Protesto Herkes İçeri....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Protesto Herkes İçeri....

Mesaj gönderen Quarismaa »

2 Gündür Lag Yüzünden Oynanmayan Oyun ve Yönetimin Sessizliği Bizleri Umursamadıkları Herkesin Bildiği Şeyler Kısaca... Bu Oyunda 600 Bin Oyuncu Var İse Günlük 200 Oyuncu Plus Alıyordur... 1 Hafta Boyunca Plus Alımları Durdurulsun... 1 Hafta Boyunca Oyuna Girmesin Kimse ... En Azıncan Elinden Geldigince Girmesin Kimse O Kadar Emeğinizi 1 Haftaya Değişin Bi Kerecik Bişi Olmaz... Görsünler Ki Oyuncular Olmadan İKV oluyomu Para Oluyomu Ceplerinde... Benden Bu Kadar Saatlerce Emek Harcıyan Sıkıntısını Almak için Girip Daha Çok sıkıntıya Giren OyunCularımız Eğer Rağbet Gösterirse Her Tür Zorluğu Aşarız Beraberce .... Yorumlar eksik Olmasın Tavan Yapsın Bu Konu Hadi Dostlar Göriyim Sizleri...
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Protesto Herkes İçeri....

Mesaj gönderen Reymond »

Öff ne protestosu ne saçmalıyosun lag varsa var adamlar izlemiyo herhalde ordan
<)
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen senhar15 »

bende soğudum oyundan neden dersenız 2 gundur oyundan haz alamıyorum onceden oyuna stres atmam ıcın gırerdım sımdı gırdıkce stres oluyorum
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku »

yöneticiler klit lütfen caydırıyo milleti eğer
ikvyi en kötü zamanlarında satıp plus almşicaksak daha kötü olru demi hiç düzelmez bu zor zamanda desteklemeliyiz

ben almayı denedim ama e pin gelmedi banka ödendiğini sölüyo
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
kartalyer
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kartalyer »

Bende soğudum gercekten olmaz böyle sey ilgisizler resmen kimsenin konulara cevap yazdığı bile yok
www.sobeefan.et.tc
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Gidin bırakın ozaman kardeşim kirletme boş mesajlarla burayı soğmuşmuş git ısıt ocakda ozaman !
<)
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Quarismaa »

Herkesin Görüşü Farklıdır İkv Kötü Durumda Olsa Açıklama Geregi Duyar Bu Millet Emin Ol 1 Kurusta Olsa Elini Cebine Atar ama Bi Genel Etkileşimde O Kadar Konuya Bak Kaçında Cevap Alabilmiş Millet ....??? Seni Takmıyan Adamı Sen Yüceltirsen Daha Çok Ezilirsin.. Birlik Beraberlik İşidir Bu Herkesten Destek Bekliyorum Hem 3 Yıldır Caymamışız 1 Haftada Emin Ol Hiç Caymayız
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

Quarismaa yazdı:Herkesin Görüşü Farklıdır İkv Kötü Durumda Olsa Açıklama Geregi Duyar Bu Millet Emin Ol 1 Kurusta Olsa Elini Cebine Atar ama Bi Genel Etkileşimde O Kadar Konuya Bak Kaçında Cevap Alabilmiş Millet ....??? Seni Takmıyan Adamı Sen Yüceltirsen Daha Çok Ezilirsin.. Birlik Beraberlik İşidir Bu Herkesten Destek Bekliyorum Hem 3 Yıldır Caymamışız 1 Haftada Emin Ol Hiç Caymayız
İkv kötü durumdamı ne adamlar oyunu paket yaptı global şirketlerde satışa cıkardı ve sen durumu kötü diyorsun 2 günlük lag yüzünden aferin kötü günde hemen satın oyunu
<)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Captain atx cevabı

Merhaba,

Hata ile ilgili www.istanbuloyun.com/ikvdestek birimine başvurun. Konu ile ilgili çalışmalarımız başlamıştır bilginize

Abi 2 gündür var daha yeni başlıyo helal yönetime helal bide destek diyolar atx gönderdik 5. güno ldu hala cevap yok
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Konuyla ilgili protestonuzu oyuna olan bağınıza bağlıyorum . Lag ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor umarım en kısa süre içerisinde problemleri aşacağız.

İyi Oyunlar
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/

“Genel Etkileşim” sayfasına dön