monsterdarker yazdı:emir sen bana 27 kişiye karşılık özeline sayacağım kişileri ver napıom ben o lodoşları
arkadaşın çözümü güzel bence mısıra giden gizli geçit yapsınlar labiden
Yok ya karşına ezik 27 kişi al sen sağlam 9 kişi ol adamlar yine karınca sürüsü gibiler bir şey yapılmıyor. :mrgreen:
Maalesef Raşit Lodoşlar böyle ne kadar ezik olurlaarsa olsunlar çok kalabalıklar adamı dağıtıyorlar bu yüzden. :mrgreen:
Ezik bir savaşçım vardı 47 seviye alman itemler filan vardı üzerinde bir Lodoşu Meteor girişte kesmiştim hırrsını alamadı velet geldi bir daha kestim fullenmeden bir daha geldi kestim en son ne kk kaldı ne can kesti bir de "Ezik" dedi acıyorum bu Lodoşlara. :mrgreen:
Arada sinirlenince Meteorda savaşçımla şov yapıyorum 3-4 eziği kesiyorum içlerine deparlayarak sonra hepsi taban şov yapıyorlar. :mrgreen:
Bir daha görebilene aşk olsun. :mrgreen:
Mushta yazdı:Bence şçyle bir çözüm bulunabilir. Mısır çarşısının ortasındaki bahçede 2 adet daha giriş bulunsun ve bu girişlerin başında klan muhafızları olsun. Böylece kimse kimsenin girişini tutamaz.
Mushta yazdı:Bence şçyle bir çözüm bulunabilir. Mısır çarşısının ortasındaki bahçede 2 adet daha giriş bulunsun ve bu girişlerin başında klan muhafızları olsun. Böylece kimse kimsenin girişini tutamaz.
ama kimse ismetin yanına meteor girişi koymadı
Senin dediğin çok mu mantıklı şimdi? Taa kalenin içinde bir kapı olcak ordan da meteora mı ineceğiz? Mısır çarşısının birçok girişi var bunlarda birini lodoslar, birini arzlar kullanması için başlarına muhafız dikmenin neresi kötü ? Yok ismetin yanında bir tünel olcak atlıcaz içine ordan hooooop meteor lodos sancağa böyle çok mu mantıklı olur?
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
Meteor girişe Kumutan' da atılan pusular ne çabuk unutulmuş...Hiç bir LODOS gelipte foruma; "Meteor'a bir giriş daha istiyoruz!" gibisinden konu açtı mı? Açtısa bile isteği yerine getirildi mi ? Olmuyacak duaya amin demeyin boşa zamanınızı kaybetmeyin.
XSAZOBALiX yazdı:Meteor girişe Kumutan' da atılan pusular ne çabuk unutulmuş...Hiç bir LODOS gelipte foruma; "Meteor'a bir giriş daha istiyoruz!" gibisinden konu açtı mı? Açtısa bile isteği yerine getirildi mi ? Olmuyacak duaya amin demeyin boşa zamanınızı kaybetmeyin.
Çünkü günde en az 3 saat Komutan boş kalıyor ama ne hikmetse Mısır, Banka, Bab-ı Ali, Miğrat gibi yerler hiç boş kalmıyor... (3 saat boş kalıyor sözü alıntıdır ama kendi gözlerimle de görüyorum.)
Cidden nankörsünüz, bir Komutan tutuluyor diye...
Drow güzel demiş isteyen gayet kolay geçiyor...
Zaten akşamları kalabalık olur Komutan ama diğer saydığım yerler ne hikmetse hep dolu...
Öncelikle teşekkür ederim nankör olarak değerlendirdiğin için.
Ben bu günden bahsetmiyorum. 1 yıl öncesinden ve daha önceki zamanlardan bahsediyorum. Komutandan Meteora geçmek oldukça uğraştırıyordu. Ama kolayı vardı Muhafız veya Klan Liderlerine sağ clik Klandan Ayrıl. Bu çözüm yine var.