İKV ile ilgili özel çizimleriniz

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
boboi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İKV ile ilgili özel çizimleriniz

Mesaj gönderen boboi »

Kısacası bunu yeni bir karakter olarak düşündüm yani ikv yeni bir sınıfını arıyor diyebiliriz :D
Ben karaktere yeni özellikler ekliyebilcemiz birşeyler bulmaya çalıştım pek bu tür şeylere kafa yormak istemesemde biranda
bi şeyler yapim bende dedim :D
Resim
bu karakter ayaklarıyla çeşitli element güçlerini kullanıp düşmanı etkisiz hale getiriyor :D
o alevler elektirik vs. ayakta nasıl duruyor orasını bende bilmiyom ama şöle bişi düşündüm başkada bişi bulunmuyo zaten :D
mesela bu kişi meteorun düştüğü bölgede yaşamaktaydı ve meteorlarla birlikte düşen bazı kimyasal enerji vb. maddeler ayağna bulaşmakta ve ayağıyla istediği elementi kullanabilmekte ayağıyla kısa mesafeli 1m kadar alevler saçabilmekte gibi özellikelr eklenebilir
yani arkadaşlar bunu geliştirip oyuna dahil edelim diyorum güzel olur düşüncesindeyim siz ne düşünüyorunuz bu konu hakkında ben bunu daha yeni düşündüğüm için geliştirilmesi düşüncesindeyim belki başkalarına saçma gelebilir ama ben yinede koyayım belki ilgi görür
Kullanıcı avatarı
boboi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: İKV ile ilgili özel çizimleriniz

Mesaj gönderen boboi »

Ateş
Resim
su(BUZ)
Resim
tahta 5 element :D(Elektrik)
Resim

birde bu chara 3 element vurusu eklenir :D süper olur mesela ateşle 100 buzla 100 elektirikle 100 vuruyosa hepsinin bi birleşimi bir skil olur ve vurdugunda hepsi etki yapar

umarım saçmalamıyorumdur gecenin bu vakti :D
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Güzel bir görüntü,Hoş bir efekt olmuş.
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
boboi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen boboi »

saol elimden bu kadar geldi daha iyi bi görüntü için uğraşmakk gerekiyo sadece örnek olması açısından koydum görüntüler o kadar ahım şahım değil yani :D
bu arada tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi bilmek isterim sizde kendi bulduğuz özelliklere sahip yeni bir karakter düşünüp karakter resimlerini buraya koyabilirsiniz sırf kendi resimlerim için açmadım yani zaten bu bi örnek daha iyileri çıkabilir
bir anlık düşünceyle bulunmuş bişey bu :D aklınız ruhunuz fikriniz herbişicikleriniz hür olsun arkadaşlar yoksa olmaaazz :D
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Staffers »

Güzelde Hep Büyücü Üstüne Çalışma Hepsinin Grafikleri Birleştirilip Karma 1 Sınıf Ortaya Çıkabilir :lol:
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
Fiqan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Fiqan »

asads
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Kullanıcı avatarı
boboi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen boboi »

Staffers yazdı:Güzelde Hep Büyücü Üstüne Çalışma Hepsinin Grafikleri Birleştirilip Karma 1 Sınıf Ortaya Çıkabilir :lol:
o zaman yeteneğini konuşturcan biraz :D
senden güzel çalışmalar bekliyoruz bi sonuca varmasada en azından kendimizi test etmiş oluruz ne yapabilceğimiz konusunda :D
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hicretsidan »

boboi yazdı:
Staffers yazdı:Güzelde Hep Büyücü Üstüne Çalışma Hepsinin Grafikleri Birleştirilip Karma 1 Sınıf Ortaya Çıkabilir :lol:
o zaman yeteneğini konuşturcan biraz :D
senden güzel çalışmalar bekliyoruz bi sonuca varmasada en azından kendimizi test etmiş oluruz ne yapabilceğimiz konusunda :D

“Görseller” sayfasına dön