Plus çıktı mertlik bozuldu
Re: Plus çıktı mertlik bozuldu
Arkadaşım senle tartışmaya girmek istemiyorum *
HELLDORADO/HELLDORADOX _-***[SİNCE ßETA]***-_
Utku arkadaşım her konuda herkesle kavgaya tutuşuyosun bir derdin mi var ne oluyor
artı ben istediğime vurabilirm düşün ki şifacı halimle sen bide büyücüsün ona rağmen vuramıyosun ya ne diim
10 adım önümdeydin tabi vurucan zehirle
ama neyse kavgaya girmicem diyon sonra kavga çıkarıyon belli oyundada sordum gördünmü diye konuyu kapatalım dedin etkilenememiş gibi davranma bas baya etkilendinnnn
ama neyse kavgaya girmicem diyon sonra kavga çıkarıyon belli oyundada sordum gördünmü diye konuyu kapatalım dedin etkilenememiş gibi davranma bas baya etkilendinnnn
Manyakk [49]
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Senin kafan yerindemi utku nedemek plus cıktı mertlik bozuldu plus ne akdar uzun süredir var böyle sacma konular açma flood yapma!
<)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Utku adlı üye...allah aşkına bir nefes al dur...bu konu ile ilgili bir sürü forumda konu var onlardan devam et ve akıl yaşta değil baştadır doğru... ama yaşını tamamen 3-12 diye düşünüyorum değilse de davranışların bu yaşlara uygun...git biraz istirat et dinlen...kaç konunu ve yorumunu gördüm...Sakinleş ve saçmalamaktan vazgeç kardeş
Eminönü
Hephaistos
Hephaistos
onu gırgır olsun diye yazdım
sen içeriğe bak sırf 5-6 tane mesaj çin 1 hafta oyundan resim toplarmıyım bilmem akla yatkınmı
Manyakk [49]