Kardeş bilgisayar programlarından gereğinden fazla anlarım ve anlayanlarda bilir ki data dosyaları ile oynayarak hile yapmak neredeyse imkansız.Ancak kişileri kandırmaya yönelik hileler olabilir o da ahlaksızcadır.Ne ben ne de kardeşim böyle birşey yapmayız ama gerçekten hatırladığın birşey varsa lütfen açıkca yaz belki destekten değil de senden daha sağlıklı bilgi alırız.
Bu arada maillerimi defalarca kontrol ettim ve o zamanlar uygulamada olan cereste ismimi çok aradım hemen hemen her ay baktım ama ismimi bulamadım.Bir arkadaşım uzun süre girmezsen char otamatikman bloklanır dedi ama çok tatminkar gelmedi.Zaten zoruma giden de sözde suçumuzu bilememek.Hani charlarda para yada maden var desem o da yok fakirim fakir charlar ama ilk göz ağrısı işte.
''İkv destek'' gerçek mi geri dönüş alan var mı?
- dregoist
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ''İkv destek'' gerçek mi geri dönüş alan var mı?
BEYAZ KÖŞK---------ŞİFACIDR---------DOKTOR
- IxIRevolutionIxI
- Acemi Savaşçı
Tam olarak hatırlamıyorum, fakat hile alakalı bir durum idi. Siz, bilgilendirecek olan tek yer ve muhattabınız :arrow: "İkv Yönetimi ve Destek" birimidir. Bence biraz daha sabır edin, gerekli cevap gelecektir. Takdir edersniz ki, şuan yeni yayınlanan bölge ile ilgilenildiğinden ötürü yorucu ve bir o kadarda yoğun geçmektedir. Umut ediyorum ki bu yoğunluğun geçmesinden sonra size cevap verilecektir.
Engin.
Engin.
Katharsis
Kuşlar gibi uçmasını, balıklar gibi yüzmesini öğrendik ama kardeşçe yaşamayı öğrenemedik. M.L.KING
Kuşlar gibi uçmasını, balıklar gibi yüzmesini öğrendik ama kardeşçe yaşamayı öğrenemedik. M.L.KING
- dregoist
- İskele Babası
ilgin için tşk kardeş bu arada bloklanan charım ''Dromer'' belki bir gm okur ve destekten mail gönderir.
- dregoist
- İskele Babası
Harbi yeter artık son 9 günde tek cevap yok destekten.
Beş kez gönderdim tek cevap yok.
Beş kez gönderdim tek cevap yok.
Usta benımde carlar 999 gn ban yedi üyeligim calınmıstı calan kişi carları satmaya kalkmıs kac kere msj attım cvp yk benımde ilk göz aqrım carlar gerçekten çok kötü bir duygu ashab + ejder + 200m vardı toplam sırf o carları yapmak için harcadıgım para ve zamana acıyorum o kadar ugras para ver sonra carlar banlansın :evil:
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- HatayLiHaSaN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
İkv Destek işlerine gelen şeylere geri dönüş yapar yok işlerine gelmezse yalan olur
>>>> Apaçi StayLa >>>>
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
- dregoist
- İskele Babası
Kardeş geçmiş olsun mu diyeyim başın sağolsun mu bilmiyorum ama bu şekilde giderse inan bir oyun yüzünden adamları dava edeceğim.Sözleşmeyi okudum defalarca açık bir madde bulacağım eninde sonunda .Bana ne mail olarak ne cereste ne de destekten açıklama ve ya bir cavap geldi.bbknow yazdı:Usta benımde carlar 999 gn ban yedi üyeligim calınmıstı calan kişi carları satmaya kalkmıs kac kere msj attım cvp yk benımde ilk göz aqrım carlar gerçekten çok kötü bir duygu ashab + ejder + 200m vardı toplam sırf o carları yapmak için harcadıgım para ve zamana acıyorum o kadar ugras para ver sonra carlar banlansın :evil:
Bir arkadaş bir ara forumda bazı caharların güvenliği yok ban ya da blok diyerek el konuluyor sonra da itemler tanıdıklara peşkeş çekilyor demişti adama paranoyak muamelesi yaptım.
Düşünüyorum da haklı mı acaba...
- emree067
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Şifacıdr Askere Kaç Yaşında Gittin ..?
:.:.: öяgüℓüχкızмαz :.:.
/b]
:.:.: öяgüℓüχcнαтℓαq :.:.
/b]
:.:.: кızмαz :.:.
/b]
:.:.: кzмz :.:.
/b]
:.:.: кzмαz :.:.
/b]
öяgüℓü ℓσηcαѕι
:.:.: öяgüℓüχcнαтℓαq :.:.
:.:.: кızмαz :.:.
:.:.: кzмz :.:.
:.:.: кzмαz :.:.
öяgüℓü ℓσηcαѕι
- dregoist
- İskele Babası
kardeş konuyla ilgisi ne bilmiyorum ama iyi okursan ben askere giderken değil kardeşim askere gitmeden önce benim charlarımı ödünç aldı ben de o askerdeyken uzun süre oynamadım sonra bana abi charlar bloklanmış dedi.Ya o gitmeden önce bi halt etti bloklandı,ama benim şikayetim kayıtlı olan benim emailime bir açıklama gelmeyip iki yılda hiç bir açıklama yapılmamaış olması.bu arada ben 37 yaşındayım askare 32 yaşında gittim doktor olarak.Hem de Şemdinli Dağ Komando taburunda, 6 operasyona katılarak.emree067 yazdı:Şifacıdr Askere Kaç Yaşında Gittin ..?
BU GÜN GEL DESELER OĞLUMU BİLE BIRAKIR GENE GİDERİM.