savaşçı, şifacı, büyücü ve AVCI
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: savaşçı, şifacı, büyücü ve AVCI
ya bu yönetiçilerden kmedyen olur burda harçanıyolar valla 
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Avcı sınıfı geldi haberiniz yok mu ? Ahmet avcı ( [GM] CaptainATX) Adam affetmiyor atıyor banı hakedene
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.Gorgar yazdı:Selamlar arkadaslar. Bir yanlislik surekli yapiliyor. "Oyunu yapan eski ekipten kimse kalmadi", seklinde.
Grup bolgeleri dahil, oynadiginiz butun genisleme paketlerini gelistiren cekirdek ekip, İkv'nin ilk versiyonundaki cekirdek ekiple aynidir. Murat, Ozgur, Fevzi, Emre, Kursad, bu gun meteor, derindeki sir, grup bolgeleri eklentilerini de gelistiren developerlardir ve bu isimler Mev Dinc liderlidiginde, beta oncesi versiyonlardan beri cekirdek ekibi olusturan, İKV'ye butun tecrubelerini aktaran kisilerdir. (Tabii ki cesitli zaman dilimlerinde, sobee'de calisan ve ikv'ye katkisi bulunan kisilerle beraber, bkz. oyun icinde - İKV emegi gecenler)
Mynet Gm'leri, ikv'yi gelistiren ekip ile karistirilmamamlidir. Onlarin, ilk donemlerde oyunun moderasyonu konusunda emekleri gecmistir. Ancak İKV'nin butun tasarim, yazilim, grafik, muzik vs. isleri her donemde, %100 Sobee tarafindan gerceklestirilmistir.
Avci sinifi gibi konulara gelince. Sobee zaten yapilacak olan gelistirmeleri, zamani geldiginde oyuncularina İkv'nin resmi sitesinden duyurur. Soylentilere cok fazla itibar etmemenizi tavsiye ederim.
Herkese iyi oyunlar.
Not: Bu konu altinda baska mesaj atmayacagim.
Not 2: Bu mesaj bir sure sonra kendi kendini yok edecektir.
Gorgar
Ama herkes demedım zaten ve murat abi şuan yok yanlışmıyım ? ve şuan hazırda olan son yenilik derındeki sırdı meteordan sonra bunuda mevlüt dinç'in röportajında dinledim ve yeni çalışmalar vs yapıcaz dedi...
Eminönü
Hephaistos
Hephaistos
Kabus 22 oynayanlar İzhar'ı bilecektir, röpörtajı okuyunca Avcı sınıfının (olursa) bu tarzda (İnzar tarzında, savaşçı ama çeşitli büyülü yetenekleri olan yani afetten etkilenmiş bir kişi...) bir şey olacağı akla geliyor.KaraXHayalet yazdı:Avcımı nasi sınıf bu savaşçının daha hafimimi saçma ayrıca roportajın yılına bak bide bu yıla bak şimdiye kadar gelmeliydi demekki saçma geldiki iptal oldu
Ancak söylentilere kulak asmamanızı öneririm sonra boş hayallere kapılıp neden olmadı diye yönetimi suçlamayın...
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Not 2'ye aldırış etmiyorsunuz ama gerçek olma yönünü düşünen yok sanırım
Bir kaç gün zaman sonra da gülebilirsiniz inşallah 

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Avcı sınıfı İKv dünyasına uymaz. Belli başlı Dvo larda var doğrudur ama onların oyun yapısı çok farklı İkv'den emin olun avcı sınıfı gelmez/gelemez.
Sadece merak ettiğim sobee'nin ilerdeki planları arasında yer alıyor mu veya istek olursa alır mı ?Gorgar yazdı:Selamlar arkadaslar. Bir yanlislik surekli yapiliyor. "Oyunu yapan eski ekipten kimse kalmadi", seklinde.
Grup bolgeleri dahil, oynadiginiz butun genisleme paketlerini gelistiren cekirdek ekip, İkv'nin ilk versiyonundaki cekirdek ekiple aynidir. Murat, Ozgur, Fevzi, Emre, Kursad, bu gun meteor, derindeki sir, grup bolgeleri eklentilerini de gelistiren developerlardir ve bu isimler Mev Dinc liderlidiginde, beta oncesi versiyonlardan beri cekirdek ekibi olusturan, İKV'ye butun tecrubelerini aktaran kisilerdir. (Tabii ki cesitli zaman dilimlerinde, sobee'de calisan ve ikv'ye katkisi bulunan kisilerle beraber, bkz. oyun icinde - İKV emegi gecenler)
Mynet Gm'leri, ikv'yi gelistiren ekip ile karistirilmamamlidir. Onlarin, ilk donemlerde oyunun moderasyonu konusunda emekleri gecmistir. Ancak İKV'nin butun tasarim, yazilim, grafik, muzik vs. isleri her donemde, %100 Sobee tarafindan gerceklestirilmistir.
Avci sinifi gibi konulara gelince. Sobee zaten yapilacak olan gelistirmeleri, zamani geldiginde oyuncularina İkv'nin resmi sitesinden duyurur. Soylentilere cok fazla itibar etmemenizi tavsiye ederim.
Herkese iyi oyunlar.
Not: Bu konu altinda baska mesaj atmayacagim.
Not 2: Bu mesaj bir sure sonra kendi kendini yok edecektir.
Gorgar
Bir yanlisi daha duzelteyim o takdirde:) Bahsedilen Murat, Murat "Teiseba" Afsar'dir. Sizin kastettiginiz Murat "Abura" Yavuzkaplan olabilir. Abura, Mynet calisanidir. Oyun gelistirici ekipte bulunmamistir. IKV'de GM olarak calismistir.Ama herkes demedım zaten ve murat abi şuan yok yanlışmıyım ? ve şuan hazırda olan son yenilik derındeki sırdı meteordan sonra bunuda mevlüt dinç'in röportajında dinledim ve yeni çalışmalar vs yapıcaz dedi
Teiseba ise, İkv projesinin basindan beri Sobee'de calismaktadir, hepinizin severek kestigi, Kadim Hidra gibi eserleri mevcuttur:)
Bilginize.
Not: Aferin notlari okuyorsunuz:)
Gorgar
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN