Hırsızmış!! Ben inanmıyorum ya siz?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
qLegendxazrailin
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Hırsızmış!! Ben inanmıyorum ya siz?

Mesaj gönderen qLegendxazrailin »

Merhabalar...Ben Legendxazrailin .. Oyunda mehmetın(LEGENDXFIRTINACI) çarı ile dolaşırken bölgeden fırtınacı hırsızdır dedi.Legendxtugayın itemlerini çaldı diye bır yazı geçti.. Kim bilir sizde görmüşsünüzdür..
Size hikayeyi anlatıyım....
Geçen mehmet tugaya ben loncadan ayrılıyorum demesiyle tugay biraz bozulmuş.Tabii mehmet 'cüneyt loncadan ayrıldı bende ayrılıyorum' demesiyle başlamış olay.. Tugayda hiç bir yere gıtme ve bir küfür kullanmış.Mehmet bunun üstüne bıraz sınırlenmış sanamı sorcam tarzında bır hakaret etmış.. Loncadan cıkarsan senı rezil ederım demış tugayda.. Mehmetın cıktıgını duyuncada mehmet'i hırsızlık durumuna koymuş..İşte hıkaye budur. Ben şahsen inanmıyorum.Mehmet'ı İlköğretımden berıdır tanırım ve öle bişi yapacağını hiç sannetmıyorum.Varsa ise bi kanıt bı foto olsa inanırdım ama ben şahsen inanmıyorum ..
Peki ya siz??

Legendxazrailin..
Kullanıcı avatarı
azrailin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Hırsızmış!! Ben inanmıyorum ya siz?

Mesaj gönderen azrailin »

bunı nie açtın şimdi =) salla gıtsın ben duyuyom mu onları =)

Legendxfırtınacı Fırtınacı Xxxtekkelixxx Cünyırxşifacı Legendxazrailin Drowxbyfırtınacı Drowxbyazrailin Cünyırxsavaşçı Cünyırxbüyü Xxxfırtınacıxxx Xfelsefex Qpxazrailinxqp Da niceleri üşeniom yazma =)
[IReDBLue] ===> DiSoBeDieNT [^ Ejder asa]
IReDBuLL [^Ecel getiren] Silindi.
IReDPaŞa ===> xDİSOBEDİENTx [^Asabı Keyf]

HeDeF!n B€n İsem HeR AtŞın KaRaWana.

Aç Bi Efes Çek bi Nefes.

KüÇük GörDügÜn RüzgAr Bir AnDa Fırtınaya DöNebiLir!!
Kullanıcı avatarı
cilek
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cilek »

azrailin yazdı:bunı nie açtın şimdi amq =) salla gıtsın ben duyuyom mu onları =)

Legendxfırtınacı Fırtınacı Xxxtekkelixxx Cünyırxşifacı Legendxazrailin Drowxbyfırtınacı Drowxbyazrailin Cünyırxsavaşçı Cünyırxbüyü Xxxfırtınacıxxx Xfelsefex Qpxazrailinxqp Da niceleri üşeniom yazma =)
Sen bizim Royalx lerden birinin çarını çaldın 30 lvl çara göz dikçek kadar malsın ;)
Lordsxgimli
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lordsxgimli »

legen fırtınacı hırsızdır katılıom adama dogru demiş salak kendini ezdirmek için foruma konu açmış geri zekalı benim ful yücelen setimi çaldı
Kullanıcı avatarı
cilek
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cilek »

Lordsxgimli yazdı:legen fırtınacı hırsızdır katılıom adama dogru demiş salak kendini ezdirmek için foruma konu açmış geri zekalı benim ful yücelen setimi çaldı
emre snn ful yücelen setin oldumuda çaldı diyon bi kere zaten kendin hırsızsın 8-)
Kullanıcı avatarı
Leqendxkinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Leqendxkinq »

Lordsxgimli yazdı:legen fırtınacı hırsızdır katılıom adama dogru demiş salak kendini ezdirmek için foruma konu açmış geri zekalı benim ful yücelen setimi çaldı
olm sn hiç konuşma bnce :D
°±° Lєqєηd кiηq °±°

RoWxLeqeNd
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

oooo oyunun 1 numaralı kp açı hırsızı forum hesapı almış wowww :lol: allahın hırsızı :D 8-)
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Viktoriaxbuse42 »

cilek yazdı:
azrailin yazdı:bunı nie açtın şimdi amq =) salla gıtsın ben duyuyom mu onları =)

Sen bizim Royalx lerden birinin çarını çaldın 30 lvl çara göz dikçek kadar malsın ;)
Royalx ler Sizsiniz ha :shock: wooooooww :o Bizim Geri zekalı Lonca açmış herhalde :o wooooow Kız önce sen kendını yönet sonra loncayı yönet ;) Geri zekalı :o
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
qLegendxazrailin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen qLegendxazrailin »

Şimdilik inanmayabilirsiniz ama sıze yakında onuda getırıcem o zaman özür dilemez iseniz olacaklardan ben sorumlu deilim :!:
Kullanıcı avatarı
cilek
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cilek »

Viktoriaxbuse42 yazdı:
cilek yazdı:

Royalx ler Sizsiniz ha :shock: wooooooww :o Bizim Geri zekalı Lonca açmış herhalde :o wooooow Kız önce sen kendını yönet sonra loncayı yönet ;) Geri zekalı :o

Lonca benim değil kuş beyinli tanıdığım bir arkadaşımn snn tek sorunun ne biliomusun o koca poponun kafandan büyük olması :D :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön