SİNİRDEN AÇILAN BİR KONU :(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
KaraBasan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

SİNİRDEN AÇILAN BİR KONU :(

Mesaj gönderen KaraBasan »

SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI OYUNLAR
Arkadaşlar buara oyunun en büyük sıkıntısı olan donma olayı (lag) neden düzelmiyor yada düzelemiyor
haliyle savunmak amaçlı yazılar yazılacaktır işte adamlar evlerine gitmiyo uyumuyo vs. gibi ama bu adamlar bu şden ekmek yiyo yatmayacaklar yeri gelecek uyumayacaklar yeri gelecek aç kalacaklar bzler para kazanmak için uykusuz kaldığımız günlerimiz evlere gidemediğimiz zamanlarımız olmadımı oldu mutlaka (çoluk çocuk hariç)
Şimdi bunları böyle düşünüpde Yönetici (GM) arkadaşların bu konuda bir açıklama yapmamaları sadece bence saygısızlık olarak görüyorum varsa bir sorun açıklamanı yap anlayaşımız gösterelim bizlerde sonuçta bizde para verip oynuyoruz sizler bizler sayesinde kazanıyorsunuız bari müterilerinize saygı LÜTFEN

BİRDE FARKLI BİR DURUM VAR İstanbul ve diğer oyuncular yani üç büyük gibi sanmayın sizleri istanbul ayakta tutuyor unutmayın anadolu olmasa istanbul zaten olmazdı orgabnize ettiğiniz Puls kutu olayına lütfen bir müdahale edin ya sizleride kandırdılar yada bizleri kandırıyorsunuz 1 haftadır teknosaya gitmekden inanın bıktım ya düzelmesine vesile olun yada gene netden alınmasını kargo yada postahane yolu ile iletilmesine vesile olun madur sayısı formda yazılandan fazladır unutmayınız...
VERDİĞİM KİRLİLİK VE RAHATSIZLIK DAN DOLAYI ÖZÜR DİLER HAYIRLI OYNLAR DİLERİM
İMZA: Sadebir oyuncu
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: SİNİRDEN AÇILAN BİR KONU :(

Mesaj gönderen Vandervaart »

Kod: Tümünü seç

İnş yarına bişey kalmaz.Lag oldumu oyun çekilmez oluor.
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Kardesım Oyuncu kapasıtesı yuksek olunca boyle olaylar tum onlıne oyunlarda olur hıc bırseyy agzıdan cıkan soz kadar kolay olma durumu yokk... Sıkıyorsa sen bır onlıne oyun yapp bakalım hıc kasmıyacak sekılde....İİgeceler
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Blackops
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Blackops »

samedsedir06 yazdı:Kardesım Oyuncu kapasıtesı yuksek olunca boyle olaylar tum onlıne oyunlarda olur hıc bırseyy agzıdan cıkan soz kadar kolay olma durumu yokk... Sıkıyorsa sen bır onlıne oyun yapp bakalım hıc kasmıyacak sekılde....İİgeceler
Arkdaşım ben en baba online oyunları oynamış bir insanım inan onların aynı anda online oyuncu sayısını duysan ağzın açık kalır ve onlarda lag sorun çok nadir oluyor ayda 2-3 kere ve oynayan oyuncular bazısı Rusya'da bazısı Amerika'da düşün artık dünyanın bir ucundan bir ucuna ynuyoanı var ve lag olmuyor.Sıkıyorsa online oyun yap demişin doğru yapmayız ama online oyun nasıl oluyor onuda biliyoruz isyanımız onadır.
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

samedsedir06 yazdı:Kardesım Oyuncu kapasıtesı yuksek olunca boyle olaylar tum onlıne oyunlarda olur hıc bırseyy agzıdan cıkan soz kadar kolay olma durumu yokk... Sıkıyorsa sen bır onlıne oyun yapp bakalım hıc kasmıyacak sekılde....İİgeceler
kardeş sana tavsiye en yakın halk eğitim merkezine gidip IQ testi yaptırman bu kadar yalaka sahte boşbeleş yorum olamaz kim şikayet etse kolaysa sende yap diyorsun bir oyunu yapıyorsan hakkını vereceksin zorsa yapmayacaksın kimseyi mağdur etmeye hakkınız yok ederseniz o kazandığınız paralar birgün bir tarafınızdan ii çıkar
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Hiçbir online oyun yöneticisi kalkıp da benim oyunumda Lag yok diyemez.Her oyunda olan bir durumdur. Çeşitli sebepleri vardır veya daha önceden sorun olmayan bir şey şimdi sorun teşkil edip sorun yapıyor olabilir.Bu kullanıcı sayısı ve bilgisayar özellikleri ile de ilgilidir ki İKv sunucularının yeterli kapasitede olduğunu düşünüyorum.Teknik ekip Lag sorununa neden olan durumu araştırıyordur ki dün bir bakım çalışması yapıldı neyin yol açtığı yönünde . Eminim önümüzdeki günlerde sorun çözülecektir.

Ayrıca bir şey söylemek istiyorum.Burada yazanlara yönelik değil kesinlikle !.Genelde forumda konu açılır ve yönetime atılır tutulur hatta tehdit edilirler sonra Teknik ekip hatayı düzeltir sağlıklı bir oyun yapar ancak konu açıp yönetime eleştiri değil ! tamamen yıkıcı söylemlerle yazı yazanlar ortadan kaybolur . Madem konu açıyorsun bir sorun hakkında düzeldiğindede teşekkür etmesini bileceksin .Tekrar söylüyorum bu genel bir düşüncedir konuya yönelik veya burada yazan arkadaşlara yönelik değildir.
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

ORHANBEY yazdı:Hiçbir online oyun yöneticisi kalkıp da benim oyunumda Lag yok diyemez.Her oyunda olan bir durumdur. Çeşitli sebepleri vardır veya daha önceden sorun olmayan bir şey şimdi sorun teşkil edip sorun yapıyor olabilir.Bu kullanıcı sayısı ve bilgisayar özellikleri ile de ilgilidir ki İKv sunucularının yeterli kapasitede olduğunu düşünüyorum.Teknik ekip Lag sorununa neden olan durumu araştırıyordur ki dün bir bakım çalışması yapıldı neyin yol açtığı yönünde . Eminim önümüzdeki günlerde sorun çözülecektir.

Ayrıca bir şey söylemek istiyorum.Burada yazanlara yönelik değil kesinlikle !.Genelde forumda konu açılır ve yönetime atılır tutulur hatta tehdit edilirler sonra Teknik ekip hatayı düzeltir sağlıklı bir oyun yapar ancak konu açıp yönetime eleştiri değil ! tamamen yıkıcı söylemlerle yazı yazanlar ortadan kaybolur . Madem konu açıyorsun bir sorun hakkında düzeldiğindede teşekkür etmesini bileceksin .Tekrar söylüyorum bu genel bir düşüncedir konuya yönelik veya burada yazan arkadaşlara yönelik değildir.
sölediklerinin büyük kısmında haklı olabilirsin ama bazıları hariç her oyunda lag olur ama oyun açıldığından beri her dönem bu kadar lag sorunu yaşayan başka oyun görmedim...

diğer konu bu oyunun yapımcıları gerçek hayatlarında doktor mühendis avukatta hobi olarak mı bu işi Allah (c.c.) rızası içinmi yapıyolar benim bildiğim işleri bu bi oyun yapmaya karar verip bir işe girdiyseniz bunun zorluklarını bilip bu işe girersiniz ve hakkını vermekle yükümlüsünüz bi hata olduğu zaman eleştirilere katlanacaksınız ve düzelttiğiniz zamanda kendi hatanızı düzeltmiş olduğunuzdan teşekkür bekleyemessiniz sadece verdiğiniz rahatsızlıktan dolayı oluşan hatalardan dolayı özür dilersiniz...

ama gerçekten bu işi hayır olsun diye hiç bir maddi gelir kazanmadan yapıyorlarsada sadece teşekkür değil onların alınlarından öperim hadi iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

XASLANKRALX yazdı:
ORHANBEY yazdı:Hiçbir online oyun yöneticisi kalkıp da benim oyunumda Lag yok diyemez.Her oyunda olan bir durumdur. Çeşitli sebepleri vardır veya daha önceden sorun olmayan bir şey şimdi sorun teşkil edip sorun yapıyor olabilir.Bu kullanıcı sayısı ve bilgisayar özellikleri ile de ilgilidir ki İKv sunucularının yeterli kapasitede olduğunu düşünüyorum.Teknik ekip Lag sorununa neden olan durumu araştırıyordur ki dün bir bakım çalışması yapıldı neyin yol açtığı yönünde . Eminim önümüzdeki günlerde sorun çözülecektir.

sölediklerinin büyük kısmında haklı olabilirsin ama bazıları hariç her oyunda lag olur ama oyun açıldığından beri her dönem bu kadar lag sorunu yaşayan başka oyun görmedim...

diğer konu bu oyunun yapımcıları gerçek hayatlarında doktor mühendis avukatta hobi olarak mı bu işi Allah (c.c.) rızası içinmi yapıyolar benim bildiğim işleri bu bi oyun yapmaya karar verip bir işe girdiyseniz bunun zorluklarını bilip bu işe girersiniz ve hakkını vermekle yükümlüsünüz bi hata olduğu zaman eleştirilere katlanacaksınız ve düzelttiğiniz zamanda kendi hatanızı düzeltmiş olduğunuzdan teşekkür bekleyemessiniz sadece verdiğiniz rahatsızlıktan dolayı oluşan hatalardan dolayı özür dilersiniz...

ama gerçekten bu işi hayır olsun diye hiç bir maddi gelir kazanmadan yapıyorlarsada sadece teşekkür değil onların alınlarından öperim hadi iyi forumlar...
Kardeşim adam ugraşmış bizlere Bir onlıne oyun edmısmı edmıs demı. Adam ekmegını bundan kazanıyorr adamlar sabahtan aksama kadar pc baslarındaa uyuyorlar sen gunluk 15 saat uyurken onlar 5 saatlık uykuylaa ayakta kalıyorlar.
Nerden bılıyorsn dıyorsann TAnıdıklarım arkadaslarım abılerım varr yapan Ama Yok Ben yapsammm bundan 5 fazlası daha ıı yaparım dersen bı ugras derımm 1 haftada bıkarsın Okadar kolay ıs degılll bu ısler Zeka gerek bılgı gerek deneyım gerekkk...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Bysimsekxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bysimsekxx »

Yahu niye yönetime yalaklık yapıyorsunuz ? Bir işe para veriyorsan hakkını arayacaksın ki en doğal hakkın .
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Bak . Bu konuda yönetime yalakalık ile alakası yok.Para veriyorsan elbet hakkını arıcaksın.Ama ararken bunları saygı çerçevesinde arıcaksın . Burda bir sorun yok heralde ? . Ancak oyun yöneticilerinin her saat çalıştıklarını size sadece şu alıntı ile yansıtmak isterim bu konudaki son yorumumdur.Yöneticiler ilgilenmiyor diyenler için :

Lathander yazdı:Merhabalar,

Grup Bölgelerinde karşılaşılan hata düzeltilmiştir. Tüm oyuncularımıza sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz. Bu zorlu süreçte test sunucusuna gelerek sabahın ilk ışıklarına kadar bizlere beraber hatanın çözülmesinde çaba sarfeden oyuncularımıza ayrıca teşekkür ederiz.

Yaşanan bu ciddi aksaklıktan ötürü tüm İKV camiasından özür dileriz.

İyi sabahlar.

NOT: Grup Bölgeri giriş sayısı 12'den 6'ya indirilmiştir.
İletinin Gönderilme Tarihi : 12 Haz 2010 04:46
viewtopic.php?f=46&t=23338

“Genel Etkileşim” sayfasına dön