Görün Böyle Saçmalık Olmaz
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Görün Böyle Saçmalık Olmaz
Beyler bebim carım susturulmuş ve susturlduğuna dair ne bir e-mail nede baka bir şey benim hesabımın neden susuturulduğu kaç gün susturulduğu ve neden susturulduğunun mail olarak gelmesi gereir eee nerde bu mail resmen saçmalık kim igleniyorsa iyice bırakmış sanki o işi yapacak adam yokmuş gibi
<)
Re: Görün Böyle Saçmalık Olmaz
Meran sunucusundada bir şeyler olmuş yha GM ler önüne geleni susturmuş 3 gün sandım benimde bi bilgilendirme mesajı gelmedi bu gün 3. gün hala açılmamış inş. süresiz deildir yha :? :? :? :? 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

İlk defa oldu benim herhalde 3 gündür nedenide bir tane şifacı duramdan alfa cekiyo zehir atıp sonra sakinleştirme atığıyo alfa bize dalıyo bende adama düzgün oynada şu alafadan harkın olsun dedim gitti 
<)
- kackin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bencede cok saçmalık.2 gün önce sıgınakra girdik 6 kişiden 4 kişi susturulmus
Son..
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

bide çok komik oluyo dediğinid anlatamıyosun adam bir saat yazıyo ne oldu klavyemi bozuk felan bir saat laf anlatcan adam el kol haraketleriyle allahdankackin yazdı:Bencede cok saçmalık.2 gün önce sıgınakra girdik 6 kişiden 4 kişi susturulmus![]()
/evet
/hayır
/nah
/gül
/üzül
/sevin
bu tip şeyler var
<)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

bir Gmin buraya girp carınısın cezası kaldırılmışdır diyip ya da en kısa zamanda e-maillinize ulaştırılcakdır demesi lazım !
<)
Sen yanlış biliyorsun nasıl süresiz susturma olmaz bal gibi olur 999 gün susturulan adam var ha diyeeksin 999 gün sürersiz değiliki 2-3 yıla geçer peki 999 gün susturulan oyuncu birdaha İkv'ye dönermi o bilnmez.Drowxauril yazdı:suresiz susturma olmaz en fazla 7 gun