Acil Yardım !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Acil Yardım !!!

Mesaj gönderen nefretsiz92 »

Bu akşam birisi tanıdık birinin adını kullanarak çar açmış , bende görew yapıodum , bu arada şifremi ve üye adımı istedi benden , bnmde dalgınlığıma geldi farketmeden verdim şifreyi , daha sonra oyundan düştüm benim çarıma girmiş , bende acilen TTNET oyun üyelik şifremi değiştirdim , oyuna yeni şifremle girdim , oyundan çıktım 3 saat sonra çarıma giricektim giremedim xS TTNET oyundan tekrar bi şifre istedim ancak şu iletiyi aldım "Kullanıcı hesabınız kilitlenmiştir. Lütfen TTNET Çağrı Merkezi 444 0 375'i arayarak ADSL numaranızı ve kullanmakta olduğunuz TTMail e-posta adresini belirterek yardım isteyiniz."

Hesabım çalınmışmıdır yoksa sadece şifre deniyerek zorladıkları içinmi kitlenmiştir ???
Çalınmadıysa bile sadece üye adımı bilerek şifremi bulabilirlermi ???
hesabımı açtırmanın tek yolu TTNET çağrı merkezini aramakmı ???
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Acil Yardım !!!

Mesaj gönderen Lathander »

Merhabalar,

Üye adınızı ve şifrenizi asla paylaşmayınız. Bu işi ne kadar yakınınız olsa da bu ciddi bir güvenlik sorunudur ve ne yazıktır ki üyelik yitirmelerin tamamı ya üye adı ve şifrenin paylaşımı ya da hile, bedava plus adı altında sahte giriş sayfaları nedeni ile olmaktadır.

Üyeliğiniz, şifrenizin bir kaç defa hatalı girilmesinden dolayı otomatik olarak kilitlenmiştir ve bu tamamen güvenlik amaçlıdır. 7/24 444 0 375 i arayarak üyeliğiniz hakkında destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası

Verdiğiniz önemli bilgi için teşekkürler , paylaştığınız bilgilere dayalı olarak belirtilen numarayı aradım , 12 saat içerisinde hesabımın tekrar açılacağını söylediler , güvenlik açısındanda şifremi değiştirmemi tavsiye ettiler , eğer aynı şey tekerrür ederse , bir dahaki aramada süre beklemeden hesabımın yenileceğini söylediler...

Tekrar teşekkürler.

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tunerone »

Sakın ama sakın düşmeyin bu tuzaklara bir kaç kişi var bu işi yapan benim adıma bile açmışlar beni oyunda kaç kişi tanırki
en yakınım bir kişi var o oyunda ondan istemiş sadece 1 harf değiştirmiş ,Tunerone yerine Tunarone yapmış dikkatli biri olmasa düşebilirdi ama yinede inanmazdı çünkü en yakınım dahi olsa istemem herkesin şifresi kendine özeldir kimseyle paylaşmayınız !!
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ormes »

Selamlar

Bende Sancak sunucusu meteorda dururken eminönünden birisi Yönetici ismi ile çar açmış siz diyor çok küfür ediyormuşsunuz şifrenizi lütfen verirmisiniz diyor aksi halde ceza alacaksınız 999 gün diyor. O anda oyunda olduğumu o anki karekterimin ismini nerden nasıl öğrendi ise. Bu dolandırıcıyı şikayet bütonundan şikayet ettim aynı zamanda fotosunuda aldım. Şikayette bulunan kişiyede mail geliyordu hani bana hiç mail geldiği yok okadar şikayetlerde bulunuyoruz hepsi havada kalıyorsa şikayetimin etmeninde bir anlamı kalmaz.
Bana gelen ceza alırsam geliyor mail şikayet ettiğim kişilere dair yeni sistemde hiç mail gelmedi eskiden foto sistemi varken geliyordu. O dolandırıcıyı merak ediyorum yönetim anında yakalaya bildimi ceza aldımı?
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası

Şikayet et sistemi foto göndermeye göre daha kolay ve kullanışlı , sanırım problem senin belirtmiş olduğun e-posta adresiyle alakalı olabilir.Şikayet sonucu gelmiyor diye bişey yok , ben kimi şikayet ettiysem adını bir kenara yazdım ve şikayet sonuçlarıyla karşılaştırdım , şikayet ettiğim bütün kullanıcılar ceza almış , hele bir tane kutsal değerlere küfür eden biri vardı , süresiz ban cezası aldı , o günden sonra oyunda görmedim :) , TTNET e gelince hesabım hala açılmadı , 7 kere aradım dün geceden beri , bir güncelleme olduğundan söz ettiler ve bu nedenden dolayıda hesap bilgirlerime ulaşamadıklarını , hesabım üzerinde işlem yapamadıklarını söylediler , hala bekliyorum dün geceden beri "ilerleyen dakikaları"....

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön