DaRKNiqHT yazdı:ENbüyük sizsiniz arkadaşlar tamammı 3 yıldır sünepe lafınz(Mod yok) ile kendinizi bir şey sandınız
temmuz auztoz aylarında size güzelbi sünepe ler partisi düzenlerim orda 20 ye tek diil 20 ye 20 dalarsanız görüşürüz kim daha güçlüymüş
zaten yancılar demıs arkdas bunlardan bırısı sensın sana ben bırsey demıyorum ancak hep konusuyorsun arkdasım ıcraatın yok oyunda benı gorunce knk ozgur naber dıyorsun ben sana anlma veremıyorum sadece cocuksun 15 yaslarında ne yapsan yerıdır her neyse 20 kısıyı oraya yıkmak marıfettır varsa cevren yık bız yıne karsında oluruz hadı sımdı yol al evladım...
Godfatherr Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
aDosiSxunruLyx yazdı:Merhaba Ergenekonx ve Arkadşları..
Yaptığınız büyük Birşey olmasa Bile Tebrik ediyorum 3 yıldır süren bu savaşı Sonlandırmıssınız Ve Galip Gelmişssiniz ama Mod Yok ?? Bana Biraz Maço 'ca Geliyor..Mod yok Yerine Daha İyi Bir slogan bulamazmısınız Çok Çağ dısı geliyor bu Kelimee..Emeğinize Sağlıkk..
İyi Forumlar
eyw usta sağolasın baska bır slogan daha buluruz sonra onu der moddakıler baska bırseyde buluruz ...
bu Arada Bidahakine böyle Birşey Yapıcak olursanız Adosisxunruly pm atın eğlenceli oluyorr
aDosiSxunruLyx yazdı:Merhaba Ergenekonx ve Arkadşları..
Yaptığınız büyük Birşey olmasa Bile Tebrik ediyorum 3 yıldır süren bu savaşı Sonlandırmıssınız Ve Galip Gelmişssiniz ama Mod Yok ?? Bana Biraz Maço 'ca Geliyor..Mod yok Yerine Daha İyi Bir slogan bulamazmısınız Çok Çağ dısı geliyor bu Kelimee..Emeğinize Sağlıkk..
İyi Forumlar
eyw usta sağolasın baska bır slogan daha buluruz sonra onu der moddakıler baska bırseyde buluruz ...
bu Arada Bidahakine böyle Birşey Yapıcak olursanız Adosisxunruly pm atın eğlenceli oluyorr
:evil: :evil: Yahu bunlar Mod yok die laf sölüyolar ama tek iKen korkak oluyorlar bunlar Ben Konsey Bu arada ama böle mod yok gibi saçma saçma şeyler sölüyolar ya gülüyorum sadece Hea Gaddarı cokmu? ii buluyorum onunda sizden aşağı kalır yanı yok.. :evil: :evil:
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Videonuzdaki bir kısım gerçekten çok dikkatimi çekti ''Birgün devirmediğimiz her çakal için bize lanet okuyacaksınız''
Bu söz Adolf Hitlere ait değilmiydi ?
Yada siz kendinizi bu oyunun kahramanımı sanıyosunuz?
Veya gerçekten büyük bir iş yaptığınızımı sanıyorsunuz?
Pek algılayamadım sanırım yada anlam veremedim siz bu oyunu kurtarıyomusunuz napıyorsunuz?
sanıyorumki Tabiri caizse gerçek hayatta gerçekleştiremediklerinizi oyunda gerçekleştiymeye çalışıyorsunzu değilmi?
yada aklınızdaki fikirleri gerçekleştiremediğiniz için gerçek hayatta sevilen bir kişi değilsiniz
Bu yüzden bu oyunu hayat meyat meselesi yapmış bulunmaktasınız.Ama siz bu oyunda vakit harcarken
Dışarıda bir yaşam devam ediyor kısacası umarım akıllanırsınız böyle boş işlerle uğraşmassınız oyununuzu oynarsınız.
Future Foes
En son MrForumPeresT tarafından 22 Haz 2010 22:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Birlikxquimmet yazdı::evil: :evil: Yahu bunlar Mod yok die laf sölüyolar ama tek iKen korkak oluyorlar bunlar Ben Konsey Bu arada ama böle mod yok gibi saçma saçma şeyler sölüyolar ya gülüyorum sadece Hea Gaddarı cokmu? ii buluyorum onunda sizden aşağı kalır yanı yok.. :evil: :evil:
tamam kes trası yenı gadadrda cıkarıcaz pıyasaya bekleyın Kımseye karısamaz artık kp kasılmaya ıtıldı o sana gelınce korkudan sancağa ınemeyen konsey Modda takılamıyon bızım yanımızda neyse senıde goruruz eveallah!!!!
Godfatherr Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Videonuzdaki bir kısım gerçekten çok dikkatimi çekti ''Birgün devirmediğimiz her çakal için bize lanet okuyacaksınız''
Bu söz Adolf Hitlere ait değilmiydi ?
Yada siz kendinizi bu oyunun kahramanımı sanıyosunuz?
Veya gerçekten büyük bir iş yaptığınızımı sanıyorsunuz?
Pek algılayamadım sanırım yada anlam veremedim siz bu oyunu kurtarıyomusunuz napıyorsunuz?
sanıyorumki Tabiri caizse gerçek hayatta gerçekleştiremediklerinizi oyunda gerçekleştiymeye çalışıyorsunzu değilmi?
yada aklınızdaki fikirleri gerçekleştiremediğiniz için gerçek hayatta sevilen bir kişi değilsiniz
Bu yüzden bu oyunu hayat meyat meselesi yapmış bulunmaktasınız.Ama siz bu oyunda vakit harcarken
Dışarıda bir yaşam devam ediyor kısacası umarım akıllanırsınız böyle boş işlerle uğraşmassınız oyununuzu oynarsınız.
Birlikxquimmet yazdı::evil: :evil: Yahu bunlar Mod yok die laf sölüyolar ama tek iKen korkak oluyorlar bunlar Ben Konsey Bu arada ama böle mod yok gibi saçma saçma şeyler sölüyolar ya gülüyorum sadece Hea Gaddarı cokmu? ii buluyorum onunda sizden aşağı kalır yanı yok.. :evil: :evil:
tamam kes trası yenı gadadrda cıkarıcaz pıyasaya bekleyın Kımseye karısamaz artık kp kasılmaya ıtıldı o sana gelınce korkudan sancağa ınemeyen konsey Modda takılamıyon bızım yanımızda neyse senıde goruruz eveallah!!!!
Godfatherr Ergenekonx[/quote
Komik cocuk senii Kesmiş yahu Moda girip dolaşırım heryerde Konsey ile birinizde Element setimle dahi olsun Max setimle dahi olsun birşey yapamazsınız O kadar :):):)
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.