!!...Oyun oynanmıyor...GM İçeri Lütfen...!!
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: !!...Oyun oynanmıyor...GM İçeri Lütfen...!!
Oyunda Mehteran Takımına Döndük 2 İLeri 1 Geri.Depar Açıyorum bi LAG hadee yetenek kapanıyor basana kadar , Adama dalıyorum birbirimizi öldürmemiz 5 dkkayı alıyor.Oyunu iyice çekilmez bir hale getirdi bu LAG.Biran Önce düzelmesini beklicez.
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Crazywarrior
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
ikvoyuncusu2008 yazdı:Oyunda Mehteran Takımına Döndük 2 İLeri 1 Geri.Depar Açıyorum bi LAG hadee yetenek kapanıyor basana kadar , Adama dalıyorum birbirimizi öldürmemiz 5 dkkayı alıyor.Oyunu iyice çekilmez bir hale getirdi bu LAG.Biran Önce düzelmesini beklicez.
KaraXHayalet yazdı:evet var var herkezte lag varCrazywarrior yazdı:O manada demedim ''Hepimizde var.'' diye...LAG dan bahsetmiştim...
Jackss yazdı:lagı geçtım bn hesabım bloklandı ya hala acılmadı
GM seni bekliyoruz...
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Şimdiye kadar tüm problemlerde GRUP BÖLGELERİ ilk günü dahil GMlere yöneticilere destek takımına hak verdim destek verdim Anca yapılır dedim. AMA PESSSS!!! dedirttiler sonunda. Lag oyunlarda olur bi kaç dk olur bi saat olur ama hiç bir oyunda GÜNLERCE LAG SÜRMEZ!!!!!! Günlerdir oyundan soğudum nadide asa düştü hevesim kaçtı asadan kullanamadığım için çünkü büyü attığımda gidene kadar oyunda çok şey değişmiş oluyo.
Hep hak vardim ama bunun bi anlamı kalmadı. GÜNLERCE LAG var ve hiç bi gelişme göremiyorum. Sürekli sunucularda kapalı veya ";" işareti var. Ki eminim bu lagın sebebiyle bağlantılı bi durum. ARTIK İŞ BAŞINA EN AZINDAN Bİ AÇIKLAMAYI HAKEDİYORUZ!!!!
Hep hak vardim ama bunun bi anlamı kalmadı. GÜNLERCE LAG var ve hiç bi gelişme göremiyorum. Sürekli sunucularda kapalı veya ";" işareti var. Ki eminim bu lagın sebebiyle bağlantılı bi durum. ARTIK İŞ BAŞINA EN AZINDAN Bİ AÇIKLAMAYI HAKEDİYORUZ!!!!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Bende yönetimi savunuyordum ama bu lag artık günler sürünce oyun abartısız böle oldu bi ileri bi geri yeter

- Crazywarrior
- İskele Babası
KaraXHayalet yazdı:Bende yönetimi savunuyordum ama bu lag artık günler sürünce oyun abartısız böle oldu bi ileri bi geri yeter
Size katılıyorum...GM yi buraya davet ediyorum...TeknoBYraM yazdı:Şimdiye kadar tüm problemlerde GRUP BÖLGELERİ ilk günü dahil GMlere yöneticilere destek takımına hak verdim destek verdim Anca yapılır dedim. AMA PESSSS!!! dedirttiler sonunda. Lag oyunlarda olur bi kaç dk olur bi saat olur ama hiç bir oyunda GÜNLERCE LAG SÜRMEZ!!!!!! Günlerdir oyundan soğudum nadide asa düştü hevesim kaçtı asadan kullanamadığım için çünkü büyü attığımda gidene kadar oyunda çok şey değişmiş oluyo.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
bir an önce çözüm bulunmalı..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Crazywarrior
- İskele Babası
''Güncelleme yapıyoruz çözümlenecek.'' diyorlar günlerdir...Ama yeter artık oyun oynanmıyor....Hangi oyunda var bu kadar uzun süren bir LAG...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
onu daha dün 10 dk lık güncelelme demişlerdi ooooCrazywarrior yazdı:''Güncelleme yapıyoruz çözümlenecek.'' diyorlar günlerdir...Ama yeter artık oyun oynanmıyor....Hangi oyunda var bu kadar uzun süren bir LAG...
- Crazywarrior
- İskele Babası
Anlamadım..??
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Ya dün gecede diyorlardı 10 dakkalık güncelleme için sunucular kapanacaktır 1 gün oldu nerdeyse ama sonuç yokCrazywarrior yazdı:Anlamadım..??