(Vietnam) Ejder asa nasıl kaybolabilir çardan...!
(Vietnam) Ejder asa nasıl kaybolabilir çardan...!
21.06.2010 tarihinde Gece 24:00 'de oyundan çıkarken elimde Bulunan Ejder asa (Şaheser) çarımda bırakarak çıktım Ve 22.06.2010 Tarihinde 17:00 Civarlarında girdiğimde asa yoktu Anlamadığım konu yok edilemeyen satılamayan ve alışverişe konulamayan bu item nasıl yok oluyo ...! ( bankaya ve çantamdaki boş alanlara 3,4 kere gir çık yapıp eşyaların yer lerine değiştirmeme rağmen hala yok )
- Cerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: (Vietnam) Ejder asa nasıl kaybolabilir çardan...!
Hiç Şaşırmadım 
PaşaxcorleonePaşaxebuzPaşaxşifa
PaşaxcorleonePaşaxebuzPaşaxşifa
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
benimde saheser gozlugum yok olmusdu 
auril & DoubleLift
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Oha Diyorum Artık Yönetim ! Hadi Lagdır Geri Sarmadır Odur budur Ama Saheser'için Ne kadar Emek Veriyor İnsanlar Haberınız Varmı Sizin Tabi Siz Oturduğunuz Yerden Para Kazanıyorsunuz,Hiç uğrasmadan En güzel karekterleriniz Var Ama Biz Öyle değiiliz O Ejder'için 200 m ' e yakın para harcıyoruuz!
Adosisxunruly - Turanadosis
- Gencfbxmavigzlm
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Belki karakterine başka biri girip isportacıya satmıştır. Bildiğim kadarıyla satılıyordu :?
xMAVİGÖZLÜMşx
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Hayır! alışverişin üstüne götürünce onaylama mesajı çıkmıyor. Size bağlıdır satılamaz diyor !Gencfbxmavigzlm yazdı:Belki karakterine başka biri girip isportacıya satmıştır. Bildiğim kadarıyla satılıyordu :?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Merhaba,
İkvdestek formunu kullanarak durum ile ilgili bilgi veriniz, olay ile ilgili sunucu, karakter ismi, tarih ve saat gibi tüm bilgileri eklemeyi unutmayınız.
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
Forum üzerinden bu tarz konularda yardım alamayacağınız için konuyu kilitliyorum.
İkvdestek formunu kullanarak durum ile ilgili bilgi veriniz, olay ile ilgili sunucu, karakter ismi, tarih ve saat gibi tüm bilgileri eklemeyi unutmayınız.
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
Forum üzerinden bu tarz konularda yardım alamayacağınız için konuyu kilitliyorum.