AF İSTİYORUZ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Re: AF İSTİYORUZ

Mesaj gönderen Aeoroea »

Bymamisho yazdı:
anubislider yazdı:Dua Edin Benim oyunumda değilsiniz ben , ikv gmleri yerinde olsam bu konuları acanlara sınırsız 'IP' banı atarım hayatında bidaha ne foruma girer nede oyuna

Resim
Sen git kendi oyununda milleti banla burası İKV senin oyununa benzemez canım;)

:D Lan O Oyunda Banlansak Nolur Banlanmasak Nolur :D:D
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bymamisho »

Aeoroea yazdı:
Bymamisho yazdı:
anubislider yazdı:Dua Edin Benim oyunumda değilsiniz ben , ikv gmleri yerinde olsam bu konuları acanlara sınırsız 'IP' banı atarım hayatında bidaha ne foruma girer nede oyuna

Resim

/Katıl

Aynı Cartoon Network taki çizgi filme benzior :) Kardesim anca oynar bunu
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

aynen :D
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

Bymamisho yazdı:
Aeoroea yazdı:
Bymamisho yazdı:

Resim

/Katıl

Aynı Cartoon Network taki çizgi filme benzior :) Kardesim anca oynar bunu
Atari kaseti varmı bu oyunun babamdan yadigar atariye takar oynarım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Tok açın hakkından anlamıyor malesef.

Sizinde istemediğiniz halde banlanmnız ve en ufak bir hatayı dahi kötüye kullanmadan banlanmanız daha da batardı emin olun.

Burda IP adresini vs vs yaparak birşeye ulasılamaz.

xFENOMENx ve İzMiRLi HaSaN ın isteyerek mı hata cıktı ? Onlar mı programladı ?

Arkadaşlarında onda 8 i bu arkadaşların yaptığı gibi yapardı ve sadece onda 2 si ile oyun kalırdı.Oyunumuzun genel yapısı genç nufusdan olustuğu herkez biliyor.

Oyunda para yapmak o kadar zor ki yeni başlayanlar para kasamadıklar için direkt google ye ikv hileleri yazıyor buna bizzat şahit oldum.

50 60 bin kp az ama yeni başlayan birisi için, çalışan birisi için, ailesi tarafından fazla pc ye oturmadığı için gözlük alması ımkansız.O anda herkez bu hatayı farkedseydı eminim herkez kullanacaktı ki test ekibi bile yapıyorsa.

Siz bana diyorsunuz ki test ekibi test edıyor.Benim arkadaşlarım hatayı farketlerınde gözlükleri çektığı sırada test ekıbı cekıyor bu damı test.Tamam hata bitmiş gitmiş olsa cekse laf yok eyvallah.

Ama yeri geldi 3 gün geri sarıldı oyun, oyunu geri sarmak yerıne en kötü kararı verıyorsunuz, umarm en doğrusunu yapıyorsunuzdur.
Kullanıcı avatarı
JiGyyy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen JiGyyy »

Suskunjackal yazdı:
50 60 bin kp az ama yeni başlayan birisi için, çalışan birisi için, ailesi tarafından fazla pc ye oturmadığı için gözlük alması ımkansız.

Helal sana çok fena bi noktaya el attın:D
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ

Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
fuhmuhhler
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen fuhmuhhler »

Kizanlar yazdı: Esas düşüncem şu;

IKV'nin yöneticileri sürekli oyunda hack olamayacağını iddia edip dururlar(sonuçta herşeyin bir şeyi var), Bence bu bi hack! bi oyuncu tarafından yapılmış... Ama Yöneticiler bunun bi hata olduğunu söylüyorlar ve o şekilde diretmek zorunda olduklarını düşünüyorlar.. Açık söylüyorum bence Yöneticiler bir Hackerın faturasını diğer oyunculara çıkartıyor ve bunu el altından ve kimsenin bunu anlamasını istemeden yapıyorlar.! Neden çünkü karizmaları cizilir. Elinizde bi log bulmuşsunuz sağlammı değilmi oda meçhul onunla insanları yargılıyorsunuz.. Hemde çok ağır cezalarla belliki canınız yanmış!!

Bunuda ortaya atıyorum isteyenler bir iki beyin fırtınası ile olayın devamını ele alabilirler....!!!!

:D :D :D
Aynen kardesım %100 doğtu söylüyorsun işlerine gelmeyince suçlu oyuncular.
fuhmuhhler
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

anatomy yazdı:Bide üşenmeden yazıyo :)) Serkannn seni kimse GM yapmaz oğlum boşa harcama vaktini yalakalıklarla. Bu konu sorunu olanlar dile getirsin af çıkarsa nolur çıkmassa nolur onu tartışsın diye var.Yönetime yalakalık yeri değil burası.
Ah Be biraderim adam emınonunun en rutbelı 2. oyunucusu olduğundan azcık mert olsalar bızı haklı cıkartsalar.Çoğunluk bu işi yapıyor az daha yalakalıkyapın karakterınızın bloğunu kaldırırlar.Size item verirler vb.Biraz bizim yanımızda olsanız.Bu durumda serkannn ve böyle yapan bir çok arkadaş olabilirdi.Oyun hatası yüzünden olan bize oluyor.Yıllardır oynayan gördüğmüz ticaret yaptığımız emektaşlarımız suçlu olanın yanında bunu çok utanç verici bir durum olarak görüyorum...
Saygılar eminönü

Fühmühler ...
[/i][/b]
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Suskunjackal yazdı:Tok açın hakkından anlamıyor malesef.

Sizinde istemediğiniz halde banlanmnız ve en ufak bir hatayı dahi kötüye kullanmadan banlanmanız daha da batardı emin olun.

Burda IP adresini vs vs yaparak birşeye ulasılamaz.

xFENOMENx ve İzMiRLi HaSaN ın isteyerek mı hata cıktı ? Onlar mı programladı ?

Arkadaşlarında onda 8 i bu arkadaşların yaptığı gibi yapardı ve sadece onda 2 si ile oyun kalırdı.Oyunumuzun genel yapısı genç nufusdan olustuğu herkez biliyor.

Oyunda para yapmak o kadar zor ki yeni başlayanlar para kasamadıklar için direkt google ye ikv hileleri yazıyor buna bizzat şahit oldum.

50 60 bin kp az ama yeni başlayan birisi için, çalışan birisi için, ailesi tarafından fazla pc ye oturmadığı için gözlük alması ımkansız.O anda herkez bu hatayı farkedseydı eminim herkez kullanacaktı ki test ekibi bile yapıyorsa.

Siz bana diyorsunuz ki test ekibi test edıyor.Benim arkadaşlarım hatayı farketlerınde gözlükleri çektığı sırada test ekıbı cekıyor bu damı test.Tamam hata bitmiş gitmiş olsa cekse laf yok eyvallah.

Ama yeri geldi 3 gün geri sarıldı oyun, oyunu geri sarmak yerıne en kötü kararı verıyorsunuz, umarm en doğrusunu yapıyorsunuzdur.
Güzel konuya değinmişsin.Dediklerin doğru ayrıca biz de olan bonolar resmen bize yapışmıştı.Elimizden bir şey gelmiyordu ve ban verildi + 4 gün oyun geri sarılmıştı.DEV lerde GM lerde bizim haklı olduğumuzu biliyor fakat sadece onlar bizim sütten çıkmış ak kaşık gibi davrandığımızı düşünüyor.Bir kere de gerçekten samimiyetimize inansanız ne olur?
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
fuhmuhhler
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Dangerousss yazdı:Bu resim pohotoshop mı yoksa hatayı kötüye mi kullanmış anlayamadım bi bakar mısınız ?

Kod: Tümünü seç

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs015.snc4/34096_1307457727473_1261444060_30697498_5218287_n.jpg

Resim
Shop ya bu bizim emre aklı sıra kendını kandırıo ustu maqnezyum fotoqraf ypmıs kendıne :D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön