Hidralar Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kemkan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hidralar Hakkında

Mesaj gönderen kemkan »

çift dirençli iksirler nie geldi sanıyorsun bu kadar ipucu yeter :)
Kullanıcı avatarı
miyav
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen miyav »

kemkan yazdı:çift dirençli iksirler nie geldi sanıyorsun bu kadar ipucu yeter :)
10 TANE İÇ BAKALIM KAÇ VURCAN
Resim

Kod: Tümünü seç

UZMANCAVUSS
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Şaheser üretmedim, üretmek gibi bir fikrim yok.
Görevi pençeyi satmak için yapacağım, büyük bir ihtimalle 1 hafta sonra biz lonca olarak Kadim'e ve Yeşil'e gideceğiz, sonuçlarını sizlerle paylaşabilirim.
En başından zor olmayıp sonradan zorlaştırılması kötü oldu haklısın ama kimsenin bu konuda kasıtlı bir şey yaptığını düşünemeyiz.Hatırlarsanız en başlarda da oyuncular epeey zorlanmıştı ancak sonradan sakız çiğner gibi kesilmeye başlandı.
9 kere üst üste, 10 kere üst üste...

Saçmalığa bakın ! Böyle bir BOSS, oyun hikayelerinde böylesine devleştirilmiş bir BOSS bu tarz kesilebilir mi hiç ? Eğer güçlendirilmeseydi bir saçmalık olduğunu düşünürdüm ben, bir aksilik olduğunu düşünürdüm.
Grup Bölgeleri'nin telaşı atlatılsın, oyuncular tekrar Yeraltı'na inmeye başlasın işte o zaman yeniden Kadim Hidra kesilmeye başlanır, ilk olarak bir kaç kere kesilmeli ki devamı gelsin. Bu bahsedilen ilk bir kaç kesim ise deneyimsiz oyuncular ile yapılamaz. Deneyimliler ise Sığınaklar ve Migrat'ı kolaylamaya çalışıyor, söylediğim gibi biraz sabır sonucu herkesin görevi olacaktır.

Herkese İyi Forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

xFirelifex yazdı:
XxXszrXxX yazdı:En İyi Oyuncu ;
Oyunda İşini Bilip Zamanında Parasını Kasıp Madenını CeKip Zengin oLan Oyuncu . Ve Şaeser Üretmekte Zorlanmaz . Bunu Kast Etmek Istemiş Lethander * =) We İyide oLdu Bu Hidra Güncellemesi İşportada DağıtıLır Gibi Şaeser Olmaz Artık Herkezde . ..
100m kolay kasılacak para mı?Sen 100m toplamak için en az 2 hafta 24 saat hiç dinlenmeden maden çekmelisin.Üstelik senin maden çektiğin süre içerisinde kadim fiyatı giderek artacaktır.1 ay uğraşırsın tam para tamam dersin bakıyorsun kadimler tükenmiş oyunda kadim yok.Zaten şu an da satan kişi sayısı çok değil.Anlamadığım niye en baştan böyle olmuyor da oyunun yarısı şaheser üretiyor ondan sonra hidralar kesilmez oluyor.Bu yeni başlayan oyunculara haksızlık olmaz mı sence de?
Hidra geleli kaç ay oldu sen 2 haftanın lafını ediyorsun :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Blackops
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Blackops »

Eskiden en azından herkese kesilcek denip insanlar çağırılıyodu bakalım artık ne diyecekler birkere bile zor kesilecek.
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bailamo »

Grup bölgeleri açılır açılmaz hem köşkte hem burda bunun konusun açtım; ya foruma hiç girmediniz, ya da baktınız bu çocuk sallıyo tınlamadınız. 1kaç kişi haricinde kimse bakmadı saolun yani. Aklınız yeni mi başınıza geliyor?
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet

“Genel Etkileşim” sayfasına dön