Evet ArkadaşLaR Son günlerde Bir Çok arkadaşımızın ÇArı Bloke Oldu Hata Sonucu İnş Açılır Çarları bnde ortamı Yumuşatmak Amacıyla Begendigim bir Fıkrayı Yazmak İstedim Umarım Begenirsiniz
Bir gün Temel Yolculuk Yapacakmış.Otogarda Beklerken bişe görmüş.
Herkes şoföre Bir kart gösterıp bedava biniyorlarmış otobüse.
Temel'de Şoföre gidip evlılık cüzdanını göstermış(bedava binmek için).Cüzdanda Fadime ile evli oldgu yazıryormuş.Şoför Temel'e bakım Gülümseyerek Demiş ki:
Kusura Bakma Ama sen Bu kartla sadece Fadimeye Bedava Binebılırsın Demış.
Bir gün hırsız ile p*ç arkadaş olur beraber yemeğe giderler.Hırsız p*çe:"Bana p*çliği öğretir misin...?"der.
P*ç de: "Sen bana hırsızlığı öğretirsen öğretirim"der.
Hırsız yandaki adamın cüzdanını çalar ve: "işte böyle şimdi sen bana p*çliği öğret" der.
P*ç de: "Amca bu senin cüzdanını çaldı" der. :D
bir gün bi zenci adam var oturuyor TV izliyor çocuğununda canı sıkılıyo evin içinde dört dönüyo onu yapıyo bunu yapıyo yok canı sıkılmış çocuğun babasına diyor baba senin Chück'ünle oynaya bilir miyim diyor babasıda oyna ama fazla uzaklaşma diyor.
Bir gün hırsız ile p*ç arkadaş olur beraber yemeğe giderler.Hırsız p*çe:"Bana p*çliği öğretir misin...?"der.
Hırsız yandaki adamın cüzdanını çalar ve: "işte böyle şimdi sen bana p*çliği öğret" der.
Temel Londra'ya uçakla seyahat ediyormuş. Uçakta her şey normal iken birden pilotun sesi duyulmuş:
- "Sayın yolcular, uçağımızdaki 4 motordan bir tanesi bozuldu, ama biz 3 motorla rahat iniş yapabiliriz" Neyse rahatlar herkes. 15 dakika sonra bir anons daha:
- "Sayın yolcular maalesef 1 motorumuz daha bozuldu ama biz 2... motorla inişi yapacağız" Herkes rahat ama bir anons daha gelmesinden korkmaktadır. 20 dakika sonra bir anons daha gelir:
-"Sayın yolcularımız 2 motordan biri daha bozuldu ama biz en iyisiyiz ve 1 motorla inişi size garanti ediyoruz" Herkes ohh çeker rahatlar. Temel ise panik içinde:
- "Uyy bu motorda bozulursa havada kalacağuz"