK anlamını çok başka anlamlara taşıyan kişileri kınıyorum.
beni tanıcağını umuyorum Şifacı "zeus" Beta..
seni burlarda görmek güzel dostum. yılmıyorsun hiç..
hayatında başarılar.[/quote]
Saol kardesim bende seni hatırlıyorum sanada hayatında başarılar dilerim ben hala oyuna devam ediyorum senide görmek isterim ZORTÜRK
Kardeşim Sana katılıyorum. Senide tanıyorum. hatta sanırım nickinle alay ediliyordu .
ZOR TÜRK anlamını çok başka anlamlara taşıyan kişileri kınıyorum.
beni tanıcağını umuyorum Şifacı "zeus" Beta..
seni burlarda görmek güzel dostum. yılmıyorsun hiç..
hayatında başarılar.[/quote]
Saol kardesim bende seni hatırlıyorum sanada hayatında başarılar dilerim ben hala oyuna devam ediyorum senide görmek isterim ZORTÜRK
Kimi sadece savaşmak için klana girer.
Kimi menfaat için klana girer.
Kimide KLANI İÇİN ÖLMEYE GİDER.
Kimi menfaat için klana girer.
Kimide KLANI İÇİN ÖLMEYE GİDER.
- xIspidermanIx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Arkadaş tavsiyesi ile...
Ben mynette gezerken ismi dikkatimi çekti ordan başladımxD
- amajestic1
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
BENİM BAŞLAMAM İLGİNÇ OLDU OĞLUM APANDİST ŞÜPHESİYLE 3 GÜN HASTANEDE YATTI O GELİNCE SEVİNİR DİYE 16 LVL OLAN ÇARI KASMAYA BAŞLADIM VE BİRDAHA GERİ VERMEDİM BEN OYNUYOM 
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
- Xxxfethiyelixxx
- Salgın Koruyucusu
Hep cemocanın yüzünden.Ahhh iso ahhh yaktın beni 
Tabi işin şakası.Çok sağlam dostların yanında bi o kadarda gereksiz insanlarla tanışmak durumunda bulundum.İnsanlığın portresi desem ikv için yalan olmaz.Tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma selam olsun.Öbürlerine de aşk olsun
Tabi işin şakası.Çok sağlam dostların yanında bi o kadarda gereksiz insanlarla tanışmak durumunda bulundum.İnsanlığın portresi desem ikv için yalan olmaz.Tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma selam olsun.Öbürlerine de aşk olsun