Arkadaslar bugun birisi çakma çar açarak şifremi aldı.Sobee Mail'e kayıtlı olan hesabımdan mailime şifre gönderi kullanarak yeni şifre aldım o şifreyle oyuna girdim düzeldi sonra oyundan atıldım gene aynı şifreyle girmeye çalıştım girdim bidaha atıldım bu sefer yeni şifre istedim.Ama o şifreyi denediğim vakit oyuna girmiyor yanlış diyordu bende yançarım ile oyundamı diye kontrol ettim çarımı oyundaydı ama kısa bir süre içinde oyundan çıkmıştı pm attım hiçbir cevap gelmemişti.Sonra şifre değişitir denedim öyle bir hesap bulunamadı dedi gene denedim, hesabınız 24 saatline bloklandı dedi.. -Yardımcı Olursanız Bilgi verirseniz olanlarla alakalı çok sevinirim...
ZamanxClooney
Yardımınız Lazım..
Yardımınız Lazım..
` Zaman X Clooney
Dün geçti gitti. Dün gibi, dünün sözü de geçti. Bugün yepyeni bir söz söylemek gerek.
Dün geçti gitti. Dün gibi, dünün sözü de geçti. Bugün yepyeni bir söz söylemek gerek.
Re: Yardımınız Lazım..
Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar..
` Zaman X Clooney
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
gecmış olsun 
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
hiç bişi anlamadım 
güncel..
` Zaman X Clooney
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
pembe diziye dönmüş olay
beni bırakma antonio
beni bırakma antonio
BİRİSİ SENİN ÜYE ADINI BİLİYOR SÜREKLİ ŞİFRE DENEMEYE CALISIYOR YARIN ACILIR... AMA YENİ ŞİFRE ALMAK ŞARTIYLADarsh yazdı:Arkadaslar bugun birisi çakma çar açarak şifremi aldı.Sobee Mail'e kayıtlı olan hesabımdan mailime şifre gönderi kullanarak yeni şifre aldım o şifreyle oyuna girdim düzeldi sonra oyundan atıldım gene aynı şifreyle girmeye çalıştım girdim bidaha atıldım bu sefer yeni şifre istedim.Ama o şifreyi denediğim vakit oyuna girmiyor yanlış diyordu bende yançarım ile oyundamı diye kontrol ettim çarımı oyundaydı ama kısa bir süre içinde oyundan çıkmıştı pm attım hiçbir cevap gelmemişti.Sonra şifre değişitir denedim öyle bir hesap bulunamadı dedi gene denedim, hesabınız 24 saatline bloklandı dedi.. -Yardımcı Olursanız Bilgi verirseniz olanlarla alakalı çok sevinirim...
ZamanxClooney
ŞÜPHE DEĞİL, KESİNLİKTİR İNSANI DELİ EDEN...
Yeni şifre aldıktan sonra düzelir bir daha giremez mi yani ?
ZamanxClooney
ZamanxClooney
` Zaman X Clooney
morukkelleci yazdı:pembe diziye dönmüş olay
beni bırakma antonio
Darsh yazdı:Yeni şifre aldıktan sonra düzelir bir daha giremez mi yani ?
ZamanxClooney
BENİM TTNET E ÖYLE OLDU BİRİSİ SÜREKLİ DENİYORDU KİLİTLENDİ TTNET İ ARADIM BİRİSİ SİZİN ŞİFRELERİ DENİYOR DEDİ BİRAZ BEKLEYİN GİREBİLİRSİNİZ DEDİ...
ŞÜPHE DEĞİL, KESİNLİKTİR İNSANI DELİ EDEN...