2 kez 6 büyücüyle, 1 kez de 5 büyücüyle motorin kesilmiştir. Emeği geçenlerin eline sağlık.
Çok basit berk . Oynatarak çekiyorlardır umarım . Birisi vurucak üstüne çekicek , o sırada diğeri vurup üstüne alıcak böle böle oynatcak. Biz 3 büyücü oynatarak canını 72 ye indirdikEmirBerkKorkmaz yazdı:Gerçekten güzel elinize sağlık...
Büyücülerle motorini örse nasıl çektiniz gerçekten merak ettim o zırh değerleri ve kanatmayı bozacak yetenekleri yokken enerjiyi saymıyorum bile. :mrgreen:
Gerçekten iyi yapmışınız torbadan ne çıktı?
Tahminen madalya.![]()
Düşen arkadaşlara hediye ne düştü?
La onu demiyorum Motorin'i büyüyle Örs'e getirmek büyük dert kritiklerini saymıyorum kanatması büyüye tek yeter. :mrgreen:eray yazdı:Çok basit berk . Oynatarak çekiyorlardır umarım . Birisi vurucak üstüne çekicek , o sırada diğeri vurup üstüne alıcak böle böle oynatcak. Biz 3 büyücü oynatarak canını 72 ye indirdikEmirBerkKorkmaz yazdı:Gerçekten güzel elinize sağlık...
Büyücülerle motorini örse nasıl çektiniz gerçekten merak ettim o zırh değerleri ve kanatmayı bozacak yetenekleri yokken enerjiyi saymıyorum bile. :mrgreen:
Gerçekten iyi yapmışınız torbadan ne çıktı?
Tahminen madalya.![]()
Düşen arkadaşlara hediye ne düştü?