ws adamı kesitm diye küfr etmsiyle başladı alın gerisi yorumlarınza kalmış bu arada condada 5 ml olmadğı için parayı vermedi değil veremedi)
http://img686.imageshack.us/content_rou ... ia=mupload
http://img51.imageshack.us/content_roun ... ia=mupload
http://img143.imageshack.us/content_rou ... ia=mupload
http://img243.imageshack.us/content_rou ... ia=mupload
http://img180.imageshack.us/content_rou ... ia=mupload
alın fazla söze gerek varmı bölgeden edebiyat yapmakla wsci olunmaz bu arada parayıda vermicem dedi olunca vericekmiş))))
alın size ws maçaxkızı$ megaxconda
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
alın size ws maçaxkızı$ megaxconda
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
Re: alın size ws maçaxkızı$ megaxconda
[img]...........[/img]
kostüm güzel, mekan güzel ama yemezler
kostüm güzel, mekan güzel ama yemezler
Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
Benim Hayat Hikayem Kalbi Zayıf Olanlar İçin Uygun Değildir... Benim Kim Olduğumumu Soruyorsunuz... Ben Kafalarda Akıl Yüreklerde Aşkım...

- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Reisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
sonuna kadr katılıyorumReisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
/katılReisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
kardeşim bu kız herkese karışıyor ama ws de alıyor gördüğümüz gibi sizde yenin bunu foruma koyun burdan yazmakla olmuyorReisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
ahahaha dostum açıklamasını yapmışsın helal olsun işte budurReisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
Megaxçlqn;49
Megaxonlydie;49
Fahrenheit;49
Miroslav;49
HüKüMDARxOneStaR;49
Zentiusxateşreis;49
Megaxonlydie;49
Fahrenheit;49
Miroslav;49
HüKüMDARxOneStaR;49
Zentiusxateşreis;49
-
- Kadim Hidra Avcısı
Reisbey yazdı:Bu kız tam bir mal burnu havada gezıyor salak elıne almış şeyi bı o tarafa bi bu tarafa sataşıyor dingil bide plus almış parayı artık nerden bulmuşsa(düdükletmiştir) milleti bölgeden rezil ediyor gerizekalı. . . ondan sonrada ben onu kestım ben bunu kestım dıye hava atıyor mal... lan dıngıl sen kessen ne olucak kı anca kestıkten sonra paramı verın paramı verın dıger aglarsın bı hayat kadını gıbı. . . MALLLLLLL
Kod: Tümünü seç
Sana hakaret etme hakkını kim verdi.Kendin sütten çıkmış akkaşık mısın
- Geophal
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Arkdaslar.. Boyle Konulara cewap Yazmayın lutfen. Bu konunun acılma Nedenı Bellı.Prımın Iyısı Kotusu Olmaz.KImın ne Oldugu HErkez COk ıyı bılıyor.Onun ıcın Boyle Konuları Gundeme GEtırıp Gereksız Insanların Gereksızce Prım yapmasına Izın wermeyın.Hadıse Yenmıs Condayı Buraya yzmıs Odulmu Werdıler Hadıseye.Hadıse Buraya Bunu konuyu acmıskı BIsı Kanıtlama derdınde Bısımı Kanıtladı Sıze? Onun ıcın Bos Konular.. Bos Insanlar.. Ugrasmayın 
Sımdı Dıceksınız sende hadıseyı yenmıstın yazmıstın.hadıseyı Yumrukladım Ben Gozlugune Yaptıgımız Vsde Gozlugunu werdı. sonra Arkdasların Israrı uzerıne Koymustum Fotoları hadıse Her yendıgı Insanı Foruma Koyunca Ders Olsun DEmıstım. Ama Olmamıs
Iyı oyunlar.
Sımdı Dıceksınız sende hadıseyı yenmıstın yazmıstın.hadıseyı Yumrukladım Ben Gozlugune Yaptıgımız Vsde Gozlugunu werdı. sonra Arkdasların Israrı uzerıne Koymustum Fotoları hadıse Her yendıgı Insanı Foruma Koyunca Ders Olsun DEmıstım. Ama Olmamıs
Iyı oyunlar.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!
ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver