Kankix hk.
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: Kankix hk.
O nası bişey öle 
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Klan: Arzın Çocukları
hangisi ?Vandervaart yazdı:O nası bişey öle
motorla kaza yapan korn mu ?
ayakkabının itemi mi ?
lafı gediğine godum :mrgreen:
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Ne koyuyn sen o kaza yapan kadın
maşallah bi içimlik su deil damacana=)
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

neden damacana ?Vandervaart yazdı:Ne koyuyn sen o kaza yapan kadınmaşallah bi içimlik su deil damacana=)
hafif bi kaza hiç bişi olmamıştırmorukkelleci yazdı:kötü bir kaza geçirmişsin bir yerine bişey oldu mu ?KoRn yazdı:hoplıte bunu sana armagan edıyorum hedıyemı kabul et lütfen
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

Kankixsimilatix adlı arkadaşı tanıyan yorum yaparsa sevinirim
güncel
güncel
oyunda bulamadın forumada mı taşıdın yha bi ibni ayakkabı için...morukkelleci yazdı:Kankixsimilatix adlı arkadaşı tanıyan yorum yaparsa sevinirim
güncel
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

git satan bulursan alıcam sanada para vericem !rockipsiz yazdı:oyunda bulamadın forumada mı taşıdın yha bi ibni ayakkabı için...morukkelleci yazdı:Kankixsimilatix adlı arkadaşı tanıyan yorum yaparsa sevinirim
güncel
tamam hoplat sakin ol...morukkelleci yazdı:git satan bulursan alıcam sanada para vericem !rockipsiz yazdı:oyunda bulamadın forumada mı taşıdın yha bi ibni ayakkabı için...morukkelleci yazdı:Kankixsimilatix adlı arkadaşı tanıyan yorum yaparsa sevinirim
güncel
-
Kankixsuspect
- Acemi Savaşçı

ARkadaşımız işleri nedeni ile bir süre oyunda olamayacak...Eger acilse bn yardımcı olabilirim.Ayrıca bişey daha söylekte yarar oldugunu düşünerekten herkesin parası kendine zenginn malı züürdün çenesini yorarmış.bakıyorumda bazı şahıslar hemen karalama aşamasına geçmişler nerden gelio bu para die.Herkes bilsinki o paralar kuruşu kuruşuna emek werilerek kazanıldı.Morukkelleci oyunda bn sana ulaşırım.morukkelleci yazdı:bu üye forumdaysa ve bunu görüyorsa bana ulaşabilirse sevinicemSimilatix (Kankixsimilatix)
İyi forumlar...
Kankixsuspect-Baburşah