Grup84 izmiRde =)
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Grup84 izmiRde =)
Bir hafta sonra memleketime geri dönüyorum 1 hafta İzmir'de Kalırsan Grupxseksendört seni bulur sonra İzmir'imin bütün ilçelerini sana ezberleticem Tuna ile
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .

Bn kimin neyini çalmısım da soymusm
Bunu varya elime verseler harbi diyorum Tamamen soyarım Sonra mı ? Islata Islata bu sıcakta dinlene dinlene döverim öyle 5 10 dakikada değil bıkana kadarHeadbangersBall yazdı:Bir hafta sonra memleketime geri dönüyorum 1 hafta İzmir'de Kalırsan Grupxseksendört seni bulur sonra İzmir'imin bütün ilçelerini sana ezberleticem Tuna ile![]()
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- DedeRuhi
- İskele Babası
- Lonca: Fianna
Bütün semtleri gezdirmeye gerek yok, Tepecik'e getirin bırakın sonra bir daha kendisinden haber alan çıkmaz. 
Stormshadow KeReMo Dederuhi
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
Limontepe'ye Limontepe'ye salın![]()
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Shizofren yazdı:Bunu varya elime verseler harbi diyorum Tamamen soyarım Sonra mı ? Islata Islata bu sıcakta dinlene dinlene döverim öyle 5 10 dakikada değil bıkana kadarHeadbangersBall yazdı:Bir hafta sonra memleketime geri dönüyorum 1 hafta İzmir'de Kalırsan Grupxseksendört seni bulur sonra İzmir'imin bütün ilçelerini sana ezberleticem Tuna ile![]()
İtemleride istemiyorum valla sonra onda kalsın
DENENMİŞTİR .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...

zaaaaaaa
~ K u k L a c ı ~
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ne orijinal taktiklerin varmış. :mrgreen:HeadbangersBall yazdı:Shizofren yazdı:Bunu varya elime verseler harbi diyorum Tamamen soyarım Sonra mı ? Islata Islata bu sıcakta dinlene dinlene döverim öyle 5 10 dakikada değil bıkana kadarHeadbangersBall yazdı:Bir hafta sonra memleketime geri dönüyorum 1 hafta İzmir'de Kalırsan Grupxseksendört seni bulur sonra İzmir'imin bütün ilçelerini sana ezberleticem Tuna ile![]()
Çin İşkencesi Yapmıyıcaksın İlk Önce Bayılana Kadar Dövüceksin , Sonra Sağ Sol Ellerinin İşaret Parmaklarının Ucuna ( Tırnak Altı ) Tığ Cinsi Uzun İğneden Sokuyoruz , İğneleri Kablo Aracılığıyla Şok Makinasına Bağlıyoruz ( Şok Makinasi ; Ameliyatlarda Hastayı Kendine Getirmesi İçin Şok Dalgaları Veren Makina .) . Sonra Kalp Atışı 35 'e Gelince Şok Vericek Şekilde Ayarlıyoruz . Şimd Geldik Asıl Yere , İster Dövün , İster Bir Parçasını Getirin Kan Akıtın Orası Size Kalmış . Bayılıcak Duruma Gelince Şok İşe Yarıyor ve Hırsızı Kendine Getiriyor ve Birazda Acıtıyor . Denemek İsteyen Varsa Yöntemleri ve Malzemeleri Nerden Bulucağını Öğrenmek İsteyen Özelime Ulaşsın
![]()
DENENMİŞTİR .
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
HeadbangersBall yazdı:Shizofren yazdı:Bunu varya elime verseler harbi diyorum Tamamen soyarım Sonra mı ? Islata Islata bu sıcakta dinlene dinlene döverim öyle 5 10 dakikada değil bıkana kadarHeadbangersBall yazdı:Bir hafta sonra memleketime geri dönüyorum 1 hafta İzmir'de Kalırsan Grupxseksendört seni bulur sonra İzmir'imin bütün ilçelerini sana ezberleticem Tuna ile![]()
Çin İşkencesi Yapmıyıcaksın İlk Önce Bayılana Kadar Dövüceksin , Sonra Sağ Sol Ellerinin İşaret Parmaklarının Ucuna ( Tırnak Altı ) Tığ Cinsi Uzun İğneden Sokuyoruz , İğneleri Kablo Aracılığıyla Şok Makinasına Bağlıyoruz ( Şok Makinasi ; Ameliyatlarda Hastayı Kendine Getirmesi İçin Şok Dalgaları Veren Makina .) . Sonra Kalp Atışı 35 'e Gelince Şok Vericek Şekilde Ayarlıyoruz . Şimd Geldik Asıl Yere , İster Dövün , İster Bir Parçasını Getirin Kan Akıtın Orası Size Kalmış . Bayılıcak Duruma Gelince Şok İşe Yarıyor ve Hırsızı Kendine Getiriyor ve Birazda Acıtıyor . Denemek İsteyen Varsa Yöntemleri ve Malzemeleri Nerden Bulucağını Öğrenmek İsteyen Özelime Ulaşsın
![]()
DENENMİŞTİR .
Seni ne yapmalı acaba
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht