Hem kafamı toplamak hem de oyun hatalarının düzelmesini beklemek için kendimi oyundan kısa bir süreliğine soyutluyorum.Umarım kısa sürede kendimi toplar İKV camiasına tekrar dönerim.Veda etmeyi pek sevmediğim için (Herkesle tek tek) buraya yazmayı tercih ettim.Oyundan tamamen kopmadım en kısa zamanda görüşmek dileğiye...
NOT:Oyunda bulunmasam bile ara ara forumda olucağım..
Kısa bir ara...
Kısa bir ara...
sarızembek
Eminönü
Eminönü
Re: Kısa bir ara...
görüşürüz kardeşim
Helldorado-Helldoradox
Helldorado-Helldoradox
HELLDORADO/HELLDORADOX _-***[SİNCE ßETA]***-_
İNŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ KARDEŞİM

[SİNCE ßETA] |||EMİNÖNÜ|||

[SİNCE ßETA] |||EMİNÖNÜ|||
HELLDORADO/HELLDORADOX _-***[SİNCE ßETA]***-_
- anubislider
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
:lol: Görüşürüz, kardeş kendine eyi bak
[quote="anubislider"]
[quote="anubislider"]

PcX.....
@nußis Lyd€r...
@nußis Lyd€r...
-
- Salgın Koruyucusu
cıx bırakamazsın olm uzaklaşamazsın oyundan benden izin yok sana dön geri..erdem88 yazdı: Hem kafamı toplamak hem de oyun hatalarının düzelmesini beklemek için kendimi oyundan kısa bir süreliğine soyutluyorum.Umarım kısa sürede kendimi toplar İKV camiasına tekrar dönerim.Veda etmeyi pek sevmediğim için (Herkesle tek tek) buraya yazmayı tercih ettim.Oyundan tamamen kopmadım en kısa zamanda görüşmek dileğiye...
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar
Öncelikler En Kısa Zamanda Dönmen Dilegiyle Bu En Büyük Temennim
Ama İsabetli Bir Hedef Seçmişsin Kendine Buna Emin Ol Bu Oyun İyice Cıgrından Cıkmaya Başladı
Böle Devam Ederse Ben Ve Bir Çok Arkadaşımda Oyunu Tamamen Bırakmaya Karar Verdik
Bu Böle Yürümez...
Saygılarımla
Öncelikler En Kısa Zamanda Dönmen Dilegiyle Bu En Büyük Temennim
Ama İsabetli Bir Hedef Seçmişsin Kendine Buna Emin Ol Bu Oyun İyice Cıgrından Cıkmaya Başladı
Böle Devam Ederse Ben Ve Bir Çok Arkadaşımda Oyunu Tamamen Bırakmaya Karar Verdik
Bu Böle Yürümez...
Saygılarımla
Başlıkta da belirttiğim gibi kısa bir ara sekom en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.Bu süre zarfında hem kafamı toplayayım hem de sanal alemden biraz reel aleme geçiş yapalım...Bogmarocky yazdı:cıx bırakamazsın olm uzaklaşamazsın oyundan benden izin yok sana dön geri..erdem88 yazdı: Hem kafamı toplamak hem de oyun hatalarının düzelmesini beklemek için kendimi oyundan kısa bir süreliğine soyutluyorum.Umarım kısa sürede kendimi toplar İKV camiasına tekrar dönerim.Veda etmeyi pek sevmediğim için (Herkesle tek tek) buraya yazmayı tercih ettim.Oyundan tamamen kopmadım en kısa zamanda görüşmek dileğiye...
sarızembek
Eminönü
Eminönü