lagdan blok yedım yaw ne zamana acılır

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

lagdan blok yedım yaw ne zamana acılır

Mesaj gönderen Jackss »

lagdan blok yedım hala acılmadı yaw 1gdündür oyuna girmiom açın artıq şu hesabımı :cry: :cry:
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: lagdan blok yedım yaw ne zamana acılır

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar,

"Lagdan blok yemek" gibi bir tabir ve/veya uygulama İKV dünyalarında mevcut değildir. Hesabınızın bloklanma sebebi, oyun içi "Şikayet Et" sistemine ve/veya oyun içi yetkili kadronun gördükleri bir olaya anında müdahale etmesine dayanmaktadır.

Düşündüğünüz üzere "lag" kaynaklı bir bloglanma mümkün olmayacaktır. Şikayet Et sistemi doğrultusunda bir ceza almış iseniz (ki kuvvetle muhtemel bu yol ile) TTNET ve Mynet üyeleri için e-posta bilgilendirilmesi yapılmaktadır. Sobee üyesi iseniz mevcut bir bilgilendirme sistemi aktif olmadığından almış olduğunuz cezanın; bilgi ve içeriklerini www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden talep edebilirsiniz. Aynı destek formundan (www.istanbuloyun.com/ikvdestek) almış olduğunuz cezanın fazla, yanlış veya haksız olduğunu düşünüyorsanız, "Ceza İtiraz" formu doldurarak açılmasını da talep edebilirsiniz.

Teşekkürler,
Kindar
Kullanıcı avatarı
Blackops
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Blackops »

Kindar yazdı:Merhabalar,

"Lagdan blok yemek" gibi bir tabir ve/veya uygulama İKV dünyalarında mevcut değildir. Hesabınızın bloklanma sebebi, oyun içi "Şikayet Et" sistemine ve/veya oyun içi yetkili kadronun gördükleri bir olaya anında müdahale etmesine dayanmaktadır.

Düşündüğünüz üzere "lag" kaynaklı bir bloglanma mümkün olmayacaktır. Şikayet Et sistemi doğrultusunda bir ceza almış iseniz (ki kuvvetle muhtemel bu yol ile) TTNET ve Mynet üyeleri için e-posta bilgilendirilmesi yapılmaktadır. Sobee üyesi iseniz mevcut bir bilgilendirme sistemi aktif olmadığından almış olduğunuz cezanın; bilgi ve içeriklerini www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden talep edebilirsiniz. Aynı destek formundan (www.istanbuloyun.com/ikvdestek) almış olduğunuz cezanın fazla, yanlış veya haksız olduğunu düşünüyorsanız, "Ceza İtiraz" formu doldurarak açılmasını da talep edebilirsiniz.

Teşekkürler,
Kindar
Sayın yöneteci arkdaşımızın dediği doğru olabilri çünki farklı sunucularda şu 3 gün içinde kaç kişinin hesabı bloklandı.Buda bir oyun hatası olabilr ilgilenmeniz gerek.Herkeste durup durup son 3 gün içersinde küfretmezki bir değil iki değil.
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Odiseus »

Sayın Kindar Yanlış Biliyorsunuz Demekki :)

Lag yüzünden oyunda hatalar olabilir ve bizde o hataların kurbanıyız :)

Heleki yeni bir karakter açıp sohbet panosuna tek kelime yazmadan banlandıysak suç kimde belli oluyor sanırım :)
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen DavuTT »

yaw lag ile onun ne alakası var :? adamların üyelik sistemine girdikleri yokki oyun dosyaları arasında sizin hesablarınız mevcut deildir sorun oyun dosyalarından kaynaklanıyor server e ağır yük bindirmiş olabilir oyuncu sayısıda grub bölgesiyle birlikde arttığı için lag dahada çok görülmüşdür

yani anlıcağınız üyelik sistemine dokunulmadığı sürece blok yeme gibi bir ihtimal göz önünde bulundurulamaz diye düşünüorum
...
Kullanıcı avatarı
Blackops
İskele Babası
İskele Babası

ARkdaşım senç okmu iyi biliyorsun oyunu biliyorsan söyle u lagı nasıl çözariz bitsin.Ayrıca emin ol bu oyun gördüğü hataları bilmiyorsun görmüş olsan yuh dersin.Bilmeden konuşma.
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen DavuTT »

merak etme biliyorum oyuncular bile oyunu geri sarıordu ama ben olacak ihtimalleri söylüyorum size gerisi sizin takdirinize kalmış bir şey ayrıca şunuda belirteyim oyun eski oyun deil yöneticiler eski yönetici deil ;)
...
Kullanıcı avatarı
Blackops
İskele Babası
İskele Babası

GmAtx sorarsan aynı çekirdek kadro değişmedi diyor ama değişse ne olur eskidende vardı hatalar şimdide var.
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Jackss »

oyundan cıkmak girmek sucmu yaw cıktım bida giremedım
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Jackss »

Kindar foruma bi baktımda demın bir kardeşim oyuna savascı carı acmıs büyücü yeteneklerı gelmıs lagdan dolayı oldugunu sölemiş cıkmıs girmiş ve bloklandıgını görmş ama esas carları olmadaıgndan dikakte almamıs bnm hesapta 3 49 vardı ondan dolayı endişelenıyorum
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön