Kendi yeteneklerim (Ofansif)
Re: Kendi yeteneklerim (Ofansif)
bi kere süpürme 500 swn yukarı vuramıyor ne alaka 15 :?:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Bilgi sahibi olmadan saçma sapan mesaj atıyorsunuz tepem atıyor.Ofansif dövüşte süpürme 2 katına çıkar ve karşı taraf ofansifse rahat 2500 gömer ayrıca ben oraya 15 yazmadım denemeyi düşünüyorum dedim !Tokerx yazdı:bi kere süpürme 500 swn yukarı vuramıyor ne alaka 15 :?:
Ayrıca savaşçının en önemli kozlarından biri depardır yok vscide depar olmaz molmaz diyenlerin kendilerinin deparları 15 zaten oyunda her zaman vsmi atacan sanki genel yetenekler bunlar ! :evil:
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
Yav dalgamı geçiyorsunuz benle Ben Savaşcı turnuvalarında,Vs lerde nasıl skill ediliir diyorum.
Siz bana deparsız olmaz diyorsunuz.Turnuvalarda Vs deyken depar mı açacan qq.Normal de tabi ki depar'a en az 10 veririm ben de . Ama bir turnuva esnasından Hiç bir zaman depara vermem.Gerek yok zaten,Biraz bilinçli düşünün. . . !!
Siz bana deparsız olmaz diyorsunuz.Turnuvalarda Vs deyken depar mı açacan qq.Normal de tabi ki depar'a en az 10 veririm ben de . Ama bir turnuva esnasından Hiç bir zaman depara vermem.Gerek yok zaten,Biraz bilinçli düşünün. . . !!

Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
Ofansif olmak isteyenler icin tavsiyem:
Depar 15
Ofansif 15
Sert Vurus 15
Agır Vurus 15
Dikkat Dagıltma 15
Durdurma 15
Zihin Toplama 7
Sarsılmaz 1
Siddetle tavsiyemdir-
Depar 15
Ofansif 15
Sert Vurus 15
Agır Vurus 15
Dikkat Dagıltma 15
Durdurma 15
Zihin Toplama 7
Sarsılmaz 1
Siddetle tavsiyemdir-
- zaferexselam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
aynen hem görevler için hem kasmak için hem ws için ideal yetenek dağılımı bu benceatabey yazdı:Ofansif olmak isteyenler icin tavsiyem:
Depar 15
Ofansif 15
Sert Vurus 15
Agır Vurus 15
Dikkat Dagıltma 15
Durdurma 15
Zihin Toplama 7
Sarsılmaz 1
Siddetle tavsiyemdir-
Ramcan yazdı:Yav dalgamı geçiyorsunuz benle Ben Savaşcı turnuvalarında,Vs lerde nasıl skill ediliir diyorum.
sende adam gibi konuşş ne alaka wsyle kim sana ne dedi ws de depar at diye bu oyun wsdenmi ibaret
gerçi adam gibi ws atanda kalmadı ama
zaten turnuvada depar yasaktır önce sen düşün bi
tünuva esnasında depara vermezmisin
Manyakk [49]
Ramcan yazdı:Yav dalgamı geçiyorsunuz benle Ben Savaşcı turnuvalarında,Vs lerde nasıl skill ediliir diyorum.
Zeki kardeşim biz burda turnuvadanmı bahsediyoruz ofansif yeteneklerden bahsediyoruz oyunun ilk günü herkez neye yetenek vereceğini söylüyordu burdan yardımcı oldum.Ama biraz zekisin turnuvadan söz ediyorsun turnuva kaç yılda bir oluyor söylermisin bana ?
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
vay be benim yetenek dizilimimin aynisiatabey yazdı:Ofansif olmak isteyenler icin tavsiyem:
Depar 15
Ofansif 15
Sert Vurus 15
Agır Vurus 15
Dikkat Dagıltma 15
Durdurma 15
Zihin Toplama 7
Sarsılmaz 1
Siddetle tavsiyemdir-
ben yeni bölüm geldimi yetekenkleri yanlış verdim sonra bi makineye girdim baktım kanatma kudret harcamıyomuş boşuna vermiş oldum kanatmaya 

CazfiGTiR
CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]