Yazık Çok Yazık
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Yazık Çok Yazık
İlla plusları iptal edicez illa oyuna 5 gün girmiyecez illa protesto edıcez dimi ? 2 gundur duzelmeyen bu lag nedir ben bir büyücüyum rakıbımle vs yapıyorum 40 canı var vuruyorum oyun bır anda donuyor ben 5 metre gerı gelıyorum bı agır bı sert yerdeyım sonra lag yuzunden dıyorum tabi tabi dıyor ıyıce sınırım bozuluyor şu laga çözüm bulun yönetim yoksa oyunu bırakacagım ve ben bırakırsam tek basıma bırakmam plus alan arkdaslarımada bıraktırmasını bılırım en azından pluslarını ıptal ettırırım hemen su sorunu çozun

Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Re: Yazık Çok Yazık
aldatmaz2012 yazdı:İlla plusları iptal edicez illa oyuna 5 gün girmiyecez illa protesto edıcez dimi ? 2 gundur duzelmeyen bu lag nedir ben bir büyücüyum rakıbımle vs yapıyorum 40 canı var vuruyorum oyun bır anda donuyor ben 5 metre gerı gelıyorum bı agır bı sert yerdeyım sonra lag yuzunden dıyorum tabi tabi dıyor ıyıce sınırım bozuluyor şu laga çözüm bulun yönetim yoksa oyunu bırakacagım ve ben bırakırsam tek basıma bırakmam plus alan arkdaslarımada bıraktırmasını bılırım en azından pluslarını ıptal ettırırım hemen su sorunu çozun![]()
![]()
AYNEN KATILIİYORUM BANADA AYNISI OLUYOR LAG YÜZÜNDEN COK KESİLDİM
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Lag buyuk bir sorun.Fakat ellerinde olmayan bir şey olsa gerek.Bende bugün düşük lvl çar kasarken labirente en az 5 kere giremedim lodos olduğumdan sancakta uyandım.benim de sinirlerim bozuldu fakat yetkililerin çalışıyor olması sinirimi dindiriyor.
Kesilmene gelince sonuçta lag bitince o adamı kesip ağzının payını verirsin.
Kesilmene gelince sonuçta lag bitince o adamı kesip ağzının payını verirsin.
Doğru diyorsun kestiğimiz adam lag yüzünden bizi kesiyor işe bak!!Kesilmene gelince sonuçta lag bitince o adamı kesip ağzının payını verirsin.
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

- kontforum62
- Antrepo Bekçisi

HULK
anladın sen onu.
anladın sen onu.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

ya knk hıç espırı yapma cok sınırlıyımkontforum62 yazdı:HULK
anladın sen onu.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ben de senin kadar sinirliyim.her dakika bi 8snlık (aslında 10dur o da direnc kırma süresi 8sn ben ona göre hesaplayım) duraksama oluyor. bir saatte 60dk var. bu saatte 8dk eder.ben bugün 6 saat online idim. 48dakika eder.o sırada yaratığa geri yaklaşmam yüzünden inen enerjimin doldurulması vs. ile bu 1 saate tamamlanır.bu gün sobee'nin bu hatası ömrümden 1 saat çaldı
az falan görünüyor ama biri size 1 saatiniz kaldı kıyamet kopacak dese çok daha özlemle yaşarsınız. 
Yakacef yazdı:aldatmaz2012 yazdı:İlla plusları iptal edicez illa oyuna 5 gün girmiyecez illa protesto edıcez dimi ? 2 gundur duzelmeyen bu lag nedir ben bir büyücüyum rakıbımle vs yapıyorum 40 canı var vuruyorum oyun bır anda donuyor ben 5 metre gerı gelıyorum bı agır bı sert yerdeyım sonra lag yuzunden dıyorum tabi tabi dıyor ıyıce sınırım bozuluyor şu laga çözüm bulun yönetim yoksa oyunu bırakacagım ve ben bırakırsam tek basıma bırakmam plus alan arkdaslarımada bıraktırmasını bılırım en azından pluslarını ıptal ettırırım hemen su sorunu çozun![]()
![]()
AYNEN KATILIİYORUM BANADA AYNISI OLUYOR LAG YÜZÜNDEN COK KESİLDİM
Katılıyorum , insanın oyuna giresi gelmiyor abartılı bir lag var .