Grup Bölgeleri
Grup Bölgeleri
Arkadaşlar yeniyim ve grup bölegelerine nereden girebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hadi bakalım.
Re: Grup Bölgeleri
Sığınaklara sahaf necminin karşısından, migrata sivriadada ormandaki piloşun heykelinin az ilerisinden giriyosun. Oyunda kime sorsan gösterir
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
yeniysen oraya nasıl gireceksin ki seviye limiti var
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
seviyen tutsa da oraya girmek için 5 arkadaş bulmalısın.Arkadaş bulma sitelerinde bulabilirsin 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Kimseye yakıştıramadığım bir espri. :?turkoxHAMSTER yazdı:seviyen tutsa da oraya girmek için 5 arkadaş bulmalısın.Arkadaş bulma sitelerinde bulabilirsin
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
+1mitmet yazdı:Kimseye yakıştıramadığım bir espri. :?turkoxHAMSTER yazdı:seviyen tutsa da oraya girmek için 5 arkadaş bulmalısın.Arkadaş bulma sitelerinde bulabilirsin
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

ne garip insanlarsınız sonuçta bir espiriydi espiriyi beğenmek zorunda değilsiniz.Bu kadar büyütecek ne var anlamadım.küfür içerikli espirilerden çok hoşlanıyorsunuz ama.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Tamam konu tartışmaya gitmesin sonuçta bir espiriydi yorum yazmak gerekmez susmak büyüklüktürturkoxHAMSTER yazdı:ne garip insanlarsınız sonuçta bir espiriydi espiriyi beğenmek zorunda değilsiniz.Bu kadar büyütecek ne var anlamadım.küfür içerikli espirilerden çok hoşlanıyorsunuz ama.