Öncelikle Selamlar..
Karahan adlı oyundan bir örnek verim (eski İkv oyuncusu)Değerli bir Abimn Bir parça eşyası kaybolmuştu GM'e baş vurdu GM'in cevabı oyundan çıkın girin eşyanız yerinde dedi ve yaptı eşya geri gelmişti.. İkvde o kadar oyun geri sarıyor Sesimizi duyurmaya çalışınca konuya kilit geliyo(üstüne Bir bardak soğuk su için Hesabı) İkv Destek Ekibinin gidişatı hiç iyi değil bu şekilde devam ederse bu oyun gitdikçe kotüye gider ve isyan çıkar ve eskisi gibi hiç bir zaman olamaz ben öyle insanlar tanıyorum ki 4 yıldan beri bu oyunu oynuyor sürekli plus alıyor ve şu an dediği kelime ben bu oyuna nerden bulaşmışım diyor bunu neden dediğini hiç düşündünüzmü??
İkv destek ekibine sesleniyorum...
Çıfte standartdı bırakın...
Oyuncularla ilgilenin Sunucumuza(Tılsım) bi Gm geliyor 2 soru soruyoz kaçıyo sora 3 ay ne Gm uğruyo ne Yönetici
Bu işi beceremiyoz diyorsanız.Bırakın bilen biri yapsın!! yada başka sebepler varsa söyleyin bizde tamam haklısınız diyelim yanlışmıyım arkadaşlar??
Bize hiç bir şekilde Eleştiri hakkı vermiyorsunuz (kimse gelipte veriyolar yada veriyoruz demesin) Alparlan olayını hatırlatırım!!(Tılsım Sunucusunda gelişmiştiR) Büyük haksızlık..
Konu açmışsınız Foruma görüş ve istekleriniz diye Soruyorum şu zamana kadar hangisini dikkate aldınız..
Fuar buluşmasında bazı isteklerimiz oldu çalışmalar yapıyoruz dediniz Hani çalışma nerde 4 yıldan beri lonca sistemi yok oyunda!!! Doğru düzgün bir etkinlik yok hiç bişi yok bom boş oyun.. Şu oyunda Çoğu kişinin durmasının sebebi Türk olması ve Muhabbet Ama bu şekil devam ederse oda kalmayacak düzgin bir sistem hiç bir zaman oturmayacak!! devamlı oyun devir dayım yapacak..yenileri gelecek bir zmn sonra onlarda gidecek gelen gidecek gelen gidecek..ve kaos ortamı oluşacak..siz nekadar reklam yaparsanız yapın..
Bana geçenler de bir Dostum online bir oyun sordu hangisi oynim diye ben ikv harici hepsini oyna dedim bunu neden dedim sizce ?? sorun kendinize..
Kendinize gelin Oyuncularla ilgilenin yoksa büyük kayıplar yaşarsınız...!!
Dur demenin zamanı geldi de geçiyor..
Saygılarımla;
Tılsımdan
TetiK
Yeter Artık..
Yeter Artık..
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeter Artık..
Alem kardeşim,
her şeyi çok net bir şekilde anlatmışsın.
Bunun üzerine daha söz söylenmez.
TAM DESTEK
her şeyi çok net bir şekilde anlatmışsın.
Bunun üzerine daha söz söylenmez.
TAM DESTEK
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
Haklısın...
Selamlar
Öncelikle Tetik arkadaşıma çok teşekkür ederim. Belki de benim düşüncelerime tercüman oldu da ondan bu kadar haklı olduğu kanaatindeyim. Yaklaşık 3 senedir bu oyunu oynamaktayım ve oyuna ilk başladığım günü hiç unutamam. Bir Türk oyunu olduğu için gurur duymuş ve severek büyük bir heyecanla oynamaya başlamıştım. Oynadıkça oyunu öğrendik ve daha anka sunucusu açılmadan plusun avantajlarından yararlanalım diye plus aldık. 3 senedir de pluslu olarak oynadım. Anka açılınca da oraya geçtim. Hem de büyük bir beklenti içinde. Neden? Çünkü anka sunucusu sadece pluslu olanlara özel bir sunucuydu ve elbette farklılıkları olmalıydı. Peki anka açılalı ne gibi bir farklılık ya da avantaj gördük??? Koskoca bir hiç. Hatta dezavantajı vardı bile diyebilirim. Anka bizim sayemizde farklı bir sunucu oldu tamamen aile sunucusu gibi. Ama oyun açısından nankör bir sunucu. Tetik arkadaşım GM den bahsetmiş. Anka da onu da görmek imkansız. Nasıl olsa bu enayiler her ay plus alıyor bunlar cepte mantığı güden bu oyun yönetimi olduğu sürece bu iş yürümez. Eğer pluslara özel sunucu açıyorsan milleti plus almaya teşvik etmek için de bu sunucuya özel ayrıcalıklar koyacaksın. Bunlar ankaya gösterilmeyen özen içindi. Gelelim oyunun geneline;
İstanbul Kıyamet Vakti genel itibariyle bir Türk yapımı oyun olması nedeniyle ve gerçekten başarılı oyun içeriğiyle birçok kişinin takdirini kazanmış bir oyun. Hepimizin gurur kaynağı diyebilirim. Ancak diğer oyunlara baktığımızda ve onlarla kıyasladığımızda oyuncularla olan iletişim açısından ve oyuna olan özen açısından çok gerilerde. İKV den daha kötü oyunlarda yöneticiler oyuncuların hakkını en üst düzeyde gözetirken İKV gibi bir oyun neden başıboş??? Neden yöneticiler birilerini gördü mü kaçıp gidiyor? Neen oyuncu beklentilerine cevap verilmiyor? En basitinden İKV oyununda bir oyuncu bir üyelikle 4 karakter açabiliyor ve ne kadar saçmadır ki bu 4 karakterin de kasaları birbirinden ayrı. Benim en çok zoruma giden tarafı bu. Sırf bu sebep yüzünden aktarma yapıyoruz diye çoğu oyuncunun itemleri madenleri çalınmadı mı? Peki çalınan bu item ve madenler ( Bunların hepsi emek) ne oldu uçtu gitti. Yöneticiler kendinden bi haber. Derdine mi düşecek senin kıçı kırık iteminin? Gittiler 49 lvl çıkardılar sonra bu migrat falan filan. Arkadaşım önce sen oyunun alt yapısını tam oturtursun sonra yeni lvl çıkar bölüm çıkar oyuncu zevk alsın. Sırf bu nedenler yüzünden 3 yıldır oynadığım oyunu bıraktım. Şimdi daha da iyi anlıyorum ki 3 yıldır enayi gibi zaman, emek ve para harcadık aynı hamam aynı tas.
Sonuç olarak şunu dityebilirim ki İKV oyununu bir yabancı şirkey yapsaydı emin olun şimdi olduğundan daha iyi konumdaydı. Şunu söylemek istemiyorum ama objektif olarak baktığımda kaçınılmaz bir gerçek ki adamlar bu işi bizden iyi yapıyor. Bizim daha çoooook çalışmamız lazım. Üçkağıdı bırakıp çalışmamız lazım. Tavsiye olarak da oyunu bırakmanızı öneririm. En azından ara verin daha iyi anlayacaksınız nasıl enayi yerine konduğunuzu.
Saygılarımla.
HAKKI
Öncelikle Tetik arkadaşıma çok teşekkür ederim. Belki de benim düşüncelerime tercüman oldu da ondan bu kadar haklı olduğu kanaatindeyim. Yaklaşık 3 senedir bu oyunu oynamaktayım ve oyuna ilk başladığım günü hiç unutamam. Bir Türk oyunu olduğu için gurur duymuş ve severek büyük bir heyecanla oynamaya başlamıştım. Oynadıkça oyunu öğrendik ve daha anka sunucusu açılmadan plusun avantajlarından yararlanalım diye plus aldık. 3 senedir de pluslu olarak oynadım. Anka açılınca da oraya geçtim. Hem de büyük bir beklenti içinde. Neden? Çünkü anka sunucusu sadece pluslu olanlara özel bir sunucuydu ve elbette farklılıkları olmalıydı. Peki anka açılalı ne gibi bir farklılık ya da avantaj gördük??? Koskoca bir hiç. Hatta dezavantajı vardı bile diyebilirim. Anka bizim sayemizde farklı bir sunucu oldu tamamen aile sunucusu gibi. Ama oyun açısından nankör bir sunucu. Tetik arkadaşım GM den bahsetmiş. Anka da onu da görmek imkansız. Nasıl olsa bu enayiler her ay plus alıyor bunlar cepte mantığı güden bu oyun yönetimi olduğu sürece bu iş yürümez. Eğer pluslara özel sunucu açıyorsan milleti plus almaya teşvik etmek için de bu sunucuya özel ayrıcalıklar koyacaksın. Bunlar ankaya gösterilmeyen özen içindi. Gelelim oyunun geneline;
İstanbul Kıyamet Vakti genel itibariyle bir Türk yapımı oyun olması nedeniyle ve gerçekten başarılı oyun içeriğiyle birçok kişinin takdirini kazanmış bir oyun. Hepimizin gurur kaynağı diyebilirim. Ancak diğer oyunlara baktığımızda ve onlarla kıyasladığımızda oyuncularla olan iletişim açısından ve oyuna olan özen açısından çok gerilerde. İKV den daha kötü oyunlarda yöneticiler oyuncuların hakkını en üst düzeyde gözetirken İKV gibi bir oyun neden başıboş??? Neden yöneticiler birilerini gördü mü kaçıp gidiyor? Neen oyuncu beklentilerine cevap verilmiyor? En basitinden İKV oyununda bir oyuncu bir üyelikle 4 karakter açabiliyor ve ne kadar saçmadır ki bu 4 karakterin de kasaları birbirinden ayrı. Benim en çok zoruma giden tarafı bu. Sırf bu sebep yüzünden aktarma yapıyoruz diye çoğu oyuncunun itemleri madenleri çalınmadı mı? Peki çalınan bu item ve madenler ( Bunların hepsi emek) ne oldu uçtu gitti. Yöneticiler kendinden bi haber. Derdine mi düşecek senin kıçı kırık iteminin? Gittiler 49 lvl çıkardılar sonra bu migrat falan filan. Arkadaşım önce sen oyunun alt yapısını tam oturtursun sonra yeni lvl çıkar bölüm çıkar oyuncu zevk alsın. Sırf bu nedenler yüzünden 3 yıldır oynadığım oyunu bıraktım. Şimdi daha da iyi anlıyorum ki 3 yıldır enayi gibi zaman, emek ve para harcadık aynı hamam aynı tas.
Sonuç olarak şunu dityebilirim ki İKV oyununu bir yabancı şirkey yapsaydı emin olun şimdi olduğundan daha iyi konumdaydı. Şunu söylemek istemiyorum ama objektif olarak baktığımda kaçınılmaz bir gerçek ki adamlar bu işi bizden iyi yapıyor. Bizim daha çoooook çalışmamız lazım. Üçkağıdı bırakıp çalışmamız lazım. Tavsiye olarak da oyunu bırakmanızı öneririm. En azından ara verin daha iyi anlayacaksınız nasıl enayi yerine konduğunuzu.
Saygılarımla.
HAKKI
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
İstanbul kıyamet vakti ;
Evet Türk oyunu olması hepimizi buraya yönlenmesine neden oldu.
Oyunda ki arkadaşlıklar ve dostluklarda günden güne artıyor,bu da güzel eyvallah.
Lakin ikv her geçen gün kan kaybediyor.
Oyunun en iyi üyeleri günden güne oyunu bırakıyor.
Haa şimdi ;
yöneticiler diyecek ki , gidenler olsa bile kat ve katları oyuna gelmekte.
Evet haklısınız gelmekte.
Acemiler gelmekte ve oyunu çekilmez kılmakta bu da gidenlerin sayısını artırmakta.
Gelelim bahsetmek istediğim konuya;
İKV her ne olursa olsun güzel bir oyun,sanal dostluklarımızı reele de taşımaya araç oluyor.
Fakat;bu oyun için yapılması gereken zannımca iki önemli husus var.
1:Oyunun az da olsa zorlaştırılması ve her an yeniliğe açık hale getirilmesi.
2:Oyunda , maximum lvl lerin daha yukarılara çekilmesi
Eğer bu uygulanırsa , oyundan daha fazla haz duyacağımızdan eminim.
Oyun zorlaştırıldığında nüfusta az da olsa düşme olucaktır.Aslında bu da bir artı yöndür
Söylemek istediklerim bundan ibaret.
Destek olucak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler,
Saygılarımla , İyi forumlar
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Hepinize bazı konularda katılıyorum.ama hep bir mualefetin var diyeceksiniz.
Öncelikle abi maksimum lvl yukseltilmesi ile kötü sonuçlar olacak.Nedeni ise hatırlarmısın bilmem 39 lvl geldi zaman herkes aah ah 29 derdi.49 geldi 39 u özledik.va hatta 29 u özleyen bile var.Yani demem o ki lvllerin yükseltilmesi her zaman kötü oluyor.Ve asıl önemli olan da oyunun belli bir gidişatı var.büyük ihtimalle bu oyun çıktı çıkalı oyunda ana konu belli dir.Sonlarde neler olacağı da bellidir.oyun bu hikayeye göre ilerliyor.Zaten [GM]CaptainATX in dün söylediğine göre 49 lvl bir son değil belki de başlangıç.Aynen bunu söyledi eminim ki bir sürü lvl gelecektir.Zaten şuan daha 1 yıl oldu bence daha erken.Birde biz de başladığımız da acemi idik.Yeni başlayanları küçümsememk de lazım.Geri kalan konularda hepiniz haklısınız.Alp abi kusura bakma şahsi düşüncem.
Öncelikle abi maksimum lvl yukseltilmesi ile kötü sonuçlar olacak.Nedeni ise hatırlarmısın bilmem 39 lvl geldi zaman herkes aah ah 29 derdi.49 geldi 39 u özledik.va hatta 29 u özleyen bile var.Yani demem o ki lvllerin yükseltilmesi her zaman kötü oluyor.Ve asıl önemli olan da oyunun belli bir gidişatı var.büyük ihtimalle bu oyun çıktı çıkalı oyunda ana konu belli dir.Sonlarde neler olacağı da bellidir.oyun bu hikayeye göre ilerliyor.Zaten [GM]CaptainATX in dün söylediğine göre 49 lvl bir son değil belki de başlangıç.Aynen bunu söyledi eminim ki bir sürü lvl gelecektir.Zaten şuan daha 1 yıl oldu bence daha erken.Birde biz de başladığımız da acemi idik.Yeni başlayanları küçümsememk de lazım.Geri kalan konularda hepiniz haklısınız.Alp abi kusura bakma şahsi düşüncem.
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Evet konuyu çok güzel anlatmışsınız ama bir konuda Furkan'a katılıyorum.
Yeni levellerin gelmesi o kadar da iyi olmuyor.
FATALFORCE
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Furkanım , görüşlerinize , fikirlerinize her zaman saygı duydum,
genede saygı duyarım.
Lakin Furkanım.
Benim yeni gelenler ve acemilerden kastım siz değilsinizs.
Siz de bu oyuna para yatırıyorsunuz.
Benim kastım diğer sunucularda (örn:Tılsım) adam geliyor.
Çarı açıyor bir bilemedin 1,5 ayda 49 oluyor.
Ve bunlar oyununn gidişatını etkiliyor.
Biliyosun;Ankadan sonra Tılsıma geçtim.
Mükemmel bir çevrem var.
Seviliyor ve görüşlerime saygı duyuluyor.
O bahsettiğim kişiler yüzünden oyunda kasamıyorum.
Nereye baksan 3 , 5 adam var.
Eğer oyun zorlaştırılır ve bu kişiler oyunu terketmek zorunda kalırlarsa ben ve bir çok arkadaşım,rahat edicez.
Sözün özü , benim yazdığım yazı ile Anka ve sizlerle alakası yok.
Sizde benim gibi bu oyuna para yatırıyorsunuz.
Sizinde her konuda ve koşulda söz söylemeye hakkınız var.
Bir de anlatmak istediğim yanlış anlaşılmazsa , çok güzel olucak ama;
genede saygı duyarım.
Lakin Furkanım.
Benim yeni gelenler ve acemilerden kastım siz değilsinizs.
Siz de bu oyuna para yatırıyorsunuz.
Benim kastım diğer sunucularda (örn:Tılsım) adam geliyor.
Çarı açıyor bir bilemedin 1,5 ayda 49 oluyor.
Ve bunlar oyununn gidişatını etkiliyor.
Biliyosun;Ankadan sonra Tılsıma geçtim.
Mükemmel bir çevrem var.
Seviliyor ve görüşlerime saygı duyuluyor.
O bahsettiğim kişiler yüzünden oyunda kasamıyorum.
Nereye baksan 3 , 5 adam var.
Eğer oyun zorlaştırılır ve bu kişiler oyunu terketmek zorunda kalırlarsa ben ve bir çok arkadaşım,rahat edicez.
Sözün özü , benim yazdığım yazı ile Anka ve sizlerle alakası yok.
Sizde benim gibi bu oyuna para yatırıyorsunuz.
Sizinde her konuda ve koşulda söz söylemeye hakkınız var.
Bir de anlatmak istediğim yanlış anlaşılmazsa , çok güzel olucak ama;
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Burak , ya yazı stilini değiştir, yada yazı rengini.Damir yazdı:Evet konuyu çok güzel anlatmışsınız ama bir konuda Furkan'a katılıyorum.
Bu renk benim yaw
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
tamam abi haklısın.O tür insanlardan uzaklaşması gerek oyun.Çoğu fikirlerinize katılıyorum zaten.saygım hepinize sonsuz.