(Vietnam) Ejder asa kayboldu ...!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Vietnam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

(Vietnam) Ejder asa kayboldu ...!

Mesaj gönderen Vietnam »

Buyur Gm kardeş 4 kez ikv desteğe yazığım senn kilitleme olayından sonra dediğini yapıp bunu yazdım ama gönder butonuna bastıktan sonra (Eror) weriyo sayfa Şimdiki yorumunu da bekliyorum ?==>> /////////// Daha öncede Size email atma girişiminde bulunmama rağmen sadece karekter onay linki gönderdiniz 21.06.2010 tarihi gecesi gece saat 24:00 'de oyundan çıkarken elimde bulunan Ejder asa ( şaheser ) 22.06.2010 Tarihi saat 17 civarlarında oyuna girdiğimde yoktu 3,4 kere gir çık yapıp bnkaya eşyaların yer değişimine kadar herşeyi yapmama rağmen sonuç aynı yoktu ısrarla ilgilenmeniz hususunda rica ediyorum...!
Kullanıcı avatarı
Blackops
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: (Vietnam) Ejder asa kayboldu ...!

Mesaj gönderen Blackops »

Doğrudur kardeş yalan söylemiyon biliyorum sende ejder vardı.Yöneticler bura bi bakın adamın emeği gidiyor.
Kullanıcı avatarı
Infecter
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Infecter »

Özgür üzüldüm bak 50 mlik materyal!
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
AbapxDev
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AbapxDev »

Vietnam yazdı:Buyur Gm kardeş 4 kez ikv desteğe yazığım senn kilitleme olayından sonra dediğini yapıp bunu yazdım ama gönder butonuna bastıktan sonra (Eror) weriyo sayfa Şimdiki yorumunu da bekliyorum ?==>> /////////// Daha öncede Size email atma girişiminde bulunmama rağmen sadece karekter onay linki gönderdiniz 21.06.2010 tarihi gecesi gece saat 24:00 'de oyundan çıkarken elimde bulunan Ejder asa ( şaheser ) 22.06.2010 Tarihi saat 17 civarlarında oyuna girdiğimde yoktu 3,4 kere gir çık yapıp bnkaya eşyaların yer değişimine kadar herşeyi yapmama rağmen sonuç aynı yoktu ısrarla ilgilenmeniz hususunda rica ediyorum...!

Çok bariz bir yanlışlık var sistemde nedense kabul etmiyorlar veya üzerine gitmiyorlar hatanın. Böyle bir hata olacağını önceden söylemiştim. Söylemek etkili değil demek ki, açtığım konular kilitlendi hep ama elden başka birşey gelmiyor...
Kullanıcı avatarı
Infecter
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Infecter »

Size bir tavsiye bir süreliğine de olsa oyuna girmeyin!
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709

“Genel Etkileşim” sayfasına dön