İlgilenin artık yeter be
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İlgilenin artık yeter be
Adam olana adam gibi muamele yapılır. Karaktersizlere ise onun anlayacagı dille konuşulur bunu aklına sok evlat 

- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Turancan arkadaşımız sana burda uygun bir dilde cevap vermiş .. Arkadaşlar İKV yönetimi öyle süper bir yönetim değil az ve öz bir yönetim biraz bekleyin ve elbet yararı dokunacaktır akşama düzelicektir sorun 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Turancan arkadaşınız benim çar susturulduğunda 2 3 kişiyle kestikten sonra yaptığı hareketleri size anlatsın ondan sonra gelip burda adamlıktan bahsetsin sen adammısın da senden adamlık öğrencem velet ..

- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
Ruttleess Misin nesin ? Bakıyorum Sürekli Birilerine Laf sokma Cabasındasında Adını Yeni duyuyorum Yenimi Parladın sen ?? Kapat cenenı Büyüklerine Saygılı davranmayı öğren ..Velet dediğin insanlar 35 -40 yaşlarında Senin yasın kaç diyicem 13 felanmı dıyıceksın Artık Sesini Kes Lütfen ..
Adosisxunruly - Turanadosis
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
Ayrıca ''Carım Susturuldugunda'' Diyorsun Sen Kendın Baska Demekki Küfürbaz'sın Millete Ne havlıyorsun. ?
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
Ooo Gencay'san Tamam abi Kusura Bakma Özür Dilerimm ^^. Gencay Kimmiş Be..! 3 Kurusluk Adamsınız Herkese Havlayıp durmayın Belediye zehirlemesin snraa.
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
esprilerini kendine sakla
benim karşımdaki adamsa bende adam gibi davranırım ona sen rahat ol .. susturulma olayıda benım carım 2 gun susturuldu açıldı tekrar susturuldu isyanım onaydı sorun varmış uzatmanın anlamı yok 35 40 yaşında adamlar dedıklerın 35 40 yasında gıbı davranmasını ogrensın ılk once
senın yasınıda merak edıyorum zaten 13 yasında dedıgın cocukta 20 yaşında verıyım ıstersen msnlerımı facebook falan herseyımı .. ben mahalle delınkanlısı gıbı oyunda kufurlesıp adres vermıyorum hiç olmazsa adam gıbı burda konusuyorum ..

- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı