Öncelikle Selamlar..
Karahan adlı oyundan bir örnek verim (eski İkv oyuncusu)Değerli bir Abimn Bir parça eşyası kaybolmuştu GM'e baş vurdu GM'in cevabı oyundan çıkın girin eşyanız yerinde dedi ve yaptı eşya geri gelmişti.. İkvde o kadar oyun geri sarıyor Sesimizi duyurmaya çalışınca konuya kilit geliyo(üstüne Bir bardak soğuk su için Hesabı) İkv Destek Ekibinin gidişatı hiç iyi değil bu şekilde devam ederse bu oyun gitdikçe kotüye gider ve isyan çıkar ve eskisi gibi hiç bir zaman olamaz ben öyle insanlar tanıyorum ki 4 yıldan beri bu oyunu oynuyor sürekli plus alıyor ve şu an dediği kelime ben bu oyuna nerden bulaşmışım diyor bunu neden dediğini hiç düşündünüzmü??
İkv destek ekibine sesleniyorum...
Çıfte standartdı bırakın...
Oyuncularla ilgilenin Sunucumuza(Tılsım) bi Gm geliyor 2 soru soruyoz kaçıyo sora 3 ay ne Gm uğruyo ne Yönetici
Bu işi beceremiyoz diyorsanız.Bırakın bilen biri yapsın!! yada başka sebepler varsa söyleyin bizde tamam haklısınız diyelim yanlışmıyım arkadaşlar??
Bize hiç bir şekilde Eleştiri hakkı vermiyorsunuz (kimse gelipte veriyolar yada veriyoruz demesin) Alparlan olayını hatırlatırım!!(Tılsım Sunucusunda gelişmiştiR) Büyük haksızlık..
Konu açmışsınız Foruma görüş ve istekleriniz diye Soruyorum şu zamana kadar hangisini dikkate aldınız..
Fuar buluşmasında bazı isteklerimiz oldu çalışmalar yapıyoruz dediniz Hani çalışma nerde 4 yıldan beri lonca sistemi yok oyunda!!! Doğru düzgün bir etkinlik yok hiç bişi yok bom boş oyun.. Şu oyunda Çoğu kişinin durmasının sebebi Türk olması ve Muhabbet Ama bu şekil devam ederse oda kalmayacak düzgin bir sistem hiç bir zaman oturmayacak!! devamlı oyun devir dayım yapacak..yenileri gelecek bir zmn sonra onlarda gidecek gelen gidecek gelen gidecek..ve kaos ortamı oluşacak..siz nekadar reklam yaparsanız yapın..
Bana geçenler de bir Dostum online bir oyun sordu hangisi oynim diye ben ikv harici hepsini oyna dedim bunu neden dedim sizce ?? sorun kendinize..
Kendinize gelin Oyuncularla ilgilenin yoksa büyük kayıplar yaşarsınız...!!
Dur demenin zamanı geldi de geçiyor..
Saygılarımla;
Tılsımdan
TetiK
Yeter Artık...
Yeter Artık...
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeter Artık...
Kardeşim yazdıklarına artı birşey yazmaya gerek kalmamış.
Hepimizin içinden geçenleri sen dile getirmişsin.
TAM DESTEK
TAM DESTEK
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Bİz onu göze aldık.
Desteğinizi esirgemeyin yeter.
Desteğinizi esirgemeyin yeter.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
+Fantomx yazdı:Kardeşim yazdıklarına artı birşey yazmaya gerek kalmamış.
TAM DESTEK
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Crazyxmanxtwo yazdı:+Fantomx yazdı:Kardeşim yazdıklarına artı birşey yazmaya gerek kalmamış.
TAM DESTEK
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
+Fantomx yazdı:Kardeşim yazdıklarına artı birşey yazmaya gerek kalmamış.
TAM DESTEK
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
++++True Energy++++TetiK yazdı:Öncelikle Selamlar..
Karahan adlı oyundan bir örnek verim (eski İkv oyuncusu)Değerli bir Abimn Bir parça eşyası kaybolmuştu GM'e baş vurdu GM'in cevabı oyundan çıkın girin eşyanız yerinde dedi ve yaptı eşya geri gelmişti.. İkvde o kadar oyun geri sarıyor Sesimizi duyurmaya çalışınca konuya kilit geliyo(üstüne Bir bardak soğuk su için Hesabı) İkv Destek Ekibinin gidişatı hiç iyi değil bu şekilde devam ederse bu oyun gitdikçe kotüye gider ve isyan çıkar ve eskisi gibi hiç bir zaman olamaz ben öyle insanlar tanıyorum ki 4 yıldan beri bu oyunu oynuyor sürekli plus alıyor ve şu an dediği kelime ben bu oyuna nerden bulaşmışım diyor bunu neden dediğini hiç düşündünüzmü??
İkv destek ekibine sesleniyorum...
Çıfte standartdı bırakın...
Oyuncularla ilgilenin Sunucumuza(Tılsım) bi Gm geliyor 2 soru soruyoz kaçıyo sora 3 ay ne Gm uğruyo ne Yönetici
Bu işi beceremiyoz diyorsanız.Bırakın bilen biri yapsın!! yada başka sebepler varsa söyleyin bizde tamam haklısınız diyelim yanlışmıyım arkadaşlar??
Bize hiç bir şekilde Eleştiri hakkı vermiyorsunuz (kimse gelipte veriyolar yada veriyoruz demesin) Alparlan olayını hatırlatırım!!(Tılsım Sunucusunda gelişmiştiR) Büyük haksızlık..
Konu açmışsınız Foruma görüş ve istekleriniz diye Soruyorum şu zamana kadar hangisini dikkate aldınız..
Fuar buluşmasında bazı isteklerimiz oldu çalışmalar yapıyoruz dediniz Hani çalışma nerde 4 yıldan beri lonca sistemi yok oyunda!!! Doğru düzgün bir etkinlik yok hiç bişi yok bom boş oyun.. Şu oyunda Çoğu kişinin durmasının sebebi Türk olması ve Muhabbet Ama bu şekil devam ederse oda kalmayacak düzgin bir sistem hiç bir zaman oturmayacak!! devamlı oyun devir dayım yapacak..yenileri gelecek bir zmn sonra onlarda gidecek gelen gidecek gelen gidecek..ve kaos ortamı oluşacak..siz nekadar reklam yaparsanız yapın..
Bana geçenler de bir Dostum online bir oyun sordu hangisi oynim diye ben ikv harici hepsini oyna dedim bunu neden dedim sizce ?? sorun kendinize..
Kendinize gelin Oyuncularla ilgilenin yoksa büyük kayıplar yaşarsınız...!!
Dur demenin zamanı geldi de geçiyor..
Saygılarımla;
Tılsımdan
TetiK

Gocuman
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Evet Üzeyir doğru söylüyor bende Karahan Online'nı 1 yıl kadar oynadım.
Eşyalarım hatta param bankadaki eritmemin kaybolduğu oldu.
Sadece GM e mesaj atmak yeterliydi eşya yerine geliyordu.
Ve Karahan'da GM sürekli oyunda nerdeyse İkv'de 3 ayda bir gelirse gelir 5dk durur sonra VINNN Türksel 3g modem
Sonra Lonca sistemi evet en berbat oyunlarda bile varken bu oyunda hala olmaması gerçekten üzücü ve sinir edici Metin2 gibi bir çocuk oyunu dencek kadar berbat konusuz , grafiksiz biz oyunda bile lonca sistemi bulunuyor
Allah aşkına koskocaman oyun yazdınız bir lonca sistemi nimi yapamıyorsunuz
Eşyalarım hatta param bankadaki eritmemin kaybolduğu oldu.
Sadece GM e mesaj atmak yeterliydi eşya yerine geliyordu.
Ve Karahan'da GM sürekli oyunda nerdeyse İkv'de 3 ayda bir gelirse gelir 5dk durur sonra VINNN Türksel 3g modem
Sonra Lonca sistemi evet en berbat oyunlarda bile varken bu oyunda hala olmaması gerçekten üzücü ve sinir edici Metin2 gibi bir çocuk oyunu dencek kadar berbat konusuz , grafiksiz biz oyunda bile lonca sistemi bulunuyor
Allah aşkına koskocaman oyun yazdınız bir lonca sistemi nimi yapamıyorsunuz
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
Valla Alemim.... Kac gündür bende isyan etmekdeyim.
Bende 4 sendir bu oyunu oynuyorum... Sadece Sohbet etmek icinve dostlarım var diye geliyorumm..
Zaten plus olmayı KEstim Durdurdum herşeyii....
yöneticiler zaten bi işe yaramıyor hepsi ayr bir alem...
oynanılcak bi tarafı kalmadı....
arkdaş demiş söyleyince forumdan uzaklaştırıyolar ne o zorunuzamı gidiyor gercekleri söylemek....
ozman yapmayın bu oyunu silin gitsin herşeye acık olmanız lazımm....
Bırakın ya bunlardan inanın bi cacık olmaz az kaldı herkesin kafasının tasının atmasına ....
Bende 4 sendir bu oyunu oynuyorum... Sadece Sohbet etmek icinve dostlarım var diye geliyorumm..
Zaten plus olmayı KEstim Durdurdum herşeyii....
yöneticiler zaten bi işe yaramıyor hepsi ayr bir alem...
oynanılcak bi tarafı kalmadı....
arkdaş demiş söyleyince forumdan uzaklaştırıyolar ne o zorunuzamı gidiyor gercekleri söylemek....
ozman yapmayın bu oyunu silin gitsin herşeye acık olmanız lazımm....
Bırakın ya bunlardan inanın bi cacık olmaz az kaldı herkesin kafasının tasının atmasına ....
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Fantomx yazdı:Kardeşim yazdıklarına artı birşey yazmaya gerek kalmamış.
TAM DESTEK