Doğru soze ne hacet element devrı varken buadam daha pıyasada yoktu varsaydı bıle sancağa ınemıyordu bırebır Ergenekon teskılat korkusunu yasasmıs:=)nese fazla soze gerek yok yancılar bunlar zaten...Godfatherx yazdı:Bybekoly yucelenın kralını dızıcem senın gıbı tek dızmıcem olum azdaha bekle teskılatı eskı handana yıkıcam en kral vıdeon senınde gelıcek 10kısıyı oralara yıkmak marıfettır bekle daha fazlası eskı handanda olucak!!!!
Team burda yancılar nerde Mod yok!!!!
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: Team burda yancılar nerde Mod yok!!!!

Git Işık hanım set yap anca öyle kesersin beni görcez cocuk ııııPEACEıııı ile ws attık 3 1 yendim ecel+ yücelen halit set var adamda sen napabilceksin daha anlamış deilim önemli olan üsütndekiler deil yücelen olsun yeter dogru zamanda dogru tuşa basmaktır zamanlama cok önemli ve ben bunu cok iyi yapıyorum
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
ayrıca cok güçlü bir hasım olabilirsin buna şüphem yok ama karşıma cıkcaksa senin gibiler cıkmasını isterim element setinle bana kafa tutman bile yeterdi bunun için
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
biz kımlerı devırdık sen kımsın bırader yeterkı oyun otursun ısıkda dızerız daha ustu varsa onuda dızerız ben anlamadım oyunu vs ıcın en ıyı ıtem neyse onu dızerız no problem onsan sonra proje buyuk zaten eskı handanı eskı yıllarına cevırıcez fark yapmaz...BybekoLy yazdı:Git Işık hanım set yap anca öyle kesersin beni görcez cocuk ııııPEACEıııı ile ws attık 3 1 yendim ecel+ yücelen halit set var adamda sen napabilceksin daha anlamış deilim önemli olan üsütndekiler deil yücelen olsun yeter dogru zamanda dogru tuşa basmaktır zamanlama cok önemli ve ben bunu cok iyi yapıyorum
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

eywda sen kahbelık yaptın orda zaten ben sana demıstım benı vsde kesersın dıye foruma resım atmıssın yalanmı bırader?yucelensın ful ardenen setım oyunda bozukluk var yanı vsde suan en ıyı ıtem neyse dızmeye hazırız evelallah oyun otursun operasyonlar surucek!!!!BybekoLy yazdı:ayrıca cok güçlü bir hasım olabilirsin buna şüphem yok ama karşıma cıkcaksa senin gibiler cıkmasını isterim element setinle bana kafa tutman bile yeterdi bunun için
Ergenekonx Godfatherr
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Vay terör örgütümüz mola vermiş Veli Küçük kardeşim yine mi yorgunsun 
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

Teror orgutu değil kardesım vatansever toplulugu rahat ol sımdılık mola verdık oyleCarismatixlyder yazdı:Vay terör örgütümüz mola vermiş Veli Küçük kardeşim yine mi yorgunsun
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

Cok modda takıldıgımız ıcın bazı yerlerde oyledır ors olmuyordur rahat olun sancakta bu bana karsı gelenler hıc bırı yoktu gelen vardıysada ezılmıstır vıdeo koymus arkdaslar oyun otursun devamı surecek sımdılık kafanızı yormayın arkdaslar:=)Ruthlessxleader yazdı:kralına mod yok derken 1279 vuruşlamı
Ergenekon Godfather
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Seninle bi sorunum yok arkadasım ergenekon falan benı ılgılendırmez ben sadece dıyorum kı vıdeoda baya bi atar yapmışsınız o vuruşları gordum yazdım