1. Bu tablo senin tarafından hazırlanmadı.
2. Tabloda hata olduğunu defalarca konuştuk.
3. Hatalı tabloyu altına üstüne kendi adını yazarak tekrar paylaşmanın amacı nedir :?:
Bunları paylaşmanızın bana bir zararı ya da yararı yok. Başkalarını yanlış bilgilendirmeyin.
Bu konuya bak viewtopic.php?f=46&t=1077
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
3. Hatalı tabloyu altına üstüne kendi adını yazarak tekrar paylaşmanın amacı nedir :?:
Bunları paylaşmanızın bana bir zararı ya da yararı yok. Başkalarını yanlış bilgilendirmeyin.
Şimdi bu tabloyu sen mi hazırladın serkan güldürme beni ben eski formda da ilk ben yayınldım bunu ve şimdi güncelledim ve koydum taş atacağına insan gibi yorum yap konulara
Şimdi bu tabloyu sen mi hazırladın serkan güldürme beni ben eski formda da ilk ben yayınldım bunu ve şimdi güncelledim ve koydum taş atacağına insan gibi yorum yap konulara
Birşeyler yazmadan önce okumayı öğren :!: Ben hazırladım gibi birşey yazıyormu orada :?: Bana laf atacağına kendin insan gibi araştır ondan sonra konu aç :!:
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)