Sanırım aşırı derecede bir saçmalıkla karşı karşıyayız.grup bölgeleri dediniz açtınız bölgeleri,Oyuncuların en az 3 saatte bölgelerden gerekli verimi aldıklarını siz herkesten daha iyi biliyorsunuz.ve bölgelere giriyoruz 3 saat boyunca bosslara varmaya calısıyoruz anıden sunucu guncelleme bu ne saçmalık ! emek hırsızımısınız siz ? bu olay 3 gün boyunca aynı şekilde oldu saçma sapan zamanlarda sunucu açılıp kapanıyor ve emekler boşa gidiyor bu mudur sizin oyun anlayışınız.şunları belirli saatlere alıp camia'yı bilgilendiremezmisiniz bu kadarmı Yetersiz Kalıyorsunuz ? Destek Destek Diyorsunuz yazıyoruz cevap 1 yıl sonra geliyor bu Mudur ilk Türk Online oyun ? sizin sisteminiz bu kadar yetersizmi ? gm'lara ne kadar yazarsan yaz takmıyorlar bile bu mudur sizin müşteri memnuniyetiniz ? o kadar kibirlilerki başbakan bile bu kadar kibirli olamaz... gerekeni anlatabildimse ne mutlu bana herkese ii oyunlar....
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,Exorcistjnd,xLoGıNx
Bu Ne REZALET ! ( ikv yönetimi )
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Re: Bu Ne REZALET ! ( ikv yönetimi )
Emek hırsızı dediğin kişilerin yaptığı oyunu oynadığının ve yapılan güncellemeler olmasa hiç oyuna giremiyceğini unutmuşsun dostum.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- MaNiaCjnd
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Evet oynuyorum çünkü daha önce böyle bi saçmalık yaşanmamıştı...3.5 yıldır oyundayım,güncellemeye karşı değilim istersen yazdığımı biraz daha dikkatli oku ve yorumunu yap
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Tamam yöneticiler durdursun bütün işleri kapatsın sobee studyosunu oyun metin 2 ye dönsün bunumu istiyosunuz arcık beynizi çalıştırın
Asıl Sen Haksızsın Arkadaş Haklı 3 Saatte Bosslara Kadar Gİdiyoruz daha sonra sunucu güncellenmesiymiş.Güncelleme Eskiden Hergün Belirli Saatlerde YapılıyoRdu.Şimdi Aniden Yapılıyor .emeğimize yazık..
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

yav sana zorlamı diyolar grup bölgelerine gir diye burda asıl sen suçlusunElfetih yazdı:Asıl Sen Haksızsın Arkadaş Haklı 3 Saatte Bosslara Kadar Gİdiyoruz daha sonra sunucu güncellenmesiymiş.Güncelleme Eskiden Hergün Belirli Saatlerde YapılıyoRdu.Şimdi Aniden Yapılıyor .emeğimize yazık..
ne zorundan bahsediyorum ben girmişim grup bölgelerine yada bi başkası emeğimize yazık eskiden güncellemeler ikindi vakti belli bir vakitte yapılıyordu diyorum.şimdi aniden lag yüzünden hemen geri sarılıyor oyundan atıyor onu diyorum
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Ben şu ikv başladığında beri bir hata olduğu bir kişi ikv yönetimi haklı görmedi ya buna şaşıyorum adamlar 12 de çalışmaya başlıyor ara vermiyor gece 12 sabah 6 forumu geziyolar yönetim istifa la oğlum siz iyimi biliyosunuz işi hadi bilseler gam yemeyecem hep yönetime eleştiri eleştiri la bi 2 dk bekleyin adamlar bi düzeltsin oyunu sonra istediğin yere gir biizm millet çok sabırsız
- MaNiaCjnd
- Salgın Koruyucusu

KaraXHayalet yazdı:Tamam yöneticiler durdursun bütün işleri kapatsın sobee studyosunu oyun metin 2 ye dönsün bunumu istiyosunuz arcık beynizi çalıştırın
Arkadaşım Niye benim 3 saatim boşuna gitsin senin işin gücün yokki sana sorun cıkarmıyor benim var sorun cıkarıyor anlıyormusun benim demek istedigim sunucular neden aniden kapanıyor...anladın mı azcık sen beynini çalıştır.
- MaNiaCjnd
- Salgın Koruyucusu

yapamıyorlarsa kapayacaklar neylerine güvenip 700 bin kişinin oynadığı oyunun başına geçiyorlar o zaman ? azcık beynini çalıştır.