(Vietnam) Gm arkadaşın Dikkatine...!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Vietnam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

(Vietnam) Gm arkadaşın Dikkatine...!

Mesaj gönderen Vietnam »

İkvdesteğe gerekeni bildirdim konuyu kitlemeniz diil gerekenin yapılmasını istiyorum 2 kere email attım sadece çar onay linki gelmiş onayladım geri dönüş yapılmadı sorunu sadece konuyu kilitlemekle çözücekseniz bunuda kilitleyin Ve şunuda bilinki beni bilen bilir ben forumda ve ya genel etkileşimde hiç işim olmadı ben 2,5 yıldır bu oyunda bulunuyorum en önemli konu ise ( 2,5 yıldır cafeden oynuyorum ) ist. 'da ki imza günündede bunu belirttim ben item yada madeni geceden sonra boş mekanlarda kasan birisi diilim o ejderin malz. 4 gün madende yatarak arkadaşımla tmmladım ve bu olayın dikkata alınmasını ısrarla rica ediyorum...!
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: (Vietnam) Gm arkadaşın Dikkatine...!

Mesaj gönderen Reymond »

Vietnam yazdı:İkvdesteğe gerekeni bildirdim konuyu kitlemeniz diil gerekenin yapılmasını istiyorum 2 kere email attım sadece çar onay linki gelmiş onayladım geri dönüş yapılmadı sorunu sadece konuyu kilitlemekle çözücekseniz bunuda kilitleyin Ve şunuda bilinki beni bilen bilir ben forumda ve ya genel etkileşimde hiç işim olmadı ben 2,5 yıldır bu oyunda bulunuyorum en önemli konu ise ( 2,5 yıldır cafeden oynuyorum ) ist. 'da ki imza günündede bunu belirttim ben item yada madeni geceden sonra boş mekanlarda kasan birisi diilim o ejderin malz. 4 gün madende yatarak arkadaşımla tmmladım ve bu olayın dikkata alınmasını ısrarla rica ediyorum...!
Arkandayım mademki böyle bir hata var hemen düzeltilmesi gerekir
<)
Kullanıcı avatarı
Infecter
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: (Vietnam) Gm arkadaşın Dikkatine...!

Mesaj gönderen Infecter »

Cafede gerekli önlemleri al bence:1.Hesabının güvenliği için cafeden sonra oturdupun pc ye reset at.(2.Şifreni vs. kaydetme her ne olursa olsun.(3. cafe sahibi tanıdığın biri olsun.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Vietnam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

İlgin için tşkr edrm kardeşim =)

Mesaj gönderen Vietnam »

Ben 2,5 yıldır aynı şekilde oyundayım gereken önlemim war ama bu benle sınırlı kalmıyo tabiki görevli arkaaşlarında biraz daha duyarlı olması gerekiyo =)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön