**__Rulers of the World__**
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **__Rulers of the World__**
bloddd sen kimsinki velet git kendine bak önce
ezber sorun ne bilmiyorum ama zaten malum bölgeler geldi herkes orda sende ona göre düşünüp karar verseydin bence ...... nyese hayırlı olcaksa karar senin ... rowlar bırak dagılmayı dahada iyi durumda 
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
inşlah saw ii durumda ama benm gözlemlediğim sadece belli başlı 7 8 kişi ii durumda gerisinede ii duruda demek isterdim ama maelesef neyse hakkınız helal edin yinedesaw55 yazdı:bloddd sen kimsinki velet git kendine bak önceezber sorun ne bilmiyorum ama zaten malum bölgeler geldi herkes orda sende ona göre düşünüp karar verseydin bence ...... nyese hayırlı olcaksa karar senin ... rowlar bırak dagılmayı dahada iyi durumda
IIxEzBeRxII
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
40 kişilik bir loncanın tamamı birden bir bölgeye aynı anda giremezdi heralde..
Yolun açık olsun..
Yolun açık olsun..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
ben bunu sadece bölge olarak demedim zaten bak geçen girdim mahmuta slm verdik almadı rufa verdim almadı bu gün daha 1saat önce ufuğa verdim almadı ne iş bende anlamadım bu bir ayrıca geçen bugranın görevini ypmaya adamları zorla çağırdım bi tanesinin iflis görevi var adam daha yapacak heral de sadece grup oolarak bi yere girme konusunda demedim ki herkez giremeze bile en azından şu ana kadar loncadaki çoğu kişinin adam akıllı girip yeni yerlerde görevleri yapması lazımdı yanlışmıyım !!!!Melankolik yazdı:40 kişilik bir loncanın tamamı birden bir bölgeye aynı anda giremezdi heralde..
Yolun açık olsun..
IIxEzBeRxII
Ezber yazdı:ben bunu sadece bölge olarak demedim zaten bak geçen girdim mahmuta slm verdik almadı rufa verdim almadı bu gün daha 1saat önce ufuğa verdim almadı ne iş bende anlamadım bu bir ayrıca geçen bugranın görevini ypmaya adamları zorla çağırdım bi tanesinin iflis görevi var adam daha yapacak heral de sadece grup oolarak bi yere girme konusunda demedim ki herkez giremeze bile en azından şu ana kadar loncadaki çoğu kişinin adam akıllı girip yeni yerlerde görevleri yapması lazımdı yanlışmıyım !!!!Melankolik yazdı:40 kişilik bir loncanın tamamı birden bir bölgeye aynı anda giremezdi heralde..
Yolun açık olsun..
mahmut ve daqlar sürekli bölqeden laf atanlaRa cvp veriordu o sırada qörmemiştir . Ufuk zaten susturuldu die biliorm . Ama bu senin kaRarın bişi diyemem : (
GueNT
laf söleyen olur küfür edende olur siz seviyenizi onun duruuna düşüremek zorunda deilsiniz olmadı ws atarsın yenilen paşa paşa susar bak chalpsizi ilk açtığımda lodos olmuştum siz o çarımı bilmionuz büyücü meteora inerken kendi loncamdan biri kesti hemde durdurk yere suçu birazda kendimizd arayalımquenT061 yazdı:Ezber yazdı:ben bunu sadece bölge olarak demedim zaten bak geçen girdim mahmuta slm verdik almadı rufa verdim almadı bu gün daha 1saat önce ufuğa verdim almadı ne iş bende anlamadım bu bir ayrıca geçen bugranın görevini ypmaya adamları zorla çağırdım bi tanesinin iflis görevi var adam daha yapacak heral de sadece grup oolarak bi yere girme konusunda demedim ki herkez giremeze bile en azından şu ana kadar loncadaki çoğu kişinin adam akıllı girip yeni yerlerde görevleri yapması lazımdı yanlışmıyım !!!!Melankolik yazdı:40 kişilik bir loncanın tamamı birden bir bölgeye aynı anda giremezdi heralde..
Yolun açık olsun..
mahmut ve daqlar sürekli bölqeden laf atanlaRa cvp veriordu o sırada qörmemiştir . Ufuk zaten susturuldu die biliorm . Ama bu senin kaRarın bişi diyemem : (
IIxEzBeRxII
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Tamam wilson yolun açık olsun.
Bundan sonraki oyun hayatında başarılar.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
eyw saol sizedeMelankolik yazdı:Tamam wilson yolun açık olsun.
IIxEzBeRxII
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
ben bile şifamı 40 dan sonra kendim sayılır.. büyücümü kendim kastım..görevlerimi kendim yaptım çevrem geniş oldugundan.... yani karar verdiysen sen bilirsin yolun açık olsun a.e.o 
MECXPSCHO
-
- İri Fare Avcısı
Orhan ßnm Hiç bir qisiye karsı bna yapmaıqı sürece yanlısım olmaz orda mustafa(quent) e yapmıs olduqm haraket onla bnm aramdadır bu qmseyi ilqilendrmez hem öyle bise olsa o qendini savunur sn nede onun adına karar verp haraket ediorsun ben bnu anlamıs deılım. he 1 de su qonuyu acıklıqa kavusduralım lodos klanından haberiniz olmadıqı için ilk kesilen motorinin hnqisi olduqunu bilemiycekiniz acıkcası belli ilk kesilen motorin Cnquerorxmanyak Tkxxrenardo Tkxxrenardox Tkxxworm Tkxxmanyak Trxxbatmanlı Tarafından kesiLmisdir bnu tüm lodoslar biliyor sizler düsüneni kesdiğiniz zaman biz motorin kesiorduk xD
bnu size karsı almıs olduqum 1 tavır diye düsünmenizi istemem Bir de söyle 1 durum var beni Tanıyalar biLir xD İstenmediqm yeRde durmam Beni cok iyi TAnıyan bİri bna bnu Sormaz biLe...
bnu size karsı almıs olduqum 1 tavır diye düsünmenizi istemem Bir de söyle 1 durum var beni Tanıyalar biLir xD İstenmediqm yeRde durmam Beni cok iyi TAnıyan bİri bna bnu Sormaz biLe...

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !