Azcık Dikkate Alınıp Okunur Herhalde Bu Konu bilgi@istanbuloyun.com adresine göndermek isterdim ama bazı arkadaşlar oraya nasıl ve ne şekilde gönderileceği hakkında bilgisi olmadığından bu konuyu açtım ve şikayetimi dile getiriyorum, getireceklerdirde.
Lag'a Bir Çare Bulunmasını İstiyorum Çaresi Yok Demeyin Sanal Ortamda Her Oyunun Açıgı Her Oyunun AÇıgını Kapatıcak Bir Çözüm Yolu Vardır Lag'ı Bİr Açık Olarak Görmeyenler Vardır Ama Bu Lagdan Faydalananlar Var Bunları İnş. İlerleyen Zamanlarda bilgi@istanbuloyun.com adresine göndericem.
Bu Konu Basit Bir Konu Değil Derin ve Kesin Çözüm Yolu Bulunması Gereken Bir Konu Oyundan Zevk Almıyorum.
Lag'dan Ötürü Oyuna Bile Girmek Canım İstemiyor.
Dikkat'e Alınmasına Önem ve ARZ Ederim.
LAG'dan ÖTÜRÜ ŞİKAYETÇİ OLANLAR
- AncyraTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
LAG'dan ÖTÜRÜ ŞİKAYETÇİ OLANLAR
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
________________________AncyraxforEVER____________________
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
________________________AncyraxforEVER____________________
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
- RocKBoysS
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Re: LAG'dan ÖTÜRÜ ŞİKAYETÇİ OLANLAR
LA Oyunda Görew YApamıyorum,, KAsamIYorumda XD
_____________________________________________________________________________________________________
Sen beni benim seni sevdiğim kadar sev ki ,ben senin beni benim seni
sevdiğim kadar sevdiğini bileyim...

Lostxsvnneypmzz İsim PAtenti BaNA aittir 2010©
_____________________________________________________________________________________________________
Sen beni benim seni sevdiğim kadar sev ki ,ben senin beni benim seni
sevdiğim kadar sevdiğini bileyim...

Lostxsvnneypmzz İsim PAtenti BaNA aittir 2010©
Şehzade - Şehzadee - Gitaristanbul (BEYAZKÖŞK)
Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
- azizcan
- Teşkilat Neferi
katılıyorum çok haklısın yasin.AncyraTR yazdı:Azcık Dikkate Alınıp Okunur Herhalde Bu Konu bilgi@istanbuloyun.com adresine göndermek isterdim ama bazı arkadaşlar oraya nasıl ve ne şekilde gönderileceği hakkında bilgisi olmadığından bu konuyu açtım ve şikayetimi dile getiriyorum, getireceklerdirde.
Lag'a Bir Çare Bulunmasını İstiyorum Çaresi Yok Demeyin Sanal Ortamda Her Oyunun Açıgı Her Oyunun AÇıgını Kapatıcak Bir Çözüm Yolu Vardır Lag'ı Bİr Açık Olarak Görmeyenler Vardır Ama Bu Lagdan Faydalananlar Var Bunları İnş. İlerleyen Zamanlarda bilgi@istanbuloyun.com adresine göndericem.
Bu Konu Basit Bir Konu Değil Derin ve Kesin Çözüm Yolu Bulunması Gereken Bir Konu Oyundan Zevk Almıyorum.

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Katılıyorum.
40 yılın başı Miğrat'a gidelim dedik iksirleri hazırladık lagtan girmeye korkuyoruz!
Dün akşamdan beri sürüyor bakım gerçekten biraz abartılı...
Net bir cevap da alamıyoruz sadece bakım var diyorlar...
40 yılın başı Miğrat'a gidelim dedik iksirleri hazırladık lagtan girmeye korkuyoruz!
Dün akşamdan beri sürüyor bakım gerçekten biraz abartılı...
Net bir cevap da alamıyoruz sadece bakım var diyorlar...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
azizcan yazdı:katılıyorum çok haklısın yasin.AncyraTR yazdı:Azcık Dikkate Alınıp Okunur Herhalde Bu Konu bilgi@istanbuloyun.com adresine göndermek isterdim ama bazı arkadaşlar oraya nasıl ve ne şekilde gönderileceği hakkında bilgisi olmadığından bu konuyu açtım ve şikayetimi dile getiriyorum, getireceklerdirde.
ya sen ne dönek adamsın anlamadım seni

- azizcan
- Teşkilat Neferi
Ruthlessxleader yazdı:Evlat işine bakazizcan yazdı:katılıyorum çok haklısın yasin.AncyraTR yazdı:Azcık Dikkate Alınıp Okunur Herhalde Bu Konu bilgi@istanbuloyun.com adresine göndermek isterdim ama bazı arkadaşlar oraya nasıl ve ne şekilde gönderileceği hakkında bilgisi olmadığından bu konuyu açtım ve şikayetimi dile getiriyorum, getireceklerdirde.
Dikkat'e Alınmasına Önem ve ARZ Ederim.Oyunda benı görünce deparlıyorsun ztn
![]()
ya sen ne dönek adamsın anlamadım seniaz önce şikayetçi olmayan adam şimdi bu açıklamaya katılıyor bırak bu işleri..

AncyraTR yazdı:Azcık Dikkate Alınıp Okunur Herhalde Bu Konu bilgi@istanbuloyun.com adresine göndermek isterdim ama bazı arkadaşlar oraya nasıl ve ne şekilde gönderileceği hakkında bilgisi olmadığından bu konuyu açtım ve şikayetimi dile getiriyorum, getireceklerdirde.
Katılıyorum ..Ama En Azında acıklama yapabılırler
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
LaG bitsin artık YeteR...
>>>BoDyxuAsLaN<<< >>>Xbadboysx<<< >>>Xbadboysxşifax<<<
Eminönü --> ıııICEBERGııı xAKDUMANx Bordobeyaz
Eminönü --> ıııICEBERGııı xAKDUMANx Bordobeyaz
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı