SAYIN İKV OYUNCULARI BİLDĞİNİZ GİBİ MADEN VE İTEM FİYATLARI HERGÜN DEĞİŞİYOR BENİM BİR FİKRİM VAR.
UZUN BİR ZAMAN GEREKİR YA BİZE YÖNETİM FORDAN ÖZEL BİR KISIM AYIRIR YADA SİTE AÇARIZ BİZ ÖZEL BİR HEYET KURURUZ ARKDAŞLARIMZIN SEÇİMİYLE BU HEYET İTEM VE MADEN FİYATALRII BELİRLER TABİ BU FİYATLAR OYUNCULAR TARAFINDAN ONAYLANDIKTAN SONRA HEMDE FİYAT DANIŞMA YERİ OLUR
LÜTFEN TARTIŞMA OLMASIN
YENİ BİR DÜŞÜNCE
- miyav
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
YENİ BİR DÜŞÜNCE
Kod: Tümünü seç
UZMANCAVUSS- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Re: YENİ BİR DÜŞÜNCE
Şimdi normal yorumum ne kadar güzel bir uygulama olsada ikv yönetinibib yapabileceğini sanmam
Benim yorum bune len puhuahuahuahua ben bunuda gördük sayenizde ya hiç bu kadar gülmemiştim hahahaha genede bravo iyi güldük

Benim yorum bune len puhuahuahuahua ben bunuda gördük sayenizde ya hiç bu kadar gülmemiştim hahahaha genede bravo iyi güldük

bende bunu düşünmüştüm mısır çarşısının sağındaki boşlukta bi makine olsa ordan seçsen felan bide şunu düşünmüştüm
aktarım makinesi olsun bi item kolayım para koyalım diğer çardan girip şifreyi yazıp alalım gibi
süper fikir
aktarım makinesi olsun bi item kolayım para koyalım diğer çardan girip şifreyi yazıp alalım gibi
süper fikir
Manyakk [49]
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
ekonomi bilginiz olsaydı bunu sizin yapabileceğini bilirdiniz.
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bence bu konular boş konular.Eline maden geçen ister 1 m den satar ister 10 m den...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- miyav
- Işık Hanım'ın Elemanı

eee ikvdeki cahiller kazıkçılar üçkağıtçılar temizlense oyun düzene gircek
UZMANCAVUSS- miyav
- Işık Hanım'ın Elemanı

BİR ÖRNEK VEREYİM 1 LWLİK ÇAR AÇTIM DENETİM YAPÇAKTIM 49 LUK BİR ADAMIN YANNA GİTTİM 10 ADET ÖKSE OTU İSTEDİM 200BİN DİYOR 200BİN BENDE PAHALI DEDİM ADAM DEDİ FİYAT BU BUNU BİRKAÇ KİŞİDE DAHA DENEDİM BAŞKA MADENELRLE HEP FİYAT YÜKSEK YENİ BAŞLAYANALRA KARŞITIN ÇOK BÜYÜK BİR DOLANDIRICILIK VAR
UZMANCAVUSS